jak go zdobyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: jak go zdobyć?

Witam,otóż jest pewien chlopak,ktory od kilku miesięcy mnie intryguje i faktycznie chyba coś do niego czuję.Napisal do mnie,poniewaz kojarzyl mnie z widzenia,super mi sie z nim pisze,raz z nim gadalam,jest 6 lat starszy ode mnie(25 lat).Lubi imprezować,choć teraz troszkę mniej.Moja koleżanka mowila,że widziala go raz w klubie i calowal się z kilkoma dziewczynami,ale z drugiej strony nie zaproponowal mi dotąd spotkania.Jest raczej niedostępny,nie wydaje sie być typem podrywacza.Czuję,że mu się podobam,ale nie wiem jak go zdobyć i jaki on na prawdę jest.Niejednokrotnie przyznawal,że jestem ladna.Wiem,że byl w związkach,gdzie został zraniony.Czy jesteście w stanie coś doradzić?Jaki jest cel jego pisania ze mną?
P.s. Jest niesamowicie przystojny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak go zdobyć?

Smerfetko, a dlaczego zakładasz już trzeci temat z dokładnie taką samą treścią, a nie kontynuujesz żadnego z poprzednich wątków ??

3

Odp: jak go zdobyć?

Na forum obowiązuje zasada "1 związek=1 wątek". Proszę byś nie zaśmiecała forum wklejaniem dokładnie tego samego tematu do wszelkich możliwych działów. Zapoznaj się z regulaminem i kontynuuj swoją historię w jednym miejscu. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024