jak go zdobyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: jak go zdobyć?

Witam,otóż jest pewien chlopak,ktory od kilku miesięcy mnie intryguje i faktycznie chyba coś do niego czuję.Napisal do mnie,poniewaz kojarzyl mnie z widzenia,super mi sie z nim pisze,raz z nim gadalam,jest 6 lat starszy ode mnie(25 lat).Lubi imprezować,choć teraz troszkę mniej.Moja koleżanka mowila,że widziala go raz w klubie i calowal się z kilkoma dziewczynami,ale z drugiej strony nie zaproponowal mi dotąd spotkania.Jest raczej niedostępny,nie wydaje sie być typem podrywacza.Czuję,że mu się podobam,ale nie wiem jak go zdobyć i jaki on na prawdę jest.Niejednokrotnie przyznawal,że jestem ladna.Wiem,że byl w związkach,gdzie został zraniony.Czy jesteście w stanie coś doradzić?Jaki jest cel jego pisania ze mną?
P.s. Jest niesamowicie przystojny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak go zdobyć?

Może po prostu Ty zaproponuj mu spotkanie, jeśli się zgodzi to jest cień szansy ze mógłby być coś z tego jeśli odmówi daj sobie spokój

3

Ty tworzysz już love story a z opisu wynika, że chłopak lubi sobie pobzykać wink big_smile

4

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ty tworzysz już love story a z opisu wynika, że chłopak lubi sobie pobzykać wink big_smile

Nie sądzisz,że jakby serio chciał to zrobić to by nie chcial sie ze mną spotkać?

5

smerfetka2017 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie sądzisz,że jakby serio chciał to zrobić to by nie chcial sie ze mną spotkać?

Nie koniecznie, widzisz facet samym pisaniem i lekkim odkładaniem spotkania( olewaniem) już wzbudził w Tobie emocje. Jak widzę sama już zaczynasz drążyć temat i wydaje mi się, że on o tym wie. Pewnie dobry gracz z niego smile

6

Markuss88 napisał/a:
smerfetka2017 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie koniecznie, widzisz facet samym pisaniem i lekkim odkładaniem spotkania( olewaniem) już wzbudził w Tobie emocje. Jak widzę sama już zaczynasz drążyć temat i wydaje mi się, że on o tym wie. Pewnie dobry gracz z niego smile

Czyli uważasz,że jaki może być cel jego pisania ze mną?To znaczy niby jakieś tam lekkie sugestie na temat spotkania robil,ale to raczej bylo w formie żartu i nic konkretnego z tego nie wyszlo.

7

Osobiscie uważam, że jeżeli jest wolny to nie zawracał by sobie głowy kimś nie "atrakcyjnym" w jakimś aspekcie dla siebie. Nie smiały raczej też nie jest skoro kilkukrotnie koleżanka widziała go na imprezach z różnymi kobietami w różnych sytuacjach. Wyjdź sama z inicjatywą spotkania, nic nie tracisz.... no może po za czasem smile

8

smerfetka2017 napisał/a:

Czyli uważasz,że jaki może być cel jego pisania ze mną?

Przecież on jednocześnie może pisać z wieloma, a później mizia się z nimi po imprezach. Musi dbać o nowy narybek, bo która mądrzejsza, to daje sobie spokój z lovelasem, nie chcąc być jedną z wielu. Z resztą w ten sposób można się nabawić np. opryszczki.

9

Koleś  który calujac  na jednej imprezie kilka dziewczyn tak samo nie jest typem podrywacza  jak koleś który bzyka inne dziewczyny nie jest typem zdradzacza...

Młode to jednak głupie

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024