Czasem nie wiem co się ze mną dzieje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czasem nie wiem co się ze mną dzieje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czasem nie wiem co się ze mną dzieje

Ogólnie nie mam problemu by załatwić coś w urzędzie czy o ile nie jestem zdenerwowana spytać w przychodni kto ostatni. Jedynie mnie mocno paraliżuje lęk, nieśmiałość i stres przed rozmową ze znaną osobą i zapytanie się o głupie czy zrobimy sobie zdjęcie.
Generalnie jestem osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie.
Czy nawet to że dostałam teraz pracę na pół etatu w firmie kurierskiej na wózkach widłowych(mam uprawnienia na wózki). Lubię pracować z facetami. Nie jest dla mnie problemem to. Cieszę się z tej pracy bo w końcu doświadczenie zdobędę.
Byłam dzisiaj na pierwszym zlocie motoryzacyjnym. Zlot dotyczył samochodów z epoki PRL. W tej której mnie na świecie było. Nie bardzo wiedziałam o czym rozmawiać z ludżmi. Sama nie mam samochodu. Mówiono mi że skoro nie mam samochodu to znaczy że się nie znam na motoryzacji. A u mnie jest tak że lubię o tym czytać i oglądać programy dotyczące motoryzacji. Boje się mocno pokazywać to że się tym interesuje.
Pracowałam wcześniej na produkcji i też mi mówiono, że skoro nie wiem co to jest (nie pamiętam o co chodziło) to znaczy że się nie znam na motoryzacji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czasem nie wiem co się ze mną dzieje

Ok. A Twoje pytanie brzmi...?

3

Co do pytania to nie wiem czy by pasowało to że czemu mnie paraliżuje lęk gdy nadarza mi się okazja żeby miec zdjęcie ze znaną osobą. Inni jakoś umieją podejść a ja w takich sytuacjach wewnętrznie się chowam. Mam bardzo silny lęk. Tak samo przy rozmowach z ludźmi o motoryzacji. Boje się wyśmiania mnie.

4

ja bym zasięgnęła porady u specjalisty, aby pomógł walczyć z tymi napadami lęków.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Czasem nie wiem co się ze mną dzieje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024