Pierwsze spotkanie,stres,zdenerwowanie,jak sobie z tym poradzic ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Pierwsze spotkanie,stres,zdenerwowanie,jak sobie z tym poradzic ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pierwsze spotkanie,stres,zdenerwowanie,jak sobie z tym poradzic ?

Jak nie stresowac sie na pierwszym spotkaniu-randce z facetem,jak uspokoic sie nie stresowac-opanowac to,moze macie jakies sprawdzone triki,sposoby?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsze spotkanie,stres,zdenerwowanie,jak sobie z tym poradzic ?

A ile masz lat, bo to dosyć ważne. smile

3 Ostatnio edytowany przez Zapatrzenie (2017-05-18 00:17:03)

30-stka,ale czasami mnie to dopada smile nie zawsze,ale jednak czasami sie zdarza.

4

Wydaje mi sie, ze kazdy z Nas sie z tym boryka.
Inni więcej, inni mniej, ale kazdy to odczuwa.
Ty masz juz 30lat, ja jestem troszeczke mlodsza i na podstawie swoich przezyc moge powiedziec, ze to mija, bo w moim przypadku minęło. Moje pierwsze spotkania z chlopaka i wygladaly tak, ze przez 2godziny z nimi spedzone w ogole nie odezwalam sie slowem - tak to wygladalo. Wstydzilam sie. A teraz sama zaczepiam, zagaduje, zartuje.

Sprobuj moze przed wypic pare lampek wina, na rozluznienie. Oczywiscie nie mowie o tym, zeby nawalic sie niewiadomo jak.. może masz jakas kolezanke z ktora bedzie szansa abyscie spotkali sie w trójke, a moze i on zabralby kolege.. takie grupowe spotkanie, ale mysle, ze przy kims ci bliskim bedziesz czula sie swozobaczys Poznasz go, zobaczysz jaki jest i moze wcale nie bedzie tak zle. Na drugim spotkaniu juz pojdzie jak spłatka..

5

Na drugim spotkaniu pójdzie też źle. Na pewno masz poważny uraz z jakiejś nieudanej relacji albo z chłopakiem albo w rodzinie. Tobie potrzebne jest przebywanie w jakiejś grupie ludzi w której się rozmawia, żebyś się przyzwyczaiła do normalnych relacji z ludźmi, i w takiej grupie powinnaś być rok a na razie nie chodź na żadne randki.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Pierwsze spotkanie,stres,zdenerwowanie,jak sobie z tym poradzic ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024