Jak nie stresowac sie na pierwszym spotkaniu-randce z facetem,jak uspokoic sie nie stresowac-opanowac to,moze macie jakies sprawdzone triki,sposoby?
A ile masz lat, bo to dosyć ważne.
3 2017-05-18 00:16:00 Ostatnio edytowany przez Zapatrzenie (2017-05-18 00:17:03)
30-stka,ale czasami mnie to dopada nie zawsze,ale jednak czasami sie zdarza.
Wydaje mi sie, ze kazdy z Nas sie z tym boryka.
Inni więcej, inni mniej, ale kazdy to odczuwa.
Ty masz juz 30lat, ja jestem troszeczke mlodsza i na podstawie swoich przezyc moge powiedziec, ze to mija, bo w moim przypadku minęło. Moje pierwsze spotkania z chlopaka i wygladaly tak, ze przez 2godziny z nimi spedzone w ogole nie odezwalam sie slowem - tak to wygladalo. Wstydzilam sie. A teraz sama zaczepiam, zagaduje, zartuje.
Sprobuj moze przed wypic pare lampek wina, na rozluznienie. Oczywiscie nie mowie o tym, zeby nawalic sie niewiadomo jak.. może masz jakas kolezanke z ktora bedzie szansa abyscie spotkali sie w trójke, a moze i on zabralby kolege.. takie grupowe spotkanie, ale mysle, ze przy kims ci bliskim bedziesz czula sie swozobaczys Poznasz go, zobaczysz jaki jest i moze wcale nie bedzie tak zle. Na drugim spotkaniu juz pojdzie jak spłatka..
Na drugim spotkaniu pójdzie też źle. Na pewno masz poważny uraz z jakiejś nieudanej relacji albo z chłopakiem albo w rodzinie. Tobie potrzebne jest przebywanie w jakiejś grupie ludzi w której się rozmawia, żebyś się przyzwyczaiła do normalnych relacji z ludźmi, i w takiej grupie powinnaś być rok a na razie nie chodź na żadne randki.