On mnie poniza!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » On mnie poniza!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: On mnie poniza!!!

Pomocy mam 24lata jestem po ślubie mamy dwoje dzieci czteroletni syn dwa miesiące ma córka.Maz się nademna znęca psychicznie wyzywa mnie od kurw szmat dziwek mówi ze dzieci niesa jego wpada w cug picia i wtedy nie wraca na noc albo nad ranem a ja jestem z dziećmi sama zdradził mnie kiedyś i tłumaczył się tym że ktoś mu powiedział ze całowalam się z kimś i dlatego to zrobił ja wtedy go zostawiłam na 6 miesięcy nawet zaczęłam układać sobie życie z kimś innym ale wróciłam i znowu zaszłam z nim w ciążę nawet w ciąży 8 miesiącu wmawial mi ze się kurwie wczoraj awanturowal się ucieklam do mamy pierwszy raz wyzwal moje dziecko a syn okropnie się telepal kopnął mnie jak trzymałam dwu miesięczne dziecko i strasznie się wystraszyło boje się ze wrócę do niego pomocy co zrobić żeby wytrwać

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On mnie poniza!!!

Zacząć myśleć.
Spojrzeć na sytuację z boku, i pozwolić żeby dotarło do Ciebie, że to głęboka patologia.
Dlaczego miałabyś chcieć powrotu do kogoś, kto stosuje przemoc psychiczną i fizyczną wobec Ciebie i Twoich dzieci ?
Żeby mu umożliwić, żeby Was kiedyś zabił ?

Bo innego powodu nie widzę.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » On mnie poniza!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024