Dylemat miłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dylemat miłości

Od dwóch miesięcy spotkam się z chłopakiem nazwijmy go X. Po jakimś miesiącu spotkałam się z koleżankami i wypiłyśmy dość sporą ilość wina a potem spotkałam się z X. Chwile sam na sam i do tego mój stan doprowadził do tego że pozwoliłam mu się bawić moimi cyckami (do niczego więcej nie doszło). Teraz z każdym kolejnym spotkaniem X cały czas dobiera mi się do piersi i do miejsc bardziej intymnych za każdym razem niedopuszczam aby mógł się do mnie dobierać jednak on z biegiem czasu robi to co raz bardziej nachalnie. Zawsze gdy jesteśmy w miejscu gdzie nikt nas nie zobaczy zaczyna powtarzać że mnie kocha (w innych sytuacjach też to mówi) i że mam idealne ciało, które mu się bardzo podoba po czym zaczyna być nachalny... Co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dylemat miłości
Niepewna006549 napisał/a:

Od dwóch miesięcy spotkam się z chłopakiem nazwijmy go X. Po jakimś miesiącu spotkałam się z koleżankami i wypiłyśmy dość sporą ilość wina a potem spotkałam się z X. Chwile sam na sam i do tego mój stan doprowadził do tego że pozwoliłam mu się bawić moimi cyckami (do niczego więcej nie doszło). Teraz z każdym kolejnym spotkaniem X cały czas dobiera mi się do piersi i do miejsc bardziej intymnych za każdym razem niedopuszczam aby mógł się do mnie dobierać jednak on z biegiem czasu robi to co raz bardziej nachalnie. Zawsze gdy jesteśmy w miejscu gdzie nikt nas nie zobaczy zaczyna powtarzać że mnie kocha (w innych sytuacjach też to mówi) i że mam idealne ciało, które mu się bardzo podoba po czym zaczyna być nachalny... Co mam zrobić?

A masz więcej niż 15 lat?

3

19

4

Kontynuuj swój poprzedni wątek na temat tego chłopaka i zapoznaj się z regulaminem forum

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024