Pamiętacie władcę pierścienia? Facet wysiadł ze mną z autobusu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pamiętacie władcę pierścienia? Facet wysiadł ze mną z autobusu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pamiętacie władcę pierścienia? Facet wysiadł ze mną z autobusu.

Niektórzy mogą pamiętać akcję z 'oblechem' z autobusu (dla niektórych oblechem), około 30stki, który się przysuwał do mnie. Ja rozochocona 20stka byłam pewna, że to tylko takie jakieś no nie wiem... owsiki (:D) i, że się mu spodobałam - no cóż faceci to wzrokowcy, jednak sytuacja się na tyle rozwinęła, że facet wyszedł ze mną z autobusu i zagadał do mnie, dziś ponownie to zrobił, szliśmy i gadaliśmy, jakbyśmy byli jakimiś znajomymi.

Nie zaprzeczył, że ma żonę, stwierdził, że nic ode mnie nie chce <- no a co ma powiedzieć, gadaliśmy na temat, szkoły, pracy, jego związku i tego co chce robić po szkole.
Gdy się rozstaliśmy zerkał na mnie, odwracał się, patrzył w jakim kierunku idę.

Żonę ma, jednak czy już pogadać nawet nie można, jak myślicie?
Zaraz będzie, że przez takie babska związki się rozwalają, jednak ja nie kazałam mu wychodzić z autobusu i podchodzić. Cycyków na wierzchu nie nosze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pamiętacie władcę pierścienia? Facet wysiadł ze mną z autobusu.

Po pierwsze już założyłaś jeden wątek o tym facecie - przeczytaj regulamin forum.

Po drugie - skoro Ci imponuje ten żonaty facet i masz w nosie, że kogoś ma - rób tak dalej. Któregoś dnia Cię złapie za cycki i przeleci na przystanku, albo za rogiem.
A Ty powiesz, że to nie Twoja wina, przecież go nie prowokowałaś.

Pozwalając na takie zachowania i nie robiąc nic - jesteś WSPÓŁWINNA.

3 Ostatnio edytowany przez user94 (2017-04-12 16:46:00)

powinnaś poczuć się co najmniej dziwnie i podejrzliwie w stosunku do niego. Ma żonę, ma dom- jest przez Ciebie i każdego nietykalny i po prostu jeśli nie zwróciłaś mu uwagi znaczy że jesteś współwinna i akceptujesz jego model zachowania, a to jest dziwnie- ca najmniej. Jeśli ma żonę i własny dom- ten fakt- kończy cały Twój problem. Po prostu daj sobie siana i szukaj dalej innego typka. Wiesz ilu jest wolnych chłopaków, którym się pewnie podobasz?
Nie widzę przyszłości z tym typkiem, bo przyszłość z typ typkiem to miliony ton problemów, a tego mieć nie chcesz przecież.

4

Świeżynko, kontynuuj swój poprzedni wątek i zapoznaj się z regulaminem forum.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pamiętacie władcę pierścienia? Facet wysiadł ze mną z autobusu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024