Strach przed lekami i innymi medycznymi wynalazkami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Strach przed lekami i innymi medycznymi wynalazkami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Strach przed lekami i innymi medycznymi wynalazkami.

Witam chciałabym sie dowiedziec w jakim jesteście wieku i czy braliście jakiekolwiek leki oraz czy mieliscie prześwietlenie rtg ( jesli tak to prosze wymienic jakie leki i jakie prześwietlenia oraz wszystko inne zwiazane ze słuzba zdrowia nawet stomatologia).
To mi pomoze zrozumieć ze inne osoby też się muszą badać np przeswietlac choć to ponoć szkodliwe.

Prosze o odpowiedzi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strach przed lekami i innymi medycznymi wynalazkami.

RTG płuc miałam robione kilkadziesiąt razy wink

3

Rentgena miałam kilkukrotnie: na oba kolana, na łokieć, za nadgarstek... taki połamaniec ze mnie smile

Z leków to głównie jakieś antybiotyki na zapalenie oskrzeli i inne przeziębienia, leki bez recepty typu ibuprofen, czy aspiryna, syropki...

Byłam pod pełną anestezją operowana... leczyłam zęba pod znieczuleniem - tego znieczulenia się bałam najbardziej, bo nie lubię igieł,zamykałam oczy, nie mogłam patrzeć tongue

Czemu pytasz?

4

Jak córka z przedszkola przyniosła owsiki wszyscy poddaliśmy się badaniu kału. Leczyliśmy się Pyrantelum Medana, nie jest już na receptę. Ja i córka, rzeczywiście mieliśmy objawy. Mąż też wziął dwie dawki profilaktycznie i dzięki temu nie udało mi się nie zarazić. To był nasz pierwszy raz z tym problemem, mam nadzieję, że ostatni.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Strach przed lekami i innymi medycznymi wynalazkami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024