dziwna znajomość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwna znajomość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: dziwna znajomość

cześć,

myślę o pewnej sytuacji i trochę nie rozumiem kobiety ...

po dość długiej znajomości(jakby przyjacielskiej bo ona była w związku )  powiedziała mi ze nie wierzy w przyjaźń miedzy kobietami i facetami .

przestaliśmy ze sobą rozmawiać na jakiś czas i nagle odzywa jakby nic się nie stało.

opowiada co się zmieniło w jej życiu itp ....pyta co u mnie o czy nadal jestem sam i takie tematy.

nie wiem czy kontynuować tą znajomość, czy odezwać się do niej  ? czego ona oczekuje?  czy może ja mam urojenia ?

jestem facetem jak ktoś mi mówi spadaj to przyjmuje to wprost ...

Drogie Panie jak to zrozumieć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwna znajomość

Przyjaźń się "skończyła" bo pojawiło się uczucie, z którym musiała się zrozumieć. Skoro odnawia kontakt, to już wiadomo dlaczego.

wydaje mi się ze to nie możliwe, ciężko mi dopuścić taką sytuacje boje się ze się mylę i wyjdę na idiotę ...
intryguje mnie jako kobieta budzi ciekawość lubię jej charakter  ( nie czuje do niej czegoś więcej  )
ale nie czuje się facetem za którym uganiają się kobiety, były jakieś związki itp.
zazwyczaj to ja musiałem poświecić 1000% zaangażowania  żeby wejść w związek.

chodź fakt ze jeśli ja nie odzywałem się w przeszłości to ona zawsze odezwała i twierdziła ze ją olewam.
to chyba nie normalne dla tylko koleżanki

4

kreatywny_wariat napisał/a:

po dość długiej znajomości(jakby przyjacielskiej bo ona była w związku )  powiedziała mi ze nie wierzy w przyjaźń miedzy kobietami i facetami .

przestaliśmy ze sobą rozmawiać na jakiś czas

W sensie kto przestał? Ona z Tobą, Ty z nią, czy razem w wyniku tej rozmowy?

i nagle odzywa jakby nic się nie stało.

opowiada co się zmieniło w jej życiu itp ....pyta co u mnie o czy nadal jestem sam i takie tematy.

Kiedy jej się w życiu pozmieniało?

Klio napisał/a:

W sensie kto przestał? Ona z Tobą, Ty z nią, czy razem w wyniku tej rozmowy?

ona tak stwierdziła ze będzie lepiej, ja przystałem na to .

Klio napisał/a:

Kiedy jej się w życiu pozmieniało?

jej życie się zmieniło ostatnio

6 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-04-02 21:08:12)

ona tak stwierdziła ze będzie lepiej, ja przystałem na to .

To wskazywałoby na to, że coś mogła do Ciebie poczuć więcej niż przyjaźń i wolała ostudzić nieco emocje. Ale jak wiadomo pewności nikt Ci nie zagwarantuje.

jej życie się zmieniło ostatnio

Hmmm i teraz albo działa zgodnie z tym co mogła być może poczuć do Ciebie, albo szuka plastra, najlepiej znanego i szybko dostępnego wink
Trudno to wyczuć, więc co tu owijać w bawełnę. Wal do niej wprost i niech mówi dlaczego skoro nie wierzy w przyjaźnie damsko-męskie odzywa się teraz. Chciała zerwania kontaktu a nawiązuje go od nowa. Powiedz, że chcesz jasnych sytuacji i jasnego przekazu. Zaznacz, że zgodnie z tym przekazem będziesz postępował, żebyście obydwoje wiedzieli na jakim gruncie stoicie.

Po co Ci zabawa w kotka i myszkę? Jeśli chcesz jasne sytuacje, przekazy wprost, to twórz takie sytuacje i kreuj takie przekazy.
Przy czym jeśliby doszło do jakiejś bliższej relacji między wami to miej oczy otwarte na ewentualność plastra...
Edycja:

intryguje mnie jako kobieta budzi ciekawość lubię jej charakter   ( nie czuje do niej czegoś więcej  )

Nie zwróciłam wczesniej dokładniej uwagi.
Skoro tak, to nie łam sobie głowy zbytnio, a jeśli ona będzie dążyć do związku itp to daj jej wyraźną odpowiedź, żeby nie angażowała się.

Klio, oboje wiedzieliśmy ze zmiany w jej życiu to kwestia czasu,  jest dla mnie interesującą kobietą to niczego nie wyklucza.

oboje jesteśmy specyficzni,  wiec ja fakt ze odezwała się odbieram jako zmianę decyzji, oczekiwanie na moją reakcje ( może ?)
ale z doświadczenia wole być ostrożny już kiedyś zaangażowałem się dziwną relacje

8

Prosty temat. Zaczęło jej zależeć ba Tobie nie jak na koledze a jak na ewentualnym partnerze. Wiedziała że nie może na nic liczyć wiec chciała zerwać kontakt. Nie było to jednak łatwe , zbyt duzo o Tobie mysli wiec w końcu do Ciebie zagadała ponownie

9

He, he smile Serio?
A moim zdaniem byłeś dla niej tylko zapchajdziurą i czasoumilaczem, dopóki nie spotkała kogoś fajniejszego.
Ty poszedłeś w odstawkę, a ona poszła w tango. Proste jak drut, bo to zawsze jest proste jak drut.
Teraz tam się skończyło, to sobie przypomniała o tobie i będzie cię zwodzić do czasu aż spotka kogoś innego.
Te zagrywki są zawsze oparte na prostych schematach i nie ma czego tutaj się doszukiwać ani kombinować
knując jakieś zawiłe intrygi i jeszcze sobie wkręcać pod dekiel, że to co gołym okiem widać nie jest tym na co wygląda.
Daj sobie z nią spokój, bo wyjdziesz na tym jak wiesz kto na czym. Mamy wiosnę, zaraz lato, dziewczę się nudzi...
dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie odpowiedź na twoje pytanie. Pamiętaj - jeśli są jakieś wątpliwości, to nie ma żadnych wątpliwości.

10

anderstud napisał/a:

He, he smile Serio?
A moim zdaniem byłeś dla niej tylko zapchajdziurą i czasoumilaczem, dopóki nie spotkała kogoś fajniejszego.
Ty poszedłeś w odstawkę, a ona poszła w tango. Proste jak drut, bo to zawsze jest proste jak drut.
Teraz tam się skończyło, to sobie przypomniała o tobie i będzie cię zwodzić do czasu aż spotka kogoś innego.
Te zagrywki są zawsze oparte na prostych schematach i nie ma czego tutaj się doszukiwać ani kombinować
knując jakieś zawiłe intrygi i jeszcze sobie wkręcać pod dekiel, że to co gołym okiem widać nie jest tym na co wygląda.
Daj sobie z nią spokój, bo wyjdziesz na tym jak wiesz kto na czym. Mamy wiosnę, zaraz lato, dziewczę się nudzi...
dodaj dwa do dwóch i ci wyjdzie odpowiedź na twoje pytanie. Pamiętaj - jeśli są jakieś wątpliwości, to nie ma żadnych wątpliwości.

No nic dodać nic ująć w 99 na 100 przypadków ale Ty sam musisz wiedzieć najlepiej jakim schematom Ty podlegasz - oczywiście to do kreatywnego_wariata

witajcie

strzał w dziesiątkę anderstud , wiedziałem ze coś mi tu nie gra  , jeśli nie wiadomo o co chodzi ...
pieniądz

dziękuje smile

12 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-04-04 11:04:35)

Skoro nic do niej nie czujesz to możesz mieć koleżankę. W czym problem?

13 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-04-04 10:47:57)

do kasacji

Miłycham napisał/a:

Skoro nic do niej nie czujesz to możesz mieć koleżankę. W czym problem?

jak już pisałem wcześniej intryguje mnie jako kobieta , nie jestem narwańcem ze zobaczy raz twa trzy  i wielka miłość ... trudny jestem smile mieliśmy dużo podobnych wad

skoro nie wierzy w przyjaźń miedzy kobietami i facetami, kolegów tez nie ma  .... to nie mam ochoty być plastrem na telefon.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwna znajomość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024