Praca po doradztwie zawodowym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Praca po doradztwie zawodowym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez kasia5266 (2017-03-30 14:24:35)

Temat: Praca po doradztwie zawodowym

Czy ktoś z Was pracuje jako doradca zawodowy? Sama kończyłam ten kierunek, ale niestety mimo poszukiwań ciężko o pracę a nawet staż w tym kierunku ( chyba że bez gwarancji zatrudnienia a to od kilku lat nie przejdzie). Rozmawiałam z kilkoma znajomymi i mają podobnie. Dlatego ciekawa jestem czy jest ktoś komu udało się wybić w tej branży i jak tego dokonał smile.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca po doradztwie zawodowym

A co byś doradziła osobie, która przyszłaby do Ciebie jako doradcy zawodowego i powiedziała, że ma problem ze znalezieniem pracy w swoim zawodzie?

3

Poradziłabym, żeby zmieniła profesję co sama również zrobiłam smile. Zresztą nawet nasi wykładowcy mówili nam, że po tym kierunku będziemy mieli ciężko z pracą.

4

No i widzisz. Dzięki wykształceniu poradziłaś sobie. smile Powodzenia życzę smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Praca po doradztwie zawodowym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024