Co mam zrobić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Co mam zrobić ?

Witam . Mam pewien problem bo sam nie wiem czego chcę . Piszę z dwoma dziewczynami jedna to moja znajoma kiedyś pisaliśmy i teraz znów zaczęliśmy, była gdy potrzebowałem kogoś ,ale myślę że ona nie chce być tylko znajomą , zaś drugą poznałem i wydaje się bardzo fajna  piszemy z sobą , jeszcze się nie spotkałem z nią ,ale chciałbym .
I sam nie wiem co zrobić , może doradzicie coś na spokojnie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić ?

A piszesz tak niezobowiązująco, po koleżeńsku? Czy może obiecujesz im obu, że Ci zależy?

Generalnie, proponuję się spotkać z nieznajomą. Jak zaiskrzy, to koleżanka zostaje koleżanką, wprowadzasz dystans, a pisanie i spotykanie kontynuujesz z nową. Jak nowa to "jednak zupełnie nie to" - chemię się czuje na żywo szybko, 1-2 spotkania wystarczą by wiedzieć, czy z tej mąki będzie chleb - to się możesz zastanowić nad koleżanką. Ale z koleżanką szczęścia nie wróżę, bo sam piszesz, że jesteś jej głównie wdzięczny, a "wibracje" związkowe to ona wysyła - nie wspominasz, że też je czujesz, więc perspektywy są słabe, związek z wdzięczności będzie Cię męczył, a i ona w końcu wyczuje, że coś się jednak nie klei.

Proponuję zadziałać jak najszybciej, bo trzymanie dwóch srok za ogon wchodzi w nawyk i z czasem coraz trudniej się wyplątać. Aż przyjdzie moment, że pisanie będzie coraz bardziej "obiecujące", one się o sobie dowiedzą i jak są mądre, to Cię wtedy zostawią w cholerę. Także do dzieła, nie ma co czasu tracić.

3

Dokładnie. Ruda już Ci dobrze napisała.
grasz na dwa fronty to zasługujesz na dwa kopy

4

No piszę, spotykałem się też z tą koleżanką gadaliśmy i wogóle , bo chciała się spotkać , jestem jej wdzięczny że pomogła mi gdy było mi ciężko hmm Nikomu nic nie obiecywałem , jakie fronty ? przecież to pisanie , Spotkam się z tą drugą dziewczyną ogólnie chyba muszę wszystko przemyśleć . Nie chciałbym kogoś skrzywdzić.

5

Jak nic nikomu nie obiecywałeś, to zredukuj po prostu liczbę potencjalnych kandydatek do chodzenia zanim coś naobiecujesz - i wtedy będziesz na czysto, wątpliwości się skończą.

6

Spotkałem się z tą drugą dziewczyną ,ale to nie jest to i raczej nie będzie.

7

To problem Ci się rozwiązał.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024