Co może być przyczyną tego, że często po obiedzie jest mi niedobrze, mam wrażenie jakby coś z moim trawieniem było nie tak, to się nasila szczególnie jak jem coś zmażonego albo tłustego
wątroba?
Popieram Iceni-to wątroba się odzywa,która nie znosi smażonego a jak dużo tego jesz to moze ci tak nawalić,że...zaczniesz tyć(poczytaj o obciążonej/chorej watrobie).Warto tez kupić sobie syrop ziołowy na pasożyty jelitowe i zrobic 'detoks' domowy o przeczyścić zołądek.Jest taki syrop,który jest w pełni bezpieczny i moga go pić równiez dzieci od 3r.ż nazywa się Vernikabon(koszt ok 30zł),bo takie dolegliwości moga świadczyć tez o pasozytach a człowiek nawet o tym nie pomysli(jak tez np.podkrążone oczy,wypadające włosy,nagłe tycie).I ten syrop bardzo dobrze wpływa na układ trawienny(zwłaszcza jak ktoś cierpi na zaparcia).Mój lekarz mówił mi,że kazdy powinien sobie zrobic takie 'odpasożytowanie' raz na pół roku;)
4 2017-03-29 14:30:50 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2017-03-29 15:28:36)
Ja radze jednak konsultację z lekarzem. W [reklama usunięta] mają świetnych specjalistów. Lekarz zleci Ci jakieś badania i będziesz miała pewność co Ci dolega.