Hej!
Na samym początku powiem.. Jestem facetem na kobiecym forum.. Ale dlaczego się tutaj znalazłem? Otóż pewne rzeczy nie mogą dać mi spokoju i często o tym myśle przez długi czas. Otóż sprawa rozbija się o to.. że jestem singlem. Jestem przystony (nie jest to moja opinia, lecz kobiet). Zdaję sobie sprawę z tego, że każdy ma swój gust i nie każdemu wszystko i każdy się podoba, bo mi też czasami się jakaś dziewczyna nie podoba a mojemu kumplowi już tak. Ale w większości przypadków, wpadam dziewczynom w oko. Wiele z nich nie mówi mi tego wprost, lecz dostaje "tajne" informacje na ten temat, lecz mam też dużo koleżanek które mówią mi to prosto z mostu. Dbam o swój wygląd, staram się zawsze wyglądać elegancko, przywiązuje sporą wagę do ubioru aby był czaysty, schludny i dopasowany do okazji oraz do reszty ubioru. Nie rozumiem faktu, że dziewczyny unikają ze mną kontaktu wzrokowego podczas rozmowy, lecz często przyłapuje je na przyglądaniu się mojej osobie. Takie niewinne spojrzenia, uśmiechy. Często takie dziewczyny zachowują się dość dziwnie, ponieważ niewiedzą co mają powiedzieć, zaczynają się miotać w swoich wypowiedziach, widać w nich lekkie zdenerwowanie. Ale dlaczego? Często też widać, że boją się odezwać lub są mną bardzo zaskoczone. Miałem sytuacje, że czekałem na busa na przystanku. Szła pewna dziewczyna, która wpadła mi w oko swego czasu i utrzymuje z nia dobry kontakt, lecz jej wtedy nie widziałem, ponieważ byłem kawałek od przystanku ponieważ paliłem. Pózniej otrzymałem wiadomość "A czemu się to nie odzywasz?". Dlaczego to ona nie podeszła skoro mnie widziała? Znowu od innej dziewczyny usłyszałem wersję, że dziewczyny się wstydzą podejść pierwsze..
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i liczę na pomoc
Jeżeli temat nie w tym dziale, proszę o przeniesienie lub informacje