Pomimo tego, że jestem przystojny.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pomimo tego, że jestem przystojny..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez piotrek555a (2017-03-21 21:55:19)

Temat: Pomimo tego, że jestem przystojny..

Hej!
Na samym początku powiem.. Jestem facetem na kobiecym forum.. Ale dlaczego się tutaj znalazłem? Otóż pewne rzeczy nie mogą dać mi spokoju i często o tym myśle przez długi czas. Otóż sprawa rozbija się o to.. że jestem singlem. Jestem przystony (nie jest to moja opinia, lecz kobiet). Zdaję sobie sprawę z tego, że każdy ma swój gust i nie każdemu wszystko i każdy się podoba, bo mi też czasami się jakaś dziewczyna nie podoba a mojemu kumplowi już tak. Ale w większości przypadków, wpadam dziewczynom w oko. Wiele z nich nie mówi mi tego wprost, lecz dostaje "tajne" informacje na ten temat, lecz mam też dużo koleżanek które mówią mi to prosto z mostu. Dbam o swój wygląd, staram się zawsze wyglądać elegancko, przywiązuje sporą wagę do ubioru aby był czaysty, schludny i dopasowany do okazji oraz do reszty ubioru. Nie rozumiem faktu, że dziewczyny unikają ze mną kontaktu wzrokowego podczas rozmowy, lecz często przyłapuje je na przyglądaniu się mojej osobie. Takie niewinne spojrzenia, uśmiechy. Często takie dziewczyny zachowują się dość dziwnie, ponieważ niewiedzą co mają powiedzieć, zaczynają się miotać w swoich wypowiedziach, widać w nich lekkie zdenerwowanie. Ale dlaczego? Często też widać, że boją się odezwać lub są mną bardzo zaskoczone. Miałem sytuacje, że czekałem na busa na przystanku. Szła pewna dziewczyna, która wpadła mi w oko swego czasu i utrzymuje z nia dobry kontakt, lecz jej wtedy nie widziałem, ponieważ byłem kawałek od przystanku ponieważ paliłem. Pózniej otrzymałem wiadomość "A czemu się to nie odzywasz?". Dlaczego to ona nie podeszła skoro mnie widziała? Znowu od innej dziewczyny usłyszałem wersję, że dziewczyny się wstydzą podejść pierwsze..

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i liczę na pomoc big_smile

Jeżeli temat nie w tym dziale, proszę o przeniesienie lub informacje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomimo tego, że jestem przystojny..

Widzę kilka opcji:

1) Nie jesteś wcale taki przystojny
2) Nie ubierasz się wcale dobrze
3) Jesteś zbyt przystojny
4) Coś jest nie tak od strony charakteru lub zachowania wobec kobiet

Jak się człowieka nie zna to ciężko orzec jaka jest prawda tongue

3

Z Twojej wypowiedzi wyłania mi się pewien obraz narcyza. Bardzo podkreślasz jaki to jesteś przystojny jak dbasz o siebie i ile uwagi poświęcasz na wygląd. Może właśnie w tym problem. być może kobiety widzą w Tobie pozera. Jasne, że wygląd jest ważny, dla jednych bardziej dla innych mniej, ale może nie skupiaj się tak na nim a raczej na swoim charakterze bo to jak wyglądasz przydaje się tylko na krótki czas. Mało która kobieta zostanie z facetem, który tylko wygląda dobrze a jest np totalnym dupkiem (przykład mój były mąż. Super przystojny tylko głupi jak przysłowiowa blondynka. Kiedyś moja kumpela mi powiedziała że on jest super, do czasu aż buzię otworzy, wtedy urok i czar pryska) Radziłabym Ci poszukać przyczyny w sobie. Może jesteś na zbyt pewny siebie, może wydajesz się być arogantem. Nie mówię że tak faktycznie jest. Często jesteśmy mylnie oceniani przez innych. warto czasem samemu wyjaśnić coś drugiej osobie, rozładować atmosferę. Zacznij od siebie to na pewno, potem szukaj przyczyn w innych. Myślę, że nie chodzi tu o wygląd a sposób bycia lub charakter

4

Coś mocno analizujesz reakcje na Twój widok smile
A jaki właściwie masz problem ?

- czy to że jesteś siglem ? - zawsze możesz przestać nim być smile
- czy to że dziewczyna nie zagaduje do Ciebie pierwsza ? - w drugą stronę lepiej działa (typowo) wink
- czy to że Ci się ukradkiem przygląda ? - hm, niech se popatrzy - a Ty rób swoje smile
- czy to że wykazuje nerwowość w kontakcie ? - wilkiem patrzysz lub niezbyt miło odpowiadasz - albo gadka się nawija albo nie - no różnie bywa wink

5

random.further napisał/a:

Coś mocno analizujesz reakcje na Twój widok smile
A jaki właściwie masz problem ?

- czy to że jesteś siglem ? - zawsze możesz przestać nim być smile
- czy to że dziewczyna nie zagaduje do Ciebie pierwsza ? - w drugą stronę lepiej działa (typowo) wink
- czy to że Ci się ukradkiem przygląda ? - hm, niech se popatrzy - a Ty rób swoje smile
- czy to że wykazuje nerwowość w kontakcie ? - wilkiem patrzysz lub niezbyt miło odpowiadasz - albo gadka się nawija albo nie - no różnie bywa wink

Ja przepraszam, ale jak patrzy wilkiem to wcale nie znaczy, że źle wink

6

wilczysko72 napisał/a:

Ja przepraszam, ale jak patrzy wilkiem to wcale nie znaczy, że źle wink

Święte słowa smile Można i tak smile
http://www.gify.net/data/media/231/wilk-ruchomy-obrazek-0132.gif

7

Chwalisz się czy żalisz? smile Bo pomocy to nie potrzebujesz przecież.

8

adiaphora napisał/a:

Chwalisz się czy żalisz? smile Bo pomocy to nie potrzebujesz przecież.

Zarzuca sieć smile Może coś się złapie.

9 Ostatnio edytowany przez misiando (2017-03-23 16:58:04)

Ale co, onieśmielasz te dziewczyny, ze rozmawiać nie umieją, nie ciągną dyskusji?

10

I kolejny dowód na to, że wygląd to nie wszystko, a raczej nic. Dlatego drogi Autorze jak szukasz dziewczyny to nie kieruj się przdewszytstkim tyłkiem i cyckami tylko jeszcze tym co jej w sercu i umyśle siedzi, zobaczysz będzie ci o wiele łatwiej tongue
To już taka porada z wyyyyprzedzeniem tongue

11

Hadar napisał/a:

tym co jej w sercu i umyśle siedzi

Znaczy się ma ją rozciąć wzdłuż mostka i przy okazji trepanację czaszki zrobić? wink

hyyy to jak rada z wyprzedzeniem to polecam iść na medycynę big_smile Poćwiczy na zwierzątkach to później będzie łatwiej z kobietami wink

12

No nie oszukujmy sie, wnętrze jest ważne, ale żeby moc jego wspaniałość uzewnętrznić, zewnętrze musi zachęcać smile

13

Harvey napisał/a:
Hadar napisał/a:

tym co jej w sercu i umyśle siedzi

Znaczy się ma ją rozciąć wzdłuż mostka i przy okazji trepanację czaszki zrobić? wink

Zakrztusiłam się... nie, nie trzeba mnie ratować, ale na długo zapamiętam big_smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Pomimo tego, że jestem przystojny..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024