Koleżanka potrzebna od zaraz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Koleżanka potrzebna od zaraz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Koleżanka potrzebna od zaraz

Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa. Napisze krótko bo już dwa razy tekst  mi wymazało. Szukam koleżanki, takiej z którą wyskoczę na kawę, pogadam o wszystkim i o niczym, pójdę do kina, na zakupy. Jestem totalnie sama, nie mam ani jednej znajomej i bardzo mi to przeszkadza. Mam problem z nawiązywaniem znajomości w tzw "realu" stąd pomysł by poszukać w internecie. Chętnie sama pogadam, posłucham, doradzę jak umiem najlepiej, pomogę. Jestem osobą nieśmiałą ale szybko się otwieram na ludzi tylko trzeba mi dać szansę na to. Mieszkam w Zielonej górze. Może znajdzie się ktoś z okolic, byłabym mega szczęśliwa. Zapraszam na e-mail tak na dobry początek :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka potrzebna od zaraz

Hej.  Szkoda,  że mieszkasz tak daleko... Ja też szukam sobie koleżanki,  ale ciężko jest i tyle... Przecież portali randkowych jest od groma, a portalu dla szukających przyjaciół niestety nie ma... Przynajmniej ja nie znalazłam,  a nie będę przecież chodzić po mieście z transparentem "szukam przyjaciół" hi hi.

3

hej jak macie ochote pogadać zapraszam na maila

4

tez chętnie z kimś pogadam wyskoczę na rower kawę Wadowic i okolice

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Koleżanka potrzebna od zaraz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności