Witam, mam taki mały problemik a że nie jestem jakos strasznie wylewny uczuciowo w sumie to prawie w ogóle to w interecie jakos łatwie, jakis czas temu poznałem fajną dziewczyne w klubie było milo pogadaliśmy poprzytulaliśmy się z tego co wiem ona mi ja jej podobałem się już do jakiegoś czasu. No kilka razy pogadaliśmy w sumie tak o wszystkim i o niczym chodzi mi o smsy. Ale koniec konców to nie miałem czasu, albo brakowało mi odwagi albo coś a szczególnie że żyje dość rozrywkowo to zawsze gdzieś poszedłem coś robiłem. I w sumie koniec konców kontakt się urwał tylko cześć cześć, i teraz jak zobaczyłem ją w klubie z innym gościem to coś mną ruszyło i nie wiem w sumie co mam teraz myśleć. I co mam zrobić podoba mi się ale już jest na dobrej drodzę ku nowemu związkowi. Zagadać próbować czy już za późno i będę robił sobie żmudną nadzieje. Wiem wiem nie popisałem się. Ale mądry Polak po szkodzie.
Temat: Dziewczyna
Zobacz podobne tematy :
Odp: Dziewczyna
Mądry dzieciak po szkodzie. Trochę zachowujesz się jak pies ogrodnika w tym momencie. Może nie zawracaj dziewczynie glowy, jeśli nie jesteś pewien czego chcesz. A na to wygląda skoro "nie miałeś czasu" i miałeś ciekawsze zajęcia w swoim rozrywkowym życiu, jak to okresliles