Czy sa na forum ludzie normalni? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy sa na forum ludzie normalni?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy sa na forum ludzie normalni?

Mam pytanie  jak w tytule: czy sa na forum ludzie prawdziwie normalni?

Nieprzestepczy jak toksyczni rodzice, niewscibscy jak najgorszy charakter, niezawistni i niepyszni jak najgorsze diably, majacy zdrowe i TYLKo zdrowe reakcje, nie szukajacy chorych emocji caly czas... - o to wlasnie chodzi.

O ZDROWIE mi chodzi!

CZytalam wiele to forum: caly czas piszecie o patologiach w psychice - i to najgorszych z najgorszych.

CZy mozna tu poznac kogos NORMALNEGO I ZDROWEGO?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy sa na forum ludzie normalni?

Śmiem szczerze mówiąc wątpić czy jeszcze istnieją ludzie w 100% zdrowi psychicznie. Każdy ma jakieś dziwactwa.

3

Niedźwiadko, a Ty jesteś "normalna"? Bo dla mnie takie szerzenie agresji, jadu i nienawiści, jak Ty to czynisz, o zdrowiu również nie świadczy. Nieprzyjemnie się czyta Twoje posty.

4

Niedzwiadka_z_Różą napisał/a:

Nieprzestepczy jak toksyczni rodzice, niewscibscy jak najgorszy charakter, niezawistni i niepyszni jak najgorsze diably, majacy zdrowe i TYLKo zdrowe reakcje, nie szukajacy chorych emocji caly czas... - o to wlasnie chodzi.

O ZDROWIE mi chodzi!

CZytalam wiele to forum: caly czas piszecie o patologiach w psychice - i to najgorszych z najgorszych.

to ja się zgodzę z Anemonne, jak przejrzeć Twoje posty, to są bardzo nieprzyjemne, a często wręcz obrażają innych.

Co do pytania - uważam, że nie ma czegoś takiego jak "normalni" ludzie. Normalni są nudni. Nie lubię normalnych ludzi.
Rozróżniłabym też zdrowie psychiczne / chorobę psychiczną od innych zachowań ludzkich, np. nie powiem, że alkoholicy, egoiści, zaborcze matki, ludzie bijący swoje dzieci, zdradzający byli chorzy. Chory to jest człowiek z depresją itd.

Małpa69 napisał/a:

Śmiem szczerze mówiąc wątpić czy jeszcze istnieją ludzie w 100% zdrowi psychicznie. Każdy ma jakieś dziwactwa.

Oczywiscie, ze nie kazdy ma dziwactwa!

Tak klamiesz albo nic nie rozumiesz.

Kontakt z dziwacznymi stworzeniami jest takze przeze mnie calkowicie odrzucany.

ODRZUCANY calkowicie.

Anemonne napisał/a:

Niedźwiadko, a Ty jesteś "normalna"? Bo dla mnie takie szerzenie agresji, jadu i nienawiści, jak Ty to czynisz, o zdrowiu również nie świadczy. Nieprzyjemnie się czyta Twoje posty.

JA jestem calkowicie normalna.

I nigdy nie szerze zadnej agresji i nienawisci. Od razu widac, ze masz maksymalne (MAKSYMALNE) psychopatologie, czyli patologie w psychice jezeli tak mowisz.

Obnazyles/as sie calkowicie! CALKOWICIE!

Nie czytaj moich zdrowych postow! One nie sa dla chorych!

Nie sa, glupcze!

7

Długo raczej nie pocieszysz się aktywnością na forum big_smile

8

O ZDROWIE mi chodzi!

Idź sobie na inne forum, bo tutaj, wedle twoich kryteriów, na szczęście wszyscy są nienormalni i chorzy. Idź, szukaj swoich i sobie podobnych.

9

Po zajrzeniu w historię postów stwierdzam kolejny przypadek, który potwierdza moje spostrzeżenie, że ci, którzy najwięcej piszą o normalności, o tym, że szukają normalnych ludzi, że tak mało jest normalnych ludzi itd. sami mają zwykle ze sobą poważne problemy....

Monoceros napisał/a:

O ZDROWIE mi chodzi!

to ja się zgodzę z Anemonne, jak przejrzeć Twoje posty, to są bardzo nieprzyjemne, a często wręcz obrażają innych.

Co do pytania - uważam, że nie ma czegoś takiego jak "normalni" ludzie. Normalni są nudni. Nie lubię normalnych ludzi.
Rozróżniłabym też zdrowie psychiczne / chorobę psychiczną od innych zachowań ludzkich, np. nie powiem, że alkoholicy, egoiści, zaborcze matki, ludzie bijący swoje dzieci, zdradzający byli chorzy. Chory to jest człowiek z depresją itd.

Moje posty moga obrazac tylko chorych psychicznie! I jest to choroba najgorsza z najgorszych! PRzeparszywa!

Nie umiesz czytac: nie odpowiadaj jezeli ciebie nie dotyczy moj post! Co za hołota!

Powiedzialam wyraznie: z chorymi psychicznie nie chce miec zadnego, ale to zadnego kontaktu!!!

Chomikowa napisał/a:

Po zajrzeniu w historię postów stwierdzam kolejny przypadek, który potwierdza moje spostrzeżenie, że ci, którzy najwięcej piszą o normalności, o tym, że szukają normalnych ludzi, że tak mało jest normalnych ludzi itd. sami mają zwykle ze sobą poważne problemy....

Debilna jestes i klamiesz parszywie.

Nie umiesz czytac, holoto?

12

Wątek zamykam z powodów, jak myślę, oczywistych.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy sa na forum ludzie normalni?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024