Hej wszystkim;)
Jestem tu nowa i nie wiem gdzie pisać
Mam do was sprawę bo nie wiem do końca jak się za to zabrać. Chodzi o to że jestem z moim facetem 5 lat, za nie całe dwa miesiące bierzemy ślub o dziecku rozmawialismy nie raz a ja cały czas ostatnio czuję że to już, już chce się starac o bobasa, tylko nie wiem do końca jak mu to powiedzieć bo on mówi ze po ślubie będziemy działać a wiadomo że to też nie zawsze idzie tak od razu;) i teraz mam takie parcie ale jeszcze mu o tym nie wspomniałam bo jakoś się troszkę i tak boję jego reakcji, uprawiamy seks przerywany prawie do samego końca więc to tak jakby zdajemy się na los na razie ale i tak kończy w gumce. A ja chciałabym ta gumkę już odstawic na bok. Co myślicie?
Do ślubu nie daleko, poczekaj. Jak powiedział ze po ślubie to chyba warto poczekać skoro ślub za niecałe dwa miesiące.
3 2017-02-26 21:58:41 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-02-26 21:59:29)
Zgadzam się z powyższą odpowiedzią. W końcu jest to kwestia 2 miesięcy, nie ma co się o to bić z partnerem czy coś
Poza tym skoro tak Cię wzięła potrzeba starania się o dziecko teraz, już, natychmiast to może te 2 miesiące przydadzą się i Tobie żebyś trochę ochłonęła, skupiła się na ślubie - wiele kobiet wpadających w szał zajscia w ciążę za bardzo się spina i pojawia się wtedy parcie na siebie i partnera, frustracja gdy nie wyjdzie tak od razu, zmyślone objawy gdy tylko miesiączka chwilę się spóźni. Tak więc te 2 miesiące i dla Ciebie mogą okazać się okazją do wrzucenia na luz żeby po ślubie się za sprawę zabrać już na spokojnie