Zmniejszone zainteresowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmniejszone zainteresowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zmniejszone zainteresowanie

Cześć. W grudniu poznałem dziewczynę (20, ja 21 lat). Na początku naszej znajomości wszystko szło świetnie, było zainteresowanie z obu stron, spotykaliśmy się, dużo ze sobą rozmawialiśmy.  Podczas pierwszych spotkań próbowałem ją pocałować, nie pozwoliła, więc pomyślałem, że jest za to za wcześnie, ale na dotyk reagowała pozytywnie. Za to zaczęły się teksty z jej strony, że to szybko się dzieję, jak traktuję znajomość z nią, że boi się ze mną całować. Odpowiedziałem jej, że traktuję ją poważnie, jeżeli się boi ze mną całować to poczekam, aż przestanie. Ze względu na sesję i ferie wyszło tak, że widzieliśmy się raz w ciągu kilku tygodni, ale kontakt utrzymywaliśmy. Proponowałem jej spotkania, ale zawsze była jakaś wymówka typu zmęczenie, itp. Przedtem pomimo tego, że była zmęczona to widzieliśmy się. Od czasu sesji odczułem zmniejszone zainteresowanie z jej strony, praktycznie nie pisze pierwsza, szybciej kończy rozmowy. Wczoraj widzieliśmy się i powiedziała, że chce wrócić do relacji czysto koleżeńskiej, bo coś się jej odmieniło Pytałem co się stało to powiedziała, że nie wie. Najbardziej mnie zastanawia co spowodowało, że chce relacji koleżeńskiej. Co sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmniejszone zainteresowanie

Może po prostu doszła do wniosku ze może to nie to.

3

Odp: Zmniejszone zainteresowanie

Zrozumiała, że niczego nie poczuła, a że jesteś fajnym facetem to chce Cię jako kolegę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmniejszone zainteresowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024