Raz stracone zainteresowanie - Da się odzyskać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Raz stracone zainteresowanie - Da się odzyskać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Raz stracone zainteresowanie - Da się odzyskać?

Witam. Chciałem zapytać płeć żeńską o to czy jest możliwość aby raz stracone zainteresowanie odzyskać z powrotem? Czy zdarzyło się wam, że chłopak, którego postrzegałyście jako partnera seksualnego skreśliłyście, a następnie po jakimś czasie dał radę odbudować to zainteresowanie u was?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Raz stracone zainteresowanie - Da się odzyskać?

Nie. Zawsze za utraconym zainteresowaniem stał powód. Nigdy nie zdarzyło się, aby powód zniknął, a ja nie przekonywałam siebie na siłę, że tego powodu nie dostrzegam. Zresztą powody bywały różne.
Ale, ja to ja. Poza tym nie napisałeś tu niczego konkretnego.

3

Klio napisał/a:

Nie. Zawsze za utraconym zainteresowaniem stał powód. Nigdy nie zdarzyło się, aby powód zniknął, a ja nie przekonywałam siebie na siłę, że tego powodu nie dostrzegam. Zresztą powody bywały różne.
Ale, ja to ja. Poza tym nie napisałeś tu niczego konkretnego.

Dziewczyna świeżo po rozstaniu spotyka chłopaka, zaczynają się świetnie dogadywać, spędzać czas. Po kilkunastu tygodniach dziewczyna pisze, że chciałaby czegoś więcej z tej znajomości, stają się parą. Dziewczyna podekscytowana, chłopak poznaję jej siostry, przyjaciółki, wszystko układa się świetnie, dziewczyna zawsze pierwsza się odzywa i nagle jednej nocy za namową jedzie gdzieś z siostrami i tam spotyka byłego...na drugi dzień chłopak dostaję wiadomość, że to koniec, fajnie spędzone chwilę i w ogóle, ale to dla dziewczyny za szybko, nie jego wina, tylko jej, spróbowała ale nic nie wyszło z tego. Najlepiej zakończyć znajomość - tak będzie najłatwiej. Kilka dni ciszy, chłopak spotyka przyjaciółkę (ex) - Ona mówi mu, że powinien zawalczyć, że ex-dziewczyna sama nie wie czego chcę. Chłopak zaczyna się starać o powrót, dziewczyna piszę tak jak kiedyś, ale na wszelkie próby spotkania - wymyśla różne wymówki, przedłuża. I tak wielokrotnie. Aż w końcu chłopak nie wytrzymuję z frustracji i piszę głupoty (żadnych wyzwisk i tym podobnych) - dziewczyna usuwa wszystko co z nim związane oraz blokuje go. Spotykała się z byłym, ale jednak do niego nie wróciła.

4

Radę przyjaciółki o walczeniu w takiej sytuacji wykop w kosmos. O niej zapomnij i ciesz się, że tak się to skończyło bo mogło o wiele gorzej. Na przyszłość: nie wchodź w związki z kimś kto jest dopiero po rozstaniu, a jeśli już wejdziesz i okaże się że po jakimś czasie musisz stawać w szranki z byłym, to rób w tył zwrot i nie oglądaj się za siebie. Nic dobrego z takiej walki nie wyniknie dla Ciebie.

5 Ostatnio edytowany przez bodziochce (2016-12-19 20:53:52)

MatheoW napisał/a:

chłopak spotyka przyjaciółkę (ex) - Ona mówi mu, że powinien zawalczyć, że ex-dziewczyna sama nie wie czego chcę. Chłopak zaczyna się starać o powrót, dziewczyna piszę tak jak kiedyś, ale na wszelkie próby spotkania - wymyśla różne wymówki, przedłuża. I tak wielokrotnie. Aż w końcu chłopak nie wytrzymuję z frustracji i piszę głupoty (żadnych wyzwisk i tym podobnych) - dziewczyna usuwa wszystko co z nim związane oraz blokuje go.

I tutaj popełniłeś pierwszy błąd. Nie słuchaj kobiet, co masz robić z innymi kobietami, bo jej przyjaciółka zapewne zachowałaby się inaczej. Drugi błąd to staranie się o jej powrót - zapewne mówimy tutaj o KRÓTKIM odstępie czasu między zerwaniem a staraniem się o powrót. Powinieneś milczeć i dać jej trochę przestrzeni, żeby sobie to przemyślała, a ciągłe dzwonienie i proszenie o spotkanie powoduje u niej większe zniechęceni do Ciebie. Jak ciągle odmawia, to po cholerę dzwonisz za kilka dni i ciągle o to pytasz? Jej odpowiedź się nie zmieni. Trzeci błąd - pisanie głupot - to już Cię kompletnie zniszczyło w jej oczach, nie dziwię się, że Cię zablokowała. Po czymś takim będzie ciężko o powrót.

Czy da się ponownie wzbudzić zainteresowanie? Da się, ale to wymaga czasu - co najmniej kilka miesięcy albo i nawet lat. Popełniłeś błędy, ale z pisaniem głupot przesadziłeś i to mocno. Nie wiem, co jej tam pisałeś skoro aż Cię zablokowała. Pooglądaj sobie filmiki Roberta Marchela na YouTube - masz tam dużo przydatnych filmików, które pozwolą Ci na unikanie tak prostych błędów.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Raz stracone zainteresowanie - Da się odzyskać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024