O co mu chodzi? Czyli zwiazek/relacja na odleglosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co mu chodzi? Czyli zwiazek/relacja na odleglosc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: O co mu chodzi? Czyli zwiazek/relacja na odleglosc

witam
juz tutaj zakladalam podobny temat o tym czemu facet nie pisze i zaznaczam ze i ten watek jest o tym samym Panu.
dla tych ktorzy tego watku nie czytali: poznalam Pana A jak odwiedzal moje miasto, spedzilismy razem namietne 10 dni. Miala byc zabawa no ale wyszlo tak jakby cos wiecej.Dodam ze planuje sie przeprowadzic do mojego miasta (ba - kraju!) w kwietniu.
Do dzis (czyli od 16 stycznia - dnia jego wyjazdu) jestesmy w kontakcie. nie jest to moze mega czesty kontakt ale jak  do tej pory raz dziennie jakis kontakt byl. Nawet glupie "czesc" ale bylo.
Jednak jestem niespokojna. mimo wszystko. na poczatku jego wyjazdu pisalismy bardzo czesto. stopniowo coraz mniej. teraz to juz czasem ograniczamy sie do powitania i to wszystko. chce miec z nim czesty kontakt i mowie mu o tym. on zawsze powtarza ze jest bardzo zajety i pisze jak moze. ale zaniepokoil mnie coraz rzadszy odzew z jego strony. ostatnio poniosly mnie emocje i usunelam go ze znajomych na fb. to ze to bylo glupie teraz juz wiem po ochlonieciu. rozumiem ze go to moglo zabolec. od razu napisal co sie stalo. wyjasnilismy to. niby wszystko ok. pytam czy nadal jest zly. nie jest. ale jednak jakos mniej sie odzywa. co o tym myslicie? potrzebuje opinii kogos calkowicie z zewnatrz

Zobacz podobne tematy :
Odp: O co mu chodzi? Czyli zwiazek/relacja na odleglosc
niedzialek napisał/a:

zaznaczam ze i ten watek jest o tym samym Panu.

To poczytaj regulamin i pisz w tamtym wątku.

3

temat jest o innej tematyce nawet jezeli o tym samym bohaterze.
prosze mnie nie pouczac smile
mam nadzieje ze ktos mi odpisze. bo sama albo czegos nie widze albo nie rozumiem

4

niedzialek napisał/a:

temat jest o innej tematyce nawet jezeli o tym samym bohaterze.
prosze mnie nie pouczac smile

Zgodnie z panującymi tutaj zasadami problemy związane "z jednym bohaterem" opisujemy w jednym wątku. Proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum, którego znajomość i akceptację potwierdziłaś zresztą w chwili rejestracji, jak również o stosowanie się do jego zapisów. Ten temat zostaje zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co mu chodzi? Czyli zwiazek/relacja na odleglosc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024