oczekiwania faceta wobec kobiet i zazdrość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » oczekiwania faceta wobec kobiet i zazdrość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: oczekiwania faceta wobec kobiet i zazdrość

Hej kobietki ! Jak u Was wyglądają zabiegania o faceta jak się staracie o niego pomijajac wazniejszy fakt ze facet powinien dać od siebie wiecej niz kobieta. Wedlug mnie starania powinny byc takie jak na poczatku ale to sie zmienia z czasem , powiedzcie jak to jest u was.Bo czesto sie slyszy o zwiazkach przynajmniej ja że kobieta nie robi nic a facet leci do niej i nie musi nic robic. A 2 część tematu jak radzicie sobie z zazdroscia z faceta strony albo wywolaniu   o jego osobę tej zazdrości.Bo ja nie jestem zazdrosna o faceta bo widze jak sie zachowuje wobec innych a przy tym byla sytuacja ze krecila sie kolo niego laska jak sie rozstalismy na chwile a on jej powiedzial ze NIE BO JA JESTEM MU W GLOWIE I SERCU I KONIEC. Nieraz mi deklarował też że czy nie wystarczy mi to że bedzie mi wierny ale oczywiscie byl świadomy tego ze cos wiecej sie liczy niz wiernośc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: oczekiwania faceta wobec kobiet i zazdrość
kicikici7919 napisał/a:

Hej kobietki ! Jak u Was wyglądają zabiegania o faceta jak się staracie o niego pomijajac wazniejszy fakt ze facet powinien dać od siebie wiecej niz kobieta. Wedlug mnie starania powinny byc takie jak na poczatku ale to sie zmienia z czasem , powiedzcie jak to jest u was.Bo czesto sie slyszy o zwiazkach przynajmniej ja że kobieta nie robi nic a facet leci do niej i nie musi nic robic. A 2 część tematu jak radzicie sobie z zazdroscia z faceta strony albo wywolaniu   o jego osobę tej zazdrości.Bo ja nie jestem zazdrosna o faceta bo widze jak sie zachowuje wobec innych a przy tym byla sytuacja ze krecila sie kolo niego laska jak sie rozstalismy na chwile a on jej powiedzial ze NIE BO JA JESTEM MU W GLOWIE I SERCU I KONIEC. Nieraz mi deklarował też że czy nie wystarczy mi to że bedzie mi wierny ale oczywiscie byl świadomy tego ze cos wiecej sie liczy niz wiernośc.

Polska mowa nie być trudna.

3

kicikici7919 napisał/a:

fakt ze facet powinien dać od siebie wiecej niz kobieta.

Niby dlaczego?

4

Małpa69 stąd ten post. Żeby się dowiedzieć od płci pięknej jak to robicie smile

5

Ja osobiście uważam że obie osoby powinny się starać, nikt mniej czy bardziej...

6

Małpa69 ,masz rację.Dlatego slucham waszych pomyslow ,drobnych gestow czynow cokolwiek ,co robicie codziennie gdy sie widzicie czy też nie.Ja się gubię bo moj facet ma albo wygorowane oczekiwania albo nie wiem.

7 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-02-20 10:14:52)

Małpa69 napisał/a:

..., nikt mniej czy bardziej...

Dlaczego?

kicikici7919 napisał/a:

Wedlug mnie starania powinny byc takie jak na poczatku ale to sie zmienia z czasem

Jest to niemożliwe.

kicikici7919 napisał/a:

Bo czesto sie slyszy o zwiazkach przynajmniej ja że kobieta nie robi nic a facet leci do niej i nie musi nic robic.

Jak wyżej. Staraj się pisać z zachowaną poprawną pisownią, bo w oczy razi. Co do pytania to zależnie od potrzeb danej osoby i tyle. Jeśli masz potrzebę zadzwonić to to robisz, nie to nie.

8

MiłyChamie, pytasz dlaczego... a no dlatego, że związek chyba powinien polegać na partnerstwie, a nie na tym by jedna osoba dawała od siebie więcej niż druga. Dwoje ludzi powinno się nawzajem wspierać, starać i zabiegać o siebie, nie uważam aby to facet miał starać się bardziej. Odpowiedni facet zasługuje na to by kobieta także coś od siebie dawała tongue

A czego Twój facet oczekuje?

9 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-02-25 02:01:13)

Małpa69 napisał/a:

MiłyChamie, pytasz dlaczego... a no dlatego, że związek chyba powinien polegać na partnerstwie, a nie na tym by jedna osoba dawała od siebie więcej niż druga.

Nie da się podzielić starań na pół, bo na tym związek nie polega.

10

A na czym polega według ciebie. Napisz jak jest u ciebie ?

11

Raczej rozpoznanie potrzeb partnera i staranie sie na full przez drugiego, na poczatku bardzo a potem bardziej niż na poczatku i tak dłużej  i więcej... smile
Podsumowanie takich starań dla każdego starającego pewnie nie dałoby pół na pół, ale jeśli oboje byliby zadowoleni ze stworzonego układu - po co liczyć : ile czyjej w tym zasługi ?

12 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-02-26 23:05:10)

Starań chyba przede wszystkim nie da się podzielić na pół bo staranie z każdej strony wyglądają inaczej. Nie jest tak że staraniem będzie że ja odkurzę dom we wtorek a ty w czwartek i będzie 50/50 tylko np jak zobaczę, że partner jest smutny to go rozweselę i zrobię jego ulubioną kolację, a on w dzień kobiet w miłym geście kupi mi kwiatek, kiedy indziej ja wysłucham i pomogę gdy będzie miał problem w pracy a innego dnia on za mnie rozwiesi pranie gdy będę zbyt zmęczona po całym dniu etc etc. Uczynki mniejsze i większe.
Skąd wiadomo kto się stara bardziej? Który uczynek jest 'bardziej' od innego?
Sęk chyba w tym żeby każdy starał się tak mocno jak może każdego dnia bez określania jakiejś wagi starania się. Nie da się starać zawsze jednakowo pół na pół szczególnie gdy się idzie razem przez życie latami i napotyka różne sytuacje, problemy, etapy i te wspólne, i te indywidualne.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » oczekiwania faceta wobec kobiet i zazdrość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024