minimum ,tylko na przezycie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » minimum ,tylko na przezycie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: minimum ,tylko na przezycie ?

Witam
Jestem nowa na forum wiec przde wszystkim chce sie przywitac.
Prosze o rade ,opinie ..
Mianowicie jI niebardzo mu w smakstem 36letnia matka trzynastolatka ,pracuje ,starcza na zycie ,nie jest zle .Od ponad roku spotykam sie z facetem nieco starszym ode mnie .Jdast inteligentny ,zabawny i ma dobry wplyw na mojego syna .Jest muzykiem .I wszystko byloby ok . Tyle ze pjdroblem pojawia sie w kwesti finansowej .Mieszkamy razem od jakiegos czasu i dzielimy wydatki ( czynsz ,rachunki,zakupy ) na pol. Ale to tyle. Jemu nic wiecej nie trzeba ,nie jestem materialistka ,mieszkam
przecietnie,jerzdze 12letnim autem ,nidm wydaje na kosmetyczke fryzjera itp ,ale od czasu do czasu chcialabym wyjsc na kolacje , pojechac na weekend za miasto czy dostac bukiet kwiatow .Jesli jedziemy gdzies dalej to z mojej inicjatywy .jesli z jego to ewentualnie 30 km ,bo nie ma kasy ,w podroz termos i kanapki ,byle nie wydac na obiad .Kwiaty  tez jak najtaniej
A wyjscie ogranicza sie do galerii ,wystawy wstep free albo dwoch piw za ktore placi ,bo sam nie pije nic. Nie bardzo mu w smak praca normalna .
Czy takie zycie powinno mi wystarczyc?
Ja kupuje mu jakies drobiazgi i nie chodzi o to ze zawsze chce co w zamian ,ale mam wrazenie ze gdyby nie moje gesty czasem to nasz zwiazek polegalby na wegetacji i zaspokajaniu tylko podstawowych potrzeb.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: minimum ,tylko na przezycie ?

Na poczatku postu wkradl sie blad ake mam nadzieje ze da sie go wylapac ,,wybaczcie nie wiem jak to edytowaac .Powinno byc jestem 36 letima matka ..trzynastolatka ...potem jest juz poprawny tekst.

3 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-02-18 14:55:27)

Jak rozumiem spotykasz się z dorosłym mężczyzną - jeżeli jemu takie życie wystarcza, to nie widzę powodu, dla którego miałby się zmieniać. Dla ciebie? Przecież zanim zamieszkaliście razem chyba go chwilę znałaś, więc wiedziałaś na co się decydujesz.

On realizuje swoje potrzeby, a że twoje są większe/inne to... nie jego problem. To częsta pułapka wielu kobiet, które wierzą, że mężczyzna się dla nich zmieni. On jest taki, a nie inny. Tobie pozostaje albo to zaakceptować, albo poszukać mężczyzny, który będzie wpisywał się w twój styl życia i pragnienia.

Dla ciebie "wegetacją" może być brak wypadów za miasto, dla niego - konieczność pracy na etacie by na tę wycieczkę zarobić.

4 Ostatnio edytowany przez pannapanna (2017-02-18 15:30:03)

Sorki za offtop - ale wytłumacz mi proszę cię autorko dlaczego nie używasz języka polskiego?
Ludzie już dzisiaj nie potrafią pisać? Pytam serio bo robisz błędy w tak prostych słowach że mój mały pięciolatek umiałby je napisać.
Dlatego proszę cię rozjaśnij mi w głowie czy na przykład ty po prostu nie umiesz pisać w języku polskim i uważasz że to co napisałaś jest poprawne?

5

koliberek81 napisał/a:

Na poczatku postu wkradl sie blad ake mam nadzieje ze da sie go wylapac ,,wybaczcie nie wiem jak to edytowaac .Powinno byc jestem 36 letima matka ..trzynastolatka ...potem jest juz poprawny tekst.

Na dole pod każdym swoim postem masz "Edytuj". Można edytować tylko do 23.59 tego samego dnia, co się napisało post.
Naprawdę proszę użyj tej funkcji, bo nie da się tego czytać.
Dziękuję.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » minimum ,tylko na przezycie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024