Zostawiła mnie, ale chyba daje o sobie znać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła mnie, ale chyba daje o sobie znać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zostawiła mnie, ale chyba daje o sobie znać

Hej. Ponad 2 miesiące temu po prawie 2 latach związku, w tym rok mieszkania ze sobą zostawiła mnie dziewczyna bez powodu (prawdopodobnie inny facet, chęć poczucia wolności co mnie i tak dziwi, bo pozwalałem jej na wszystko, w tym samotne chodzenie na imprezy, np. kiedy ja nie byłem w stanie pójść itd.). Co jakiś czas kupowałem jej kwiaty, organizowałem jakieś wyjazdy wspólne, na prezenty kupowałem jej drogie rzeczy ze złota, miałem w planach oświadczyny, jestem spokojną osobą, nigdy nie okazywałem jakoś bardzo zazdrości, bo jej ufałem, nigdy jej nie zdradziłem, nigdy nie uderzyłem, choć jej zdarzało mnie się uderzyć przy jakiejś kłótni. Nic nie wskazywało na to, że z dnia na dzień mnie zostawi bez powodu. Powiedziała, że się w niej coś wypaliło. Byłem strasznie załamany, wpadłem w lekką depresję, ale po miesiącu poszedłem do łóżka z inną pod wpływem alkoholu i jakoś mi to pomogło. Z byłą po tym czasie zero kontaktu. Parę dni temu zaobserwowała mnie w nocy na instagramie, a kilka dni później polubiła moje nowo dodane zdjęcie. Powiedzcie mi dziewczyny co może jej siedzieć w głowie z punktu widzenia kobiety ? Po rozstaniu zablokowała mnie gdzie tylko się dało i się z tym pogodziłem, a tu taki ruch z jej strony. Mam się tym nie przejmować czy to jest jakaś część jej gry ? Już o niej prawie zapomniałem, chociaż czasem w nocy do dzisiaj mi się śni, ale poznałem pewną dziewczynę i ona coś do mnie czuje, a ja przez tą byłą nie mogę się przemóc pokochać kogoś nowego, bo tym zaobserwowaniem i polajkowaniem zdjęcia przypomniała mi o sobie była. Po zerwaniu nie było mowy nawet o luźnej rozmowie, wszędzie mnie zablokowała, zero kontaktu. O co jej może chodzić z punktu widzenia kobiety ? Czy mogła zatęsknić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiła mnie, ale chyba daje o sobie znać
lukasz789456 napisał/a:

Czy mogła zatęsknić ?

Nawet sobie głowy nie zawracaj takimi problemami

lukasz789456 napisał/a:

Powiedzcie mi dziewczyny co może jej siedzieć w głowie z punktu widzenia kobiety ?

Prawdopodobnie to:

lukasz789456 napisał/a:

pozwalałem jej na wszystko, w tym samotne chodzenie na imprezy, np. kiedy ja nie byłem w stanie pójść itd.). Co jakiś czas kupowałem jej kwiaty, organizowałem jakieś wyjazdy wspólne, na prezenty kupowałem jej drogie rzeczy ze złota, miałem w planach oświadczyny, jestem spokojną osobą, nigdy nie okazywałem jakoś bardzo zazdrości, bo jej ufałem, nigdy jej nie zdradziłem, nigdy nie uderzyłem, choć jej zdarzało mnie się uderzyć przy jakiejś kłótni.

Dostała po tyłku i przypomniała sobie Ciebie , kogo i co straciła. Sposób w jaki Cię potraktowała i porzuciła, moim zdaniem, całkowicie ją dyskwalifikuje.

lukasz789456 napisał/a:

Po zerwaniu nie było mowy nawet o luźnej rozmowie, wszędzie mnie zablokowała, zero kontaktu.

Zrób dokładnie to samo, bynajmniej nie w celu odegrania się na niej, ale dla własnego dobra, bo mimo wszystko wspomnienia o niej ciągle Cię uwierają.
Pozbądź się sentymentów i nie daj złapać na haczyk.

3

Zaobserwowanie i polajkowanie zdjęcia może być dla was śmieszne i pewnie też bym się z czegoś takiego śmiał gdyby nie to, że ciągle ona gdzieś siedzi w głowie i od razu dało mi to do myślenia, poczułem się jak za czasów kiedy się dopiero poznawaliśmy. Nie jestem brzydki, jestem dobrze zbudowany, mam swój własny samochód, studiuję, niedługo zostanę trenerem personalnym, z charakteru też jestem spokojny, to była moja pierwsza miłość i nigdy w życiu bym nie pomyślał nawet o zdradzie. W sylwestra miesiąc po rozstaniu przespałem się z jedną z najlepszych dziewczyn w mieście, tancerką z pięknym ciałem, po której nikt by się nie spodziewał, że mogłą by to zrobić, bo jest ona marzeniem wielu facetów i do tej pory miała opinię trudnej do zdobycia i dalej taką ma, bo mało kto o nas się dowiedział. Kilka dni temu miałem okazję przespać się z inną, ale odmówiłem. Mógłbym iść do łóżka z wieloma dziewczynami, ale ciągle każdą przyrównuje do byłej. Jest to naprawdę trudne i staram się pierw odszukać siebie w tym wszystkim, a później dopiero wziąć się za kolejną kobietę. Ile to potrwa zanim dojdę do siebie ? Nie wiem. Ta była nie chce dać mi spokoju. Czy robi to na złość czy sumienie ją trapi ? Nigdy nie byłem w takiej sytuacji, gdyż jestem stosunkowo młody. Sory, że robię z siebie ciamajdę, ale serce jeszcze się nie wyleczyło.

4

Serce może się nie wyleczyło, ale kule powinny być całe.

Nie rób z siebie ofiary losu. Dostałeś poniżającego kosza, napluto Ci w twarz. Teraz chcesz się płaszczyć przed taką damą? pewnie ktoś, dla kogo Cię zostawiła okazał się niewypałem i teraz zaczyna się badanie, czy można wrócić na stare śmieci.

5

Tez sadze, ze chce wrocic. Znudzila sie Toba, poprobowala z innymi, nie spodobalo jej sie to,  cos nie wyszlo ,to chce wrocic.
Najpierw bloikuje, pozniej lajkuje ? Faktycznie, jest bardzo dojrzala osoba.
A Ty powaznie sie zastanow, czego chcesz.Jak zabawic sie,to ok.Ale jak szukasz czegos powaznego, to, z nia nic sensownego nie stworzyc.

6

A moim zdaniem niekoniecznie chce wrócić, ale chętnie popatrzy jak piesek skacze z radości,
po czym zapewne kopnie go w dupę jak tylko pojawi się ktoś inny na horyzoncie.
Może to być badanie gruntu, a może to być zwykłe pompowanie ego pustej dziewuchy
i ja akurat byłbym skłonny postawić na to drugie.

7 Ostatnio edytowany przez Foks (2017-02-06 11:51:31)

lukasz789456 napisał/a:

zostawiła mnie dziewczyna bez powodu (prawdopodobnie inny facet, chęć poczucia wolności co mnie i tak dziwi, bo pozwalałem jej na wszystko, w tym samotne chodzenie na imprezy, np. kiedy ja nie byłem w stanie pójść itd.). Co jakiś czas kupowałem jej kwiaty, organizowałem jakieś wyjazdy wspólne, na prezenty kupowałem jej drogie rzeczy ze złota

Myślenie, że drogimi prezentami, wycieczkami, kwiatami zatrzymasz przy sobie kobietę jest szkodliwe. Byłeś dla niej dobrym misiem, który pozwalał na wszystko. Trochę przeżyłem i wiem, że takich facetów kobiety nie szanują.

lukasz789456 napisał/a:

nigdy nie uderzyłem, choć jej zdarzało mnie się uderzyć przy jakiejś kłótni.

I tu właśnie ten brak szacunku do Ciebie wylazł. Na mnie w życiu żadna kobieta ręki nie podniosła, a czasem kłótnie były takie, że głowa mała.

Zapomnij o niej. Tak jak ktoś wyżej pisał pewnie z kimś jej nie wyszło i teraz być może zaczyna przypominać sobie o Tobie. Gdyby nawet chciała wrócić to po jakimś czasie znowu jej się znudzisz. Jej po prostu nie pociąga Twój charakter.

Powiem Cji autorze, ze oile na jakies swieta typu walentynki,urodziny itp.powinienes kupowac kobiecie prezent, uwazam, ze w restauracji rowniez placic za obiad o tyle takie prezentybez okazji sa zlym ruchem. Kobiety tego nie doceniaja. Dlatego z tymi prezentamkbez okazji daj sobie spokoj. A do bylej... nie wiem. Ona na pewnk sie Toba bawi to wiem. Ale tez nie ma nic gorszego jak facet umawiajacy sie z innymi i teskniacy za byla... samo tesknienie za kims kto olal jest takie bezjajeczne. Poswiecaj sie prawdzowej milosci, czyli takiej gdzieobie strony tego chca,kochaja sie, sa wierne inie zostawiaja. Dla takiej milosci sie ppswiec. Ale ta byla nie jest tym. A bycie Werterem wcale niejestfajne, robienie z siebie frajera tez nie..

9

Na Twoim miejscu, tak jak radzą Ci inni, dałbym sobie spokój - chociaż, wiem, że jeszcze jesteś zakochany więc będziesz roztrząsał każdego "lajka"
Jeśli brak Ci determinacji, zablokuj
Jeśli jesteś zdecydowany iść dalej nie - niech patrzy, niech zazdrości jak dobrze sobie radzisz smile

10 Ostatnio edytowany przez lukasz789456 (2017-02-06 18:00:41)

Tak jak myślałem, że to jej jakieś zagrywki. Jest to naprawdę bardzo dobra manipulatorka. Z resztą nawet po rozstaniu to ona była tą wielką pokrzywdzoną i nikt ze mną nie chciał rozmawiać o naszej sytuacji i ją pocieszali. Do mnie nikt nawet słowem się nie odezwał co się stało między nami i widziałem ten jej śmiech w oczach drwiący ze mnie, a to ja starałem się to wszystko wyjaśnić. Olewam ją i niech patrzy jak się podniosłem i pozbierałem z kawałków. A w ten weekend bedę się widział z nowo poznaną, sympatyczną dziewczyną. Mimo że przeszłość daje o sobie znać to czas najwyższy o niej zapomnieć smile Chociaż jak debil ciągle jestem jakiejś myśli, że mogło by się nam to ułożyć i żeby było jak kiedyś. Oby jak najszybciej przeszły mi te myśli, bo wiem że to jest głupota z mojej strony.

11

lukasz789456 napisał/a:

Tak jak myślałem, że to jej jakieś zagrywki. Jest to naprawdę bardzo dobra manipulatorka. Z resztą nawet po rozstaniu to ona była tą wielką pokrzywdzoną i nikt ze mną nie chciał rozmawiać o naszej sytuacji i ją pocieszali. Do mnie nikt nawet słowem się nie odezwał co się stało między nami i widziałem ten jej śmiech w oczach drwiący ze mnie, a to ja starałem się to wszystko wyjaśnić. Olewam ją i niech patrzy jak się podniosłem i pozbierałem z kawałków. A w ten weekend bedę się widział z nowo poznaną, sympatyczną dziewczyną. Mimo że przeszłość daje o sobie znać to czas najwyższy o niej zapomnieć smile

I tego się trzymaj. Tak naprawdę nie wiadomo jakie ona ma zamiary, ale co Cię to obchodzi?? smile

Nie odzywaj się do niej pierwszy pod żadnym pozorem. Nic nie działa lepiej na tego typu kobiety niż całkowita olewka.

Sam mam za sobą akcję gdzie była próbowała naprawdę różnych sztuczek by chociażby przekonać się czy jeszcze o niej myślę. Nawet próbowała we mnie zazdrość wzbudzić jak kiedyś celowo przyszła z jakimś typkiem do lokalu gdzie często przesiadywałem. Szkoda, że zamiast zająć się nim to non stop zerkała w moją stronę wink

Jak zaczęła wypisywać potem do mnie to odpisywałem, ale w takich sposób, że doprowadzałem ją do szału. Jak już była mega zrezygnowana i widziała, że nic nie wskóra to dowiedziałem się, że jestem taki i owaki. Ona coś jeszcze czuje, a ja to wszystko mam w dupie i ją olewam. Uwierzysz??

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła mnie, ale chyba daje o sobie znać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024