Oszukana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Oszukana

Witam,

na forum jestem nowa, jestem tutaj, ponieważ nie mam z kim porozmawiać o swoich problemach...
Jestem z facetem prawie 3 lata, ponad rok temu odkryłam, że mój facet piszę ze swoją koleżanką na mój temat i nie tylko, pisał też o seksie i co by z nią robił.
Gdy odkryłam rozmowy płakałam okropnie, przepraszał... i obiecał, że nigdy do niej nie napiszę...
Dzisiaj zobaczyłam, że mają ze sobą kontakt przez whatsapp. Mój facet pisał z nią, gdy ja obok niego spałam... Wszystkie rozmowy są usunięte, oprócz jednej z dzisiaj.
Nie jestem brzydką kobietą, faceci oglądają się za mną, a mój facet ma mnie gdzieś z tego co widać...

Czuję się okropnie oszukana..
Drogie kobietki, proszę bardzo o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oszukana

Tym razem napisze nie kobietka a facet wink
Przechlapane z tym co piszesz,
mam nadzieje ze żadnych drugich szans nie bedzie dla jegomościa

3

Druga szansa już była - nie skorzystał bo mu sie wydaje ,że ma Cię na własność i nie dasz rady odejść...
Dla mnie sprawa byłaby zamknięta - raz dobitnie powiedziałaś ,ze nie życzysz sobie takich zdrad (tak -pisanie o sexie z inną kobietą to zdecydowanie zdrada) ,a on nadal Cię zdradza...
Nie szanuje Ciebie ,Twoich uczuć i Twojego zdania.

4

Ja czasami kobiet nie rozumiem wcale. Jak biega za nimi porządny facet, to go oleją. I zawsze wybierają idiotę. I potem płaczą, cierpią... Kurw... rzesz mać! Ja nie jesteś dla niego wszystkim, to znajdź sobie jakiegoś, dla którego będziesz wszystkim... po cholerę Ci głąb, który ma Cię gdzieś???

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024