Hej.Jestem osobą bardzo ambitną i zawsze stawiałam sobie wysokie cele, takie których nie byłam w stanie spełnić.Nie jestem zbyt dobra w nauce a zawsze moim celem było mieć średnią 5.0 i być najlepsza w klasie.Tak było w gimnazjum.Siedziałam do późna w nocy i uczyłam sie cały czas.Nie robiłam niczego co lubie po prostu cały czas się uczyłam.Teraz poszłam do szkoły średniej i po prostu sobie nie radze dostaje same jedynki nie potrafie się skupić na tym co czytam.Nic mi się nie chce dosłownie.Od kilku miesięcy zamykam sie w pokoju i słucham muzyki.Nie wykonuje żadnych obowiązków jak ide do szkoły to chce mi się płakać, w szkole też i po szkole również.Zauważyłam że w szole nie słucham nauczycieli tylko patrze się co chwile w jeden punkt , tak samo jak z kimś rozmawiam.Nie słucham tego co ma ktos do powiedzenia tylko cały czas się zamyślam.Nie moge się na siebie patrzeć chce coś ze sobą zrobić ale mi się nie chce.Do tego boje się ze wszyscy mnie opuszczą, nawet ostatnio zaczęłam się bać że moja mama przestanie mnie kochać.Nie wiem czy to jest depresja i co się ze mną dzieje.Nie mam już żadnych celów i żanych ambicji.
Temat: Depresja?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Depresja?
Być może po prostu jesteś przemęczona. Czy rodzice są wymagający wobec Ciebie? Czy masz z nimi dobre relacje? Czy możesz porozmawiać z mamą?