Przyjaźń, znajomość ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaźń, znajomość ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Przyjaźń, znajomość ?

Witam,
otóż w wakacje byłam za granicą a dokładnie w Holandii. Poznałam tam holendra. Obaj w sobie się zakochaliśmy. Po powrocie do PL. Przyjechał do mnie i pojechaliśmy wspólne do Zakopanego. Na obecną chwilę utrzymujemy razem kontakt na fb. Jednakże raz go oszukałam. Chciałam mu zadać ból, zwrócić na siebie uwagę i okłamałam . Napisałam mu ,że mam faceta. Na końcu przyznałam się do oszustwa. Mimo wszystko on nadal pisze podtrzymuje kontakt. Nie rozumiem go. No i siebie przy okazji big_smile Ja go oszukuję a on jeszcze do mnie pisze? Podobno od 20.02.17 ma iść do wojska. Czy ja się łudzę ,że coś z tego będzie? On jest zakochany? A może ja za dużo sobie wyobrażam? Nie mogę odpowiedź sobie sama na to pytanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaźń, znajomość ?

po co tak postąpiłaś, źle było jak było dobrze?

3

Nie wiem, chciałam zwrócić na siebie uwagę. Ale mimo wszystko on pisze normalnie. Nawet jeszcze częściej niż przed tym moim gimnazjalnym zachowaniem.

4

No, ale przecież Jego uwaga była skupiona na Tobie smile

5

No tak,ale przez 4 dni mi nie odpisywał i chciałam coś pokazać itp. To było żenujące. Ja nie mogę tego zrozumieć po co my mamy ten kontakt jeśli on idzie do wojska? Czy on jest zakochany? Czy mi się coś wydaje ? czy to jest tylko fikcja? Nie rozumiem go.

6

meinekleine napisał/a:

No tak,ale przez 4 dni mi nie odpisywał i chciałam coś pokazać itp. To było żenujące. Ja nie mogę tego zrozumieć po co my mamy ten kontakt jeśli on idzie do wojska? Czy on jest zakochany? Czy mi się coś wydaje ? czy to jest tylko fikcja? Nie rozumiem go.

Nie wiem co odpowiedzieć, nie siedzę w Jego głowie.. Twoje zachowanie było dziecinne

7

No właśnie nikt tego nie wie. Tak wiem,że było dziecinne.

8 Ostatnio edytowany przez jaMajkaa (2017-01-16 21:04:51)

A nie łatwiej się go spytac?
Nie było głupio Tobie kłamać.
Nie wstydź się zapytać ;-)
Tylko on zna odpowiedź☺

9

Jak ja dopiero się angielskiego uczę. I głupio mi pytać,bo tym wszystkim. Może lepiej pisać do samego pisania?

10

W zasadzie wyjasnienia sa dwa.
Pierwsze- nie spaliscie ze soba i traktuje Cie jak kolezanke.
Drugie- spaliscie ze soba i przeliczyl ze taniej mu to wychodzi niz wizyta w domu pod czerwona latarnia, a chlopak to nie jego problem.

11

troll napisał/a:

.....
Drugie- spaliscie ze soba .....

No właśnie.. bardzo istotna kwestia.
A tak poza tym-na długo on się wybiera do tego wojska?

12

Na obecną chwile nie wie czy z alergią może iść do wojska. Jeśli pozwolą mu to na 4 lata. Nie nie spaliśmy ze sobą. Dla mnie to trochę dziwne. Znałam go mies. i tak już. OO nie nie. Potem jeszcze większe rozczarowanie.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaźń, znajomość ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024