Witam.
Mam 22 lata i chciałem poprosić Panie o pomoc ponieważ, już sam nie wiem co mam myśleć i co robić. Otóż w sierpniu na ślubie poznałem pewną kobietę. Porozmawialiśmy, tańczyliśmy jak to na weselu. Odezwałem się do niej jakiś czas po weselu ale odpowiadała w lapidarnym skrócie, zdawkowo więc dałem sobie spokój. Później sama się odezwała i zaproponowała spotkanie do którego nie doszło (nie było konretnego terminu, tylko luźna propozycja ). Więc znowu nic nie robiłem ponieważ, uznałem, że sama nie chce. Tym bardziej, że ma chłopaka. Jednakże tydzień temu znowu się odezwała i zaproponowała wspólne spotkanie przy kawie. Zgodziłem się i doszło do skutku w końcu. Teraz nie wiem co robić, czy próbować okazać jej swoje zainteresowanie? Jeżeli tak to w jaki sposób, aby było to taktowne. Ma bowiem chłopaka. Samo spotkanie przebiegło znakomicie, sam się dziwię, że nie brakowało tematów do rozmów. Na koniec powiedziała, że będzie się chciała jeszcze spotkać. Czy ta kobieta jest zainteresowana moją osobą? Jest to dla mnie dziwne skoro ma chłopaka to po co się umawia ze mną? Sam już nie wiem co o tym myśleć. Proszę o wyrozumiałość i jakieś rady. Pozdrawiam.
Moze jestes informatykiem, i liczy, ze naprawisz jej komputer,Albo jestes mechanikiem i ma zepsuty samochod ?
Albo kogos znasz i ona chce znalezc dojscie do tej osoby ?
Jesli natomiast widzi w Tobie mezczyzne, to dalabym sobie spokoj na Twoim miejscu.Ma chlopaka, to czego chce od Ciebie ?Przypuscmy cos tam sie miedzy Wami wyklaruje, zostaniecie para.Ty bedziesz jej chlopakiem.I ona moze to samo powtorzyc - umawiac sie z innymi.
Druga opcja - cos miedzy nimi sie psuje, a wypatrzyla sobie Ciebie jako plaster, albo chce pokazac swojemu, ze inni tez sie nia interesuja ?
Dlatego nie nakrecaj sie.
A jesteś pewien, że dalej ma tego chłopaka? Daj Wam czas, spotykaj się jeśli chcesz, i poznawaj Ją.. jeśli ma chłopaka, to wprost zapytaj jakiej znajomości oczekuje..
4 2017-01-14 10:29:58 Ostatnio edytowany przez Ad libitum (2017-01-14 10:30:41)
A jesteś pewien, że dalej ma tego chłopaka? Daj Wam czas, spotykaj się jeśli chcesz, i poznawaj Ją.. jeśli ma chłopaka, to wprost zapytaj jakiej znajomości oczekuje..
Ma chłopaka ale nie wyraża się o nim pochlebnie. Sam nie wiem co myśleć. Ale może tak jak wyżej, nie nakręcać się.
Jak nie chcesz cierpieć pozniej to zrezygnuj z niej. Bo jeszcze stanie sie tak ze Ty zaangazujesz sie a ona nie zostawi chlopaka i tyle z tego bedzie
ja czasami rozmawiałam i spotykałam się na kawę z "kolegami' którzy byli mną zainteresowani, nawet chodziłam do mojej i exa kawiarni gdzie wszyscy nas znali, gdzie on mógł przyjść w ciągu dnia lub po pracy, chciałam być widziana z innymi mężczyznami, ale tak a by nie można było mi niczego zarzuć. ot kawa z kolegą i rozmowy podróżach
dlaczego?
bo brakowało mi zaangażowania ze strony EXa
bo ciągle go nie było
bo chciałam sprawdzić, czy nadal jestem atrakcyjna
jednych uświadamiał, że kogoś mam, innych nie
nie nakręcaj się
cichutka1 napisał/a:A jesteś pewien, że dalej ma tego chłopaka? Daj Wam czas, spotykaj się jeśli chcesz, i poznawaj Ją.. jeśli ma chłopaka, to wprost zapytaj jakiej znajomości oczekuje..
Ma chłopaka ale nie wyraża się o nim pochlebnie. Sam nie wiem co myśleć. Ale może tak jak wyżej, nie nakręcać się.
Na pewno nie nakręcać się i jak już, to stawiać sprawę jasno. Poza tym, to takie niesmaczne jest, gdy mówi o swoim chłopaku złe rzeczy, nadal z nim jest, umawia się z innym, dla którego jest miła, słodka... Trochę jak dla mnie jest to nie w porządku, i dla Ciebie, i dla niego.
Autorze,
Pomyśl też o tym, że ona kiedyś może tak zrobić z Tobą.
Słabo to świadczy o niej.