Witam wszystkie formułowiczki mam nadzieje że mi pomożecie w moim problemie. Zacznę od początku spotykam się z dziewczyną 4 miesiące , ona od samego początku naszej znajomości udaje niedostępną , chodź nie zawsze czasami jak się zapomniała tak to nazwę dawała się pocałować tak było na naszej czwartej randce która jedyną randką na której dała się całować, potem aż do tej pory nie chce jedynie się przytulać pozwala, gdy zapytałem czemu tak jest odpowiedziała że nie jest jeszcze gotowa co zrozumiałem i nie naciskałem. Zakochałem się w niej i po trzech miesiącach jej szczerze powiedziałem co czuję delikatnie nie naciskając oczywiście w tedy nic mi nie odpowiedziała ,dopiero teraz na ostatnim spotkaniu powiedziała że odebrała to w tedy jako naciskanie na nią i że nic do mnie jeszcze nie czuje i że za wcześnie z tym wyskoczyłem . Nie chciałem żeby tak to odebrała i jej o tym powiedziałem dodałem też że poczekam aż będzie gotowa i sama mi powie jaką decyzje podejmie ważne żeby ona była zgodna z jej sumieniem . I teraz drogie formułowiczki doradźcie mi czy ta znajomość ma sens , dodam że dalej chętnie się chce ze mną spotykać .Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć .
Temat: Witam mam 22 lata jestem chłopakiemi mam problem z dziewczyną
Zobacz podobne tematy :
Odp: Witam mam 22 lata jestem chłopakiemi mam problem z dziewczyną
arturfotograf napisał/a:
formułowiczki
…
Nie widzę problemu - powiedziała, że nie jest gotowa, Ty powiedziałeś, że możesz poczekać aż będzie, ona nadal chce się z Tobą spotykać, no to spotykaj się i czekaj. Chyba że zacznie się bawić Tobą, ale to inna sprawa.