Czemu nawet nie zareagowala? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czemu nawet nie zareagowala?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czemu nawet nie zareagowala?

Hej wszystkim. Mam do was dziewczyny pytanie. Od początku roku szkolnego znam jedną dziewczynę, z którą powoli od kilku tygodni pogłębiałem relacje (niestety chyba przyjacielskie), czasami z nią pisałem jakieś bardzo luźne rozmowy, smieszkowanie itp. W szkole spędzaliśmy dość sporo czasu razem z tym że byliśmy jednymi z kilku osób w grupie. Relacja między nami wyglądała jak typowa u jej przyjaciół, przytulasy, zaczepki, nic zobowiazujacego. Ostatnio mnie zaczepila w trochę intymny sposób i wiem że zrobiła to specjalnie bo chciała żeby z nią poszedł xD Pogadaliśmy zaprosiłem ja na mała przedswiateczna alkoholizacje po szkole, zgodziła się, powiedziała żebym jej napisał kiedy będziemy szli, tak też zrobiłem. Po tym jak zapytałem ja na FB czy idzie ona odpisała, że nie, jakoś się tym nie przejąłem "może poprostu to sobie przemyslala i zrezygnowała". Po wszystkim jak już wracaliśmy napisała do mnie i zapytała czy był z nami jeden chlopak, który jej się podoba (nawet go dobrze nie znam a ona raczej powinna to wiedzieć), mówiła że się o niego martwi bo się gościu narabal, no nie powiem trochę mnie wkurzyło to. Ostatecznie później po powrocie jak już ochlanalem pisałem z nią dalej pytałem co będzie robić w przerwie i czy niechce się spotkać w któryś dzień, odpisała że nie wie czy będzie mieć czas, wtedy zakończyliśmy rozmowę. Dzień później, w Wigilię napisałem jej życzenia świąteczne, długo ich nie odczytywala ale na FB widziałem że długo była nieaktywna więc to sobie bez problemu wybaczalem. Dzień później siedziała długi czas na portalu ale nawet nie podziękowała ani nic, życzenia były proste i zabawne nic zboczonego i wgl, i widziałem że je już odczytała, niestety z jej strony do teraz nie było żadnego kontaktu. Co o tym myśleć? Dziewczyna naprawdę mi się podoba i mogę poprostu być bardzo przewrażliwiony. Może ona zwyczajnie nie lubi świat? No i co robić dalej? Ona serio mi się podoba.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czemu nawet nie zareagowala?

Nie zareagowała bo jej się nie podobasz. Podoba jej się kto inny,  co też Ci jasno powiedziała. Koniec pieśni

3 Ostatnio edytowany przez SmutnyDzieciak (2016-12-26 00:02:56)

To że jej się nie podobam wcale nie tłumaczy czemu mi nie odpisała. Relacje między nami cały czas były dobre, chociażby dzień wcześniej i nagle urwanie kontaktu. A informacje o tym, że jej podoba się kto inny dostałem od kogo innego (jego imię, który to), ona tylko kilku krotnie wspominała przyjmnie, ale nie do mnie że ktoś jej się podoba ale chyba jej z nim nie wyjdzie.

4

Może zorientowała się że Ty chcesz czegoś więcej i się przestraszyła, a może wreszcie nawiązała bliższy kontakt z tym, który jej się podoba i nie chce być wobec niego nielojalna, albo tak naprawdę cały czas miała Ciebie gdzieś..... Nie wiem, jasnowidzem nie jestem. Jak chcesz konkretów to zapytaj u źródła.

5

Odpowiem na własnym przykładzie.
Jak się dziewczynie nie spodobasz, to niezależnie co byś robił i tak nic z tego nie będzie.
To całe ich pieprzenie, że wygląd się nie liczy, że ważne jest wnętrze itd., ma zastosowanie dopóki nie spotkają gościa na którego widok będą miały mokro w gaciach. Pod tym względem baby są proste. Na szczęście są różne gusta i każdy ma szansę kogoś sobie znaleźć. Tylko czasem to trochę trwa, zanim odnajdą się dwie osoby czujące do siebie tą tzw. chemię.
Żeby nie było, podobam się kobietom, ale nie tym które mi się podobają tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czemu nawet nie zareagowala?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024