Może ktoś pomoże? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Może ktoś pomoże?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Może ktoś pomoże?

Witam wszystkich mam problem otóż sytuacja wygląda tak poznałem pół roku temu fajną dziewczynę od początku fajnie dogadywaliśmy się wiadomo nieraz jakieś małe sprzeczki ale zaraz przechodziło i było fajnie i wgl po 3 miesiącach znajomości zaczęło mi na niej bardzo zależeć powiedziałem jej to zareagowała dobrze bo pocałowała mnie i wgl przytulaski później buziaki później nasze każde spotkanie tak wyglądało aż spytałem się jej czy zostanie moją dziewczyną ona powiedziała żebym jeszcze poczekał troszkę ale wszystko co dobre szybko się kończy odwaliłem troszkę i już miał być koniec naszej znajomości nie chciała mnie znać ale nie odpuściłem nie wybaczyła mi od razu ale potem po dwóch tygodniach wybaczyła wiadomo nie było jak kiedyś w sumie dalej tak nie jest ale jej przyjaciółki mówią że zależy jej na mnie bardzo i jest zazdrosna o mnie bo widać i prezenty i wgl ale nieraz było mi smutno czy coś to przytulała starała się jakoś rozweselić mnie nawet jak kupiłem jej bukiet róż niedawno to całowała i wgl teraz na święta prezent to też buziaki przytulanie i wgl nie ukrywam że bardzo chciał bym z nią być ale nie wiem jak się znowu o to zapytać? Pomóżcie mi trochę naprowadźcie mnie jakoś będę wdzięczy za pomoc bo bardzo mi na niej zależy smile (pisze po swojemu proszę o wyrozumiałość)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Może ktoś pomoże?

Podejrzewam, że straciła do ciebie zaufanie albo nie tyle co straciła, ale już nie czuje się co do ciebie tak pewnie. Ale zadaj sobie pewne pytanie : Mamy XXI wiek, czy potrzebujesz tego konkretnego pytania ,,zostaniesz moją dziewczyną ?'' . Wydaje mi się, że to jeszcze bardziej wszystko spieprzy. Nie wiem, zrób romantyczny nastrój i zapytaj po prostu czy jest w stanie na tyle ci zaufać, aby być z tobą w związku. Może dla ciebie to wiele nie zmieni, ale podejrzewam, że dla niej tak. Nie wiem czy moja rada okaże sie być skuteczna, ale spróbuj.

3 Ostatnio edytowany przez Burn (2016-12-27 19:16:16)

Miałem podobną sytuację... Największy problem jest w tym, że powiedziałeś co czujesz a ona nie była na to gotowa i się wystraszyła hmm Moim zdaniem czym bardziej będziesz nalegał na wymuszenie na niej decyzji o związku tym gorzej dla Ciebie hmm Jeżeli poczułaby coś znowu do Ciebie na pewno wróci do tego tematu np. jakbyś ją kiedyś spotkał na imprezie smile Trudno Ci coś konkretnego doradzić bo nie znamy szczegółów waszych relacji (które są bardzo istotne) ale życzę Ci żebyś nie trafił na taką która ma przyjemność z tego, że jeszcze się starasz o nią a ona celowo będzie dawała Ci oznaki zainteresowania po czym odtrąci Cię z uśmiechem... Jeżeli zapytasz kolejny raz o związek a Ona nie jest na to gotowa będziesz spalony hmm

4

Burn ma rację.
Ja tak zepsułem relację z cudowną kobietą.
Dlatego teraz zawsze powtarzam, aby z deklaracjami czekać i się nie śpieszyć.
Pozwól jej na nowo się do siebie przekonać, wszytko jest na dobrej drodze więc nie zniszcz tego.

5

Zaufania nie straciła raczej bo sama mi mówiła że ma do mnie zaufanie a że jej powiedziałem to co powiedziałem to raczej była przygotowana bo powiedziała później że coś czuła że się ją o to zapytam ale zrobię jak radzicie dzięki za pomoc smile

6

blazej2122 napisał/a:

Witam wszystkich mam problem otóż sytuacja wygląda tak poznałem pół roku temu fajną dziewczynę od początku fajnie dogadywaliśmy się wiadomo nieraz jakieś małe sprzeczki ale zaraz przechodziło i było fajnie i wgl po 3 miesiącach znajomości zaczęło mi na niej bardzo zależeć powiedziałem jej to zareagowała dobrze bo pocałowała mnie i wgl przytulaski później buziaki później nasze każde spotkanie tak wyglądało aż spytałem się jej czy zostanie moją dziewczyną ona powiedziała żebym jeszcze poczekał troszkę ale wszystko co dobre szybko się kończy odwaliłem troszkę i już miał być koniec naszej znajomości nie chciała mnie znać ale nie odpuściłem nie wybaczyła mi od razu ale potem po dwóch tygodniach wybaczyła wiadomo nie było jak kiedyś w sumie dalej tak nie jest ale jej przyjaciółki mówią że zależy jej na mnie bardzo i jest zazdrosna o mnie bo widać i prezenty i wgl ale nieraz było mi smutno czy coś to przytulała starała się jakoś rozweselić mnie nawet jak kupiłem jej bukiet róż niedawno to całowała i wgl teraz na święta prezent to też buziaki przytulanie i wgl nie ukrywam że bardzo chciał bym z nią być ale nie wiem jak się znowu o to zapytać? Pomóżcie mi trochę naprowadźcie mnie jakoś będę wdzięczy za pomoc bo bardzo mi na niej zależy smile (pisze po swojemu proszę o wyrozumiałość)

Ale co niby odwaliłeś?

7

Na półmetku przesadziłem z %%% ale już wszystko mi wybaczyła smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Może ktoś pomoże?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024