Jak zinterpretować zachowanie kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zinterpretować zachowanie kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak zinterpretować zachowanie kobiety

Poznałem ją jakieś pół roku temu, pracujemy w jednej szkole w Małopolsce. Na początku nie zwracałem na nią uwagi, od czasu do czasu rozmawialiśmy.
Przełom nastąpił trochę później....zaczęło mi na niej zależeć, próbowałem się do niej zbliżyć....nawiązać bliższe relacje. Było trudno, ona jest bardzo skryta i spokojna,
no ale udało się zaczęliśmy rozmawiać częściej. Dałem jej wyraźnie do zrozumienia, że mi się podoba, tj. komplementy, kontakt telefoniczny. Niedawno zaprosiłem ją do kina, w ubiegłym tygodniu, ale nie dała rady, powiedziała że jest umówiona i ma inne jeszcze zajęcia. Czy próbować jeszcze raz za jakiś czas? Jeśli się nie zgodzi czy odpuścić?
Nie bardzo rozumiem jej zachowanie, kiedy jesteśmy sam na sam fajnie się rozmawia, jest jakby ożywiona, natomiast gdy jesteśmy w grupie ona jakby mnie unika, nie wdaje się w rozmowę, zauważyłem że czasem na mnie patrzy kiedy ja "nie wiedzę". Dodam jeszcze, że na sms czy fb rzadko odpowiada, albo z dużym opóźnieniem. Natomiast kiedy zadzwonię, niemal zawsze odbiera, a jeśli nie może oddzwania szybko, rozmawiamy raz, dwa razy w tygodniu po około godzinę

Nie wiem jak mam rozumieć jej zachowanie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zinterpretować zachowanie kobiety

Zaprosiłeś do kina, ale nie dała rady? Nie widzę nic nadzwyczajnego ani niepokojącego.
Może po prostu nie mogła i tyle. Spróbuj jeszcze raz, tylko może lepiej się przygotuj
i najpierw delikatnie wybadaj co i jak czy nie ma już przypadkiem innych planów.
Na sms czy fb rzadko odpowiada albo z opóźnieniem, ale telefon odbiera i oddzwania?
Może po prostu jest czymś innym zajęta i łatwiej jej odebrać czy zadzwonić
niż klepać w klawiaturę komputera czy guziczki w telefonie.
Moim skromnym zdaniem chyba robisz z igły widły.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zinterpretować zachowanie kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024