Roczek Pierwszego Dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Roczek Pierwszego Dziecka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Roczek Pierwszego Dziecka

Witam mamy wink
Moje pytanie jest proste. W styczniu robię pierwsze urodziny dla mojego synka. I tu pytanie dla was:
1. Co podać?
2. Jakie  Dekoracje?

Ilosci osób to 7 osób. Mam mało kasy, wiec nie ma być to huczne. A chce by było zapamiętane.  Najważniejsze moi teściowe są sztywni a jako ze jest to zima wymówią się ze chcą wcześnie spadać czyli ok 15. Obiad zapewne będzie na 12. Wiec do wieczora zostaną tylko moi rodzice. Jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Roczek Pierwszego Dziecka

Kochana ja w zeszłym miesiącu miałam roczek i chrzest a kaski tez nie duzo i szczerze na obiad podałam schab z ziemniaczkami koperkiem, i wlane sałatki. A na deser tort, sernik i ciasta. Dekoracji brak. Osob było podajże ok.10 smile zdrówko dla maluszka.

Wlasnie nie chce schabowego robic bo u Tesciowej jak tylko jestem ZAWSZE jest schabowy zygam nim juz.

4

To może coś a la de volaille z piersi z kurczaka z pieczarkami i serem? Do tego pieczone ćwiartki ziemniaczane z przyprawami i surówka?
Albo rolada wołowa i kluski śląskie?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Roczek Pierwszego Dziecka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024