Prezenty świąteczne dla dzieci- szukam inspiracji ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Prezenty świąteczne dla dzieci- szukam inspiracji !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez vinnga (2016-11-23 18:37:06)

Temat: Prezenty świąteczne dla dzieci- szukam inspiracji !

Zbliżają się Mikołajki i święta a u mnie problem, co kupić swoim chrześniakom ( dziewczynka 11 lat, chłopak 6 lat). Szukałam tegorocznych inspiracji w necie i znalazłam kilka ciekawych i edukacyjnych propozycji, ale to była strona zagraniczna i zabawki dostępne w USA ;/
Znalazłam jakiś artykuł o zabawkach roku 216 oraz inny na temat pomyslow na mikolajkowe prezenty: na stronie: niedozwolony link
(podobno aktualne  i najlepsze zabawki)

Moja uwagę zwróciły tam dwie zabawki :
- gra doktor euGeniusz
- 3D magic fabryka

znacie te zabawki ? polecacie ?
a może macie jakieś inne pomysły ? Będę wdzięczna za sugestie i opinie. Pozdrawiam :

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezenty świąteczne dla dzieci- szukam inspiracji !

Moja córka ma właśnie 11 lat i jako,że jest fanką Harrego Pottera zapewne dostanie jakieś gadżety w stylu kubek z HP,t-shirt czy bluza.
Ma też cały wykaz książek,które chce przeczytać więc zapewne będę zasięgać info.
Moja panna lubi też wyklejać,malowac i rysować,więc w grę wchodzą jakieś kreatywne zestawy z papierem z różnymi wzorkami i kolorami,brokatowe flamastry,temperówka na korbkę,kredki w jakimś pięknym zestawie.
Co do chłopca-nie mam pojęcia smile

3

Mój syn też ma 11 lat, bardzo lubi i uprawia różne sporty.
Na gwizdkę planuję kupic mu stół do gier, 12 w 1.
Myślę, że to fajna sprawa, gra dla całej rodziny smile

https://d.allegroimg.com/original/011fa8/aac28eb942758d2e2119257f07fd

u nas spełnienie marzenia - Mikołaj przyniósł przyjaciela smile chomika smile i jeszcze pewnie jakieś lego do tegpo dorzuci smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Prezenty świąteczne dla dzieci- szukam inspiracji !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024