Witam i powiem tak mnie juz szlag trafia niedługo koniec roku a moje całoroczne starania o kobietę żeby kolejnego roku nie spedzac samotnie skończyły sie tym ze mam jedna koleżankę z dzieckiem fuck. Mam 28 lat mieszkam z rodzicami . Mam dwie pasje mechanika samochodowa i gotowanie jestem w tym naprawdę dobry, Ojciec mnie zaraził ta pasja tak ze naprawiam wolnym czasie znajomym JAK I MOJEJ KOLEŻANCE bo rozrząd trzeba zmienić, olej itd. Gotowanie to sernik lepiej mi wychodzi jak mojej mamie . Z koleżanka tez duzo gotujemy razem sushi,zupy krem najlepiej mi wychodzą.DOBRA POWIEDZCIE CO JEST ZE MNA NIE TAK ZAZWYCZAJ TRAFIAM DO RAMY PRZYJACIELA JAK TERAZ ALE NOSZ KURDE ESKALUJE DOTYK FLIRTUJE I NA KONIEC WIESZ CO ZOSTAŃMY PRZYJACIÓŁMI.DOBRA ZOSTAJEMY WSPÓLNE WYJAZDY GOTOWANIE ITD. I NAGLE SLYSZE TEKST TY JESTES FACET IDEALNY GOTUJESZ SPRZĄTASZ NAPRAWIASZ MASZ PASJE JAK SOBIE KOGOŚ ZNAJDZIESZ TO ONA BEDZIE SZCZĘŚCIARA. NIE ROZUMIEM KOBIET
Starasz się.
Przestan sie starac a zacznij oczekiwac
28 lat i mieszkasz z rodzicami?
No weeee nie gadaj
28 lat i mieszkasz z rodzicami?
No weeee nie gadaj
Przeczytałem i zacząłem szukać lajka :-D
POWIEDZCIE CO JEST ZE MNA NIE TAK
Nie tak jest z Tobą to, że zachowujesz się nielogicznie. Skoro szukasz dziewczyny to nie trać czasu na koleżanki. Liczysz na to, że się koleżance odmieni po tym jak ci wprost powiedziała, że jej nie pociągasz?
Aż tak zmienne to kobiety nie są.
Oczywiście istnieje możliwość, że zdeklarowana koleżanka pod wpływem chwili (np. romantycznego uniesienia spowodowanego jakaś spadającą gwiazdką itp.), lub z wyrachowania ( "jaki zaradny- jak sprawnie wymienił ten wałek rozrządu!!") zdecyduje sie być z Tobą. Ale takie historie rzadko się dobrze kończą- w dłuższej perspektywie taki wybór grozi raczej wrzodami i alimentami niż happy endem.
W skrócie -Embargo na sernik dla koleżanek! Jak następna Cię w ten sposób spławi to jej powiedz, że nie szukasz koleżanek, bo nie nadążasz z robieniem sernika dla tych które już masz.
W skrócie -Embargo na sernik dla koleżanek! Jak następna Cię w ten sposób spławi to jej powiedz, że nie szukasz koleżanek, bo nie nadążasz z robieniem sernika dla tych które już masz.
Bardzo dobra rada!
Bardzo dobra rada!
<podejrzliwie>
Ej, chyba nie czaisz się na mój sernik?!
;)
Harvey napisał/a:28 lat i mieszkasz z rodzicami?
No weeee nie gadaj
Przeczytałem i zacząłem szukać lajka :-D
Nie przesadzajcie...
Moim zdaniem emanujesz desperacją. Przestań im tak nadskakiwać, to same przylecą.
Sorry, ale to nie jest jakiś wielki wyczyn umieć zmienić olej, czy rozrząd albo zrobić sernik....
Wymienić pasek rozrządu, olej to ja sobie sama mogę, to samo z sernikiem... To trochę za mało żeby uznać kogoś za dobry materiał na partnera, o reszcie nic nie piszesz więc ciężko się odnieść.
widać, że starasz się za bardzo od samego początku. naprawa auta u mechanika kosztuje, no nie także koleżanki mają wygodnie.
naprawiaj auto, gotuj itp jeśli widzisz, ze to idzie w dobrym kierunku. jeśli od niej dostajesz zainteresowanie, coś potrafi dla ciebie zrobić to wtedy też możesz też dla niej coś zrobić równowaga musi być.
a może powinieneś zwrócić większą uwagę na swój wygląd, sposób ubierania? Może to że świetnie gotujesz i masz swoje pasje to za mało bo nie ma tej chemii... Kobiety Ciebie nie pożądają bo jesteś nieatrakcyjny fizycznie? może trzeba zrzucić parę koli, poćwiczyć na siłowni, pójść do lepszego fryzjera, kupić jakoś modny ciuch... to mój punkt widzenia