Brak chęci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Brak chęci

Witajcie! To mój pierwszy post. Będzie krótki i zwięzły. Ostatnio mój chłopak leżąc ze mną w łóżku oglądał telewizor. Nagle zobaczył w telewizji nagie piersi i zagwizdał na cały głos. Czulam się taka 'ponizona' i straciłam całkiem na Niego chęć... To była taka blahostka.. A tak mnie to wewnętrznie gryzie.. Powiedział że to naturalny odruch.. I żebym cieszyła się że to piersi w telewizji, a nie na żywo.. Cholera jasna.. Co robić?!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak chęci

Ile on ma lat ?To ostatnie co powiadał powinno go skreślić.

3

Ma 25 lat. Jak próbuję z Nim o tym porozmawiać to mówi, że jestem jakaś nienormalna i stara się zmienic temat, albo w ogóle nie chce już dalej gadać.

Burak.  Gwizdanie na kobietę to jest odruch naturalny,  to prostactwo.  Owszem, mężczyźni patrzą na inne kobiety, tak jak i my na innych mężczyzn.  Ale szacunek wymaga, żeby się od tego powstrzymać w obecności partnera.

5

Jesteśmy ze sobą niecałe 2 lata... Zrobił tak pierwszy raz przy mnie.. Zaczęłam się w związku z tym zastanawiać co robi za moimi plecami.. Tak jak zawsze miałam na Niego chęć.. Teraz totalnie jej brak. Zastanawiam się czy próbować to jakoś uratować czy dać sobie spokój.. A nie mam z kim pogadać.. Jestem wdzięczna za każdą odpowiedź

6

A umiesz gwizdać? Jak nie ..to się naucz.Otworz stronę np z męską bielizną, zatrzymaj się na zdjęciu dobrze uposażonego pana..I zagwizdoj tak głośno, że aż wszystkie psy z okolicy się zbiegną wink dołoż jakiś soczysty tekst...o tym, że przepraszasz...ale aż ślinka Ci pociekła na sam widok.Pózniej się delikatnie obliz usta...i stwierdz, ze to normalna reakcja zdrowej kobiety smile  i żeby się nie gapił tak big_smile

7

woodenwindow napisał/a:

Ma 25 lat. Jak próbuję z Nim o tym porozmawiać to mówi, że jestem jakaś nienormalna i stara się zmienic temat, albo w ogóle nie chce już dalej gadać.

Bo też nie ma o czym gadać. Powiedz mu, że nie jesteś jego kumplem, żeby się przy Tobie tak zachowywał, takie zachowanie to zwyczajne chamstwo i brak kultury, nie masz ochoty obserwować go nigdy więcej i żeby to dobrze zapamiętał, bo nie zamierzasz tego tolerować. I skończ temat, nie ma co jęczeć.
Nie masz na niego ochoty, bo z jednej strony z Twojego super samca wyszedł obleśny cham, a z drugiej strony wywołał w Tobie poczucie niższości, skoro piersi innej kobiety wywołały w nim taki entuzjazm. Ty przyjmij do wiadomości, że to niekoniecznie była jego kompleksowa Twojej fizycznej atrakcyjności, a raczej chwila bezmyślności, a on - jeśli jest bystrym kolesiem - to powinien wkrótce dojśc do wniosku, że takie akcje wpływają na Twoj spadek libido i zwyczajnie mu się nie opłacają ;-)

8

jaMajkaa napisał/a:

A umiesz gwizdać? Jak nie ..to się naucz.Otworz stronę np z męską bielizną, zatrzymaj się na zdjęciu dobrze uposażonego pana..I zagwizdoj tak głośno, że aż wszystkie psy z okolicy się zbiegną wink dołoż jakiś soczysty tekst...o tym, że przepraszasz...ale aż ślinka Ci pociekła na sam widok.Pózniej się delikatnie obliz usta...i stwierdz, ze to normalna reakcja zdrowej kobiety smile  i żeby się nie gapił tak big_smile

To ma zadziałać na faceta ?Chyba na takiego z niskim poczuciem wartości,co też sugeruje autorce.
Może więcej dystansu do siebie,luzu,poczucia humoru?Co to za czasy,że wszyscy tacy egocentryczni,przewrażliwieni na własnym punkcie...

9

O matko! Serio? Z czegoś takiego robić problem? Ewidentnie Autorko masz jakieś kompleksy na tym punkcie, bo w innym wypadku nawet byś nie wzięła do siebie tego incydentu. Trzeba było to odpowiednio skomentować i tyle smile

10

Nie przesadzasz trochę? Nie mówie że zachował się ok, ale tez nie zrobił niczego karygodnego. Ot typowe zachowanie niezbyt rozgarnietego faceta, który najpierw robi, a potem myśli.

11

theonlyone napisał/a:
jaMajkaa napisał/a:

To ma zadziałać na faceta ?Chyba na takiego z niskim poczuciem wartości,co też sugeruje autorce.
Może więcej dystansu do siebie,luzu,poczucia humoru?Co to za czasy,że wszyscy tacy egocentryczni,przewrażliwieni na własnym punkcie...

Ależ to  ma być na loozie i z poczuciem humoru smile
Skoro facet może to i kobieta też

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024