Zdrada emocjonalna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Zdrada emocjonalna?

Witam, dla niektorych z was moze to wydawac sie smieszne, moze niektore mnie zrozumieja. Zaczynajac od pocztaku. Jestem z Panem X od 3 lat, mieszkamy razem, staram sie wygladac atrakcyjnie, jednak lubie czasem ubrac sie w dres zamiast w kiecke czy obcisle spodnie. Ostatnio przegladajac pewna strone spolecznosciowa zauwazylam, ze Pan X lajkuje panny wyzywajaco ubrane, tlumaczy sie , ze one mu sie w ogole nie podobaja, i to nic nie znaczy ze da lajka... nie podobaja i daje lajka? No sory,dla mnie to jest dziwne. Rozmawialam , nic to nie dalo. Wiec sama zaczelam lajkowac Panow w samych slipkach, i ostatnio zwrocil mi uwage, ze to mu sienie podoba. Moje pytanie: czy ja zwariowalam ? Czy przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada emocjonalna?

Ale gdzie w tym występuje zdrada emocjonalna?

A po za tym obydwoje jesteście dziecinni.

3

Krejzolka82 napisał/a:

Ale gdzie w tym występuje zdrada emocjonalna?

A po za tym obydwoje jesteście dziecinni.

Lajkuje i okazuje emocje:)

4

Zyjemy w czasach lajków..masakra i dziecinność. Jestesmy wolnymi ludźmi iii "lajkujemy" co chcemy i co nam sie podoba.. moze wystarczy wydoroslec.

5

hahaha, moj robi to samo big_smile
powiem więcej, np lajkował inne dziewczyny, a mnie nie. Ogólnie niby nic, ale czemu ? " bo rodziny się nie lajkuje"
i sie czasem za kimś obejrzy i sypnie komentarzem " majtki jej widać, wow" --> podekscytowany.
ale tak w głębi trzeba na to lać , takie durne gadanie niewarte uwagi. Zresztą , czy czasem sama nie zawiesisz oka na kimś , hmm przystojnym ? smile

6

Problem XXI wieku. No ale to juz smutne autorko przejmowac sie lajkami. Myslisz, ze Twojemu facetowi nigdy nie spodoba sie zadna kobieta? Moze, ale to nie jest zdrada, jesli nic z tym nie zrobi. Ludzie teraz lajkuja sporo, czesto bezrefleksyjnie, zalajkowal i tyle. Gdzie tu zagrozenie? Sama Facebooka srednio lubie, jest na nim zbyt wiele glupich informacji, coraz rzadziej cos madrego,ale nie przejmowalabym sie lajkami. To taki nierealny swiat z idealnymi zdjeciami itp, ale nic czym powinno sie przejmowac zwlaszcza, ze to tylko lajki.

7

RotMilkaa napisał/a:

Wiec sama zaczelam lajkowac Panow w samych slipkach, i ostatnio zwrocil mi uwage, ze to mu sienie podoba. Moje pytanie: czy ja zwariowalam ? Czy przesadzam?

Jeśli dobrze zrozumiałem to tym zachowaniem chciałaś się zemścić? big_smile

8

ja uwazam, ze zawsze jest dobrze zrobić eksperyment, czy jak komuś coś nie przeszkadza u siebie,to czy bedzie przeszkadzalo u innych tongue

9

Dlaczego od razu zemścić? Nauka na doświadczeniu i pokazanie co czuje człowiek znajdujący się po drugiej stronie bywa najlepszą lekcją.

10

Przecież on nie niezdradził. Panowie są wzrokowcami smile Jeśli ci to przeszkadza, to powiedz mu to. Powinien zrozumiec i przestac smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024