Zakochalam sie w geju homoseksualiscie jestem nieszczesliwa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochalam sie w geju homoseksualiscie jestem nieszczesliwa

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 240 z 240 ]

196

Odp: Zakochalam sie w geju homoseksualiscie jestem nieszczesliwa

Co tu edukacja ma pomóc?

Jak ktoś ma zaburzenia psychiczne lub po prostu jest okropnym człowiekiem to co w tym wypadku ma pomóc?

Co następne?

Wykłady dla dzieci pod tytułem "Nie zabijamy"?

Każdy wie, że nie można zabijać jak i gwałcić, ale ludzie ciągle robią jedno i drugie niezależnie od konsekwencji i argumentów.
Jak ktoś ma to w sobie to po prostu to zrobi prędzej czy później, chyba że się go zamknie w pierdlu.

Zobacz podobne tematy :

197

Raven, wydaje mi się, że nie każdy gwałciciel ma zaburzenia psychiczne.
Większość ma libido wielkości Moskwy, nie przyjmuje do siebie, że można im odmówić i do tego posiada mniemanie, że im to ujdzie na sucho. I często uchodzi.

198

Ale już o tym gdzie leży granica nietykalności cielesnej kobiet nie wszyscy „normalni” mężczyźni wiedzą. O tym, że i żonę i prostytutkę można zgwałcić też wielu nie wie. O tym, że ofiara gwałtu nie jest winna gwałtu okazuje się, że też wielu nie wie itd. Wszystko co składa się u nas na kulturę gwałtu...

199 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-09-21 17:27:00)

Ale to są wypadki niereformowalne, on wie że to niedobre i ohydne, ale mimo to robi.
Nie wiem jak trzeba traktować kobiety żeby się czegoś takiego dopuścić, nawet nie chcę wiedzieć...

200 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-09-21 17:31:50)

RavenKnight napisał/a:

Ale to są wypadki niereformowalne, on wie że to niedobre i ohydne, ale mimo to robi.
Nie wiem jak trzeba traktować kobiety żeby się czegoś takiego dopuścić, nawet nie chcę wiedzieć...

To są wypadki reformowalne i co najważniejsze: powszechne. Anicorek już pisała o swoich szkolnych doświadczeniach. Nie są one niestety niespotykane. Wręcz przeciwnie. W dorosłym życiu przekłada się to na zachowanie mężczyzn dla których klepnięcie w tyłek, czy zmacanie jest traktowane jak komplement...

201

Szczerze?
To nie znam faceta który by się tak zachowywał.
To znaczy znałem w gimnazjum tych od klepania w tyłek, ale to tak zwany element, który skończył z piwem w ręce na ławce w parku.

To są zazwyczaj osoby bez wyczucia, o wybujałym ego. Przecież takie klepnięcie w tyłek kobietę stawia ją w tak żenującej sytuacji wśród obecnych osób, że nie wiem jakim burakiem intelektualnym trzeba być żeby takie rzeczy wyczyniać.

202

to kolejny mit
gwałca i molestuja także profesorowie,lekarze, ogólnie ludzie z wykształceniem i z dobrych rodzin.

czesto przemoc (w tym seksualna) jest wlasnie w tzw. dobrych rodzinach

gwalca i molestuja tez księża na przykład

wiec nie tylko panowie spod budki z piwem

203

RavenKnight napisał/a:

Szczerze?
To nie znam faceta który by się tak zachowywał.
To znaczy znałem w gimnazjum tych od klepania w tyłek, ale to tak zwany element, który skończył z piwem w ręce na ławce w parku.

To są zazwyczaj osoby bez wyczucia, o wybujałym ego. Przecież takie klepnięcie w tyłek kobietę stawia ją w tak żenującej sytuacji wśród obecnych osób, że nie wiem jakim burakiem intelektualnym trzeba być żeby takie rzeczy wyczyniać.

Ci moi "koledzy" zwłaszcza jeden co nagabywał do macania bo reszta asystowała to jest mega zakochany ma rodzinę dwójkę dzieci przykład poprawnego ojca i męża - może wyrośli z tego ale Ci od tego psa to inne pokolenie teraz mają po 16 lat to było jakoś 4 lata temu to nie wiem jakie relacje będą mieli w przyszłości.

204

Częścią stereotypu gwałtu w Polsce jest wyobrażenie, że gwałtów dokonuje element. Okazuje się, że ten element wywodzi się ze wszystkich sfer społecznych, ma różne wykształcenie od podstawowego do wyższego, różny stopień zamożności itd. Tak jakby ten element stanowił odbicie naszego społeczeństwa...

205

Ale juz opowiadanie dowcipasow z podtekstami erotycznymi i patrzenie jak kolezanki reaguja, ewentualnie uwagi typu: 'co ty, nie znasz sie na zartach', to nie jest domena elementu z piwem na lawce tylko szeroko, gesto do spotkania  w korpo.

206

Swanen napisał/a:

Ale juz opowiadanie dowcipasow z podtekstami erotycznymi i patrzenie jak kolezanki reaguja, ewentualnie uwagi typu: 'co ty, nie znasz sie na zartach', to nie jest domena elementu z piwem na lawce tylko szeroko, gesto do spotkania  w korpo.

Pewnie ,że tak jak ja gadałam towarzysko jakieś głupoty seksualne to mi jeden koleś wprost powiedział ,żebym uważała co mówię bo mnie jeszcze ktoś zgwałci - chore smile to już pożartować nie można?

207

Ależ element to nie tylko status społeczny.

Elementem może być ktoś zamożny posiadający braki w kulturze i swoich końskich zalotach. Równie obrzydliwy jest szef klepiący pracownice po tyłku jak typowy pijaczek.
Chyba że dalej nie rozumiesz co dokładnie mam na myśli, może niezbyt jasno się wyrażam(?)

208

adiaphora napisał/a:

Nie, nie obracamy się w kulturze gwałtu i nie obwiniamy zgwałconej kobiety bo była za mało sprytna, mało przewidująca czy mało szybka... Uczymy kobiety, jak być bardziej sprytną, przewidującą i szybką, aby nie dac sie zgwałcić. Tylko tyle. Tak w skrocie - jak Beyond to określiła - utrudniamy sprawcy - może nie tyle życie, co działalność smile Bo słabszy nie musi być zawsze ofiarą..

Owszem, można utrudnić sprawcy gwałt, można wziąć taksówkę, można wracać z przyjaciółką, można nie zapraszać znajomych do domu i nie mieć kolegów, można się nauczyć brazylijskiego jiu jiutsu albo KravMagi. Ale można by też nauczyć chłopców, by nie gwałcili, nauczyć, czego robić nie mogą i jak postępować z dziewczynkami. Jednak tego nie robimy, tylko skupiamy się, co jeszcze doradzić potencjalnej ofierze, wymieniamy, czego nie powinna robić, a co powinna.

I to jest właśnie najlepszy dowód, ze żyjemy w kulturze gwałtu.

209

Kochani...jak mu stanal, to nie byl zalany w trupa, ze nie wiedzial, co robi. Pewnie, ze wykorzystala jego stan upojenia, po trzezwemu by tego nie zrobil. To faktycznie, paskudne, ja tez nie popieram. Poza tym- co to za przyjemnosc, robic zalanemu w 3 dupy facetowi loda. Fuj.
Ktos tu pisal, ze to on powinien sie zbadac. Moze i powinien. Ale coz z tych badan bedzie miala autorka, jesli on sie od niej odcial? ONA MA SIE ZBADAC NA HIV, Zoltaczke wszystkich typow i tyle. To nie zaden zart. Wsrod gejow ryzyko jest o wiele wieksze.

210

A wśród kobiet siadających na pijanych facetów i dających się spuścić do środka jeszcze większe.

211

Po raz setny: nie da się nauczyć chlopcow nie gwalcic. Po pierwsze, większość mężczyzn nie gwałci, a Ci którzy gwalca dobrze WIEDZA, ze to jest wbrew prawu. Tak jak złodziej wie, ze zwiniecie samochodu to przestępstwo, a mimo tego to robi.

O wiele skteczniejsze jest ZGLASZANIE przestępstwa, jak i monitoring osobnikow co już cos maja na sumieniu. Kooperacja kobiet w składaniu zeznan jest o wiele bardziej wartosciowa niż te wszystkie banialuki o "edukacji".

212

Beyondblackie napisał/a:

Po raz setny: nie da się nauczyć chlopcow nie gwalcic. Po pierwsze, większość mężczyzn nie gwałci, a Ci którzy gwalca dobrze WIEDZA, ze to jest wbrew prawu. Tak jak złodziej wie, ze zwiniecie samochodu to przestępstwo, a mimo tego to robi.

O wiele skteczniejsze jest ZGLASZANIE przestępstwa, jak i monitoring osobnikow co już cos maja na sumieniu. Kooperacja kobiet w składaniu zeznan jest o wiele bardziej wartosciowa niż te wszystkie banialuki o "edukacji".

Beyondblackie nie rozmawiamy o tym samym, więc i zgodzić się co do podstaw nie możemy. My o tym co przed, a Ty o tym co już po...

213

Dziewczyno sama wiedziałaś od początku w co się pakujesz. Zapamiętaj sobie ze przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie istnieje bo prędzej czy później któreś z nich po prostu sie zakocha tak jak było w twoim przypadku. Bardzo Ci współczuję, bo potrafię sobie wyobrazić twoja  sytuację jednak zrobiłaś to na własne życzenie. Odpuść, bo takim zachowaniem tylko sie poniżasz jeszcze przed nim a tego chyba nie chcesz. Zachowaj resztki godności jeśli jeszcze je masz, dbaj o swoją twarz. Tym szantażem to juz naprawdę nisko uderzyłaś. Chciałabyś ze by był z Tobą tylko ze względu na to żeby rodzice sie nie dowiedzieli?
Twój były przyjaciel ma racje - znajdź sobie faceta i zapomnij o nim. Od początku wiedziałaś że jest gejem, on orientacji nie zmieni wbij to sobie do głowy. I Na siłę nie ma co walczyć o czyjąś miłość czy nawet przyjaźń. Naprawdę

214 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-09-21 19:08:20)

Nigdy nie gwalcilam faceta. Nigdy nie spalam z zalanym w trupa.
Pytanie do facetow: stanie wam, jak jestescie zalani tak, ze nie wiecie, co sie dzieje? tacy naprawde nieprzytomni?
Adusia- przyjazn miedzy kobieta i facetem istnieje. Mam takiego przyjaciela. Nie jest gejem. Ma zone, ja mam meza. Jest przystojny, zadbany, pachnacy.  Ja tez maszkara nie jestem. I co? nie ma podtekstow. Ja nie zdradzam meza, on jest rowniez lojalny. Nikt nie jest zazdrosny, fronty zostaly okreslone. To jest moj prawdziwy przyjaciel. I NIGDY nic z tego nie bedzie. Nie jestesmy zwierzetami....

215

owszem, gwalconym mężczyznom może stanąć

gwalcona kobieta moze zrobic sie wilgotna
i wcale nie dlatego, ze sie to jej podoba

216

To ja wam powiem co na wykładach z seksualności niepełnosprawnych nam mówił seksuolog. My jako przyszli nauczyciele powinniśmy uczyć oczywiście rozpoznawania zagrożenia , kręgi i miejsca intymne oraz uwaga:masturbacji!gdzie to należy robić, w jakich miejscach i że powinno się to robić dlatego ,że uwalnia to w chłopakach również w dziewczynkach popęd seksualny przez co zmniejsza również inne agresywne zachowania seksualne.Trochę kontrowersyjne ale coś w tym jest.

217

nie wiem co w tym kontrowersyjnego wink

218 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-09-21 19:07:20)

No ale ludzie....przeciez ona go nie przywiazala do lozka. Na pewno wykorzystala jego stan zachlania w 3 dupy, ale wiedzial, co sie z nim dzieje....Przeciez sie nawet na drugi dzien za to dupczenie obrazil. Nie popieram jej postepowania, ona go moze wykorzystala seksualnie, ale to nie byl gwalt.

Do nauczycielki: co jest kontrowersyjne? Masturbacja? Nie jest kotrowersyjna. Chyba ze wsrod polskich nauczycieli.....

219

_v_ napisał/a:

nie wiem co w tym kontrowersyjnego wink

Dla nas trochę było bo w sumie 10 letnie dziecko masz już uświadamiać jak ma się zaspokajać i w sumie ty jako matka pójdziesz dziewczynce wytłumaczysz okres, podpaski itp ale jak masz iść i opowiadać chłopcu co ma ze sobą robić i gdzie to dla mnie jest np krępujące

220

Beyondblackie napisał/a:

V, staracie się przedstawiać sprawę jakby gwałt był plaga w naszym społeczeństwie. Co jest bzdura. Gwalt stanowi tylko ULAMEK wszystkich przestępstw. A gwałt z uzyciem przemocy to już najmniejsza liczba.

Mam prawie 40 lat i nikt nigdy mnie nie zgwalcil, chociaż cale dorosle zycie spedzilam prawie wyłącznie w towarzystwie mężczyzn. Jasne, zdarzylo się, ze jak spalam z kumplem w lozku, on chciał czegos więcej. Ale wystarczylo mu powiedzieć "Zabierz fiuta" by się zreflektowal. Zreszta każdy facet, który mnie znal, wiedział, ze poszłabym na policje i nigdy więcej się do niego nie odezwala.

Jaj wam kobity brakuje, ot co. Przestancie zwalac wlasny brak asertywności na facetow.

Gwałt owszem nie ale tzw molestowanie to inna sprawa.

221

Gosia1962 napisał/a:

No ale ludzie....przeciez ona go nie przywiazala do lozka. Na pewno wykorzystala jego stan zachlania w 3 dupy, ale wiedzial, co sie z nim dzieje....Przeciez sie nawet na drugi dzien za to dupczenie obrazil. Nie popieram jej postepowania, ona go moze wykorzystala seksualnie, ale to nie byl gwalt.

Do nauczycielki: co jest kontrowersyjne? Masturbacja? Nie jest kotrowersyjna. Chyba ze wsrod polskich nauczycieli.....

Nie jestem jeszcze nauczycielem ale pewnie dla nauczycieli też jest to krępujące bo takich warsztatów ani lekcji puki co nie ma a powinny być.I to nie ma być wyjaśnianie pojęć tylko nauka masturbacji.

222

authority napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

V, staracie się przedstawiać sprawę jakby gwałt był plaga w naszym społeczeństwie. Co jest bzdura. Gwalt stanowi tylko ULAMEK wszystkich przestępstw. A gwałt z uzyciem przemocy to już najmniejsza liczba.

Mam prawie 40 lat i nikt nigdy mnie nie zgwalcil, chociaż cale dorosle zycie spedzilam prawie wyłącznie w towarzystwie mężczyzn. Jasne, zdarzylo się, ze jak spalam z kumplem w lozku, on chciał czegos więcej. Ale wystarczylo mu powiedzieć "Zabierz fiuta" by się zreflektowal. Zreszta każdy facet, który mnie znal, wiedział, ze poszłabym na policje i nigdy więcej się do niego nie odezwala.

Jaj wam kobity brakuje, ot co. Przestancie zwalac wlasny brak asertywności na facetow.

Gwałt owszem nie ale tzw molestowanie to inna sprawa.

Ale molestowanie, czyli: klepanie po tylku, lapanie za cycki, niewybredne żarty NIE SA agresywne i nie zagrazaja kobiecie gwałtem. Wystarczy machnąć faceta po lapie, wysmiac publicznie i po problemie.

Nie porównujmy takich głupot do poważnego przestępstwa. To uwłacza ofiarom gwałtu.

223

Dokształć się wreszcie kobieto, bo już się czytać Ciebie odechciewa
http://ponton.org.pl/sites/ponton/files … rzemoc.pdf

224

Beyondblackie napisał/a:

Ale molestowanie, czyli: klepanie po tylku, lapanie za cycki, niewybredne żarty NIE SA agresywne i nie zagrazaja kobiecie gwałtem.

Nie porównujmy takich głupot do poważnego przestępstwa. To uwłacza ofiarom gwałtu.

Molestowanie jest wstępem ,pierwszym etapem gwałtu oraz przesunięciem granic. Gwałciciel nie zaczyna swojej 'kariery" od razu od gwałtu. Na początku jest molestowanie, podglądactwo, niewybredne odzywki do kobiet, czyli wszystko to, co dla ciebie jest niepoważną głupota. Ofiarom gwałtu uwłaczają takie wypowiedzi, jak twoja będąca przykładem kultury gwałtu w pełnym rozkwicie.

225

Powtarzam, porównywanie oblesnego spojrzenia do gwałtu, jest uwlaczajace faktycznym ofiarom.

226

Beyondblackie napisał/a:

Powtarzam, porównywanie oblesnego spojrzenia do gwałtu, jest uwlaczajace faktycznym ofiarom.

To co robisz jest zwykłą manipulacją i chowaniem się za ofiarami gwałtów. Chowaj się dalej. Na pewno od tego będziesz bardziej szlachetniejsza i zawstydzisz tych którzy zwracają uwagę na korelację między przemocą seksualną na co dzień a gwałtami. Brawo Ty.

227

Swanen napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Ale molestowanie, czyli: klepanie po tylku, lapanie za cycki, niewybredne żarty NIE SA agresywne i nie zagrazaja kobiecie gwałtem.

Molestowanie jest wstępem ,pierwszym etapem gwałtu oraz przesunięciem granic. Gwałciciel nie zaczyna swojej 'kariery" od razu od gwałtu. Na początku jest molestowanie, podglądactwo, niewybredne odzywki do kobiet, czyli wszystko to, co dla ciebie jest niepoważną głupota. Ofiarom gwałtu uwłaczają takie wypowiedzi, jak twoja będąca przykładem kultury gwałtu w pełnym rozkwicie.

Wytlumacz mi wiec dlaczego koledzy którzy zartowali na temat mojego obfitego biustu i klepnęli mnie czasem w tylek, co było calkiem zabawne, NIGDY mnie nie zgwałcili.

228

Beyondblackie napisał/a:
Swanen napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Wytlumacz mi wiec dlaczego koledzy którzy zartowali na temat mojego obfitego biustu i klepnęli mnie czasem w tylek, co było calkiem zabawne, NIGDY mnie nie zgwałcili.

Złóż do nich reklamacje skoro to było takie zabawne i nie skończyło się gwałtem, co pewnie też by było dla ciebie zabawne.

Nie każdy molester przekracza granice i zostaje gwałcicielem ale każdy gwałciciel był na początku molesterem.

229

Bzdura. Flirt, nawet konski, nie ma zadnego zwiazku z gwaltem.

Naprawde chcesz kazdego faceta zrobic potencjalnym gwalcicielem?

230

Beyondblackie napisał/a:

Z braku innych argumentów i argumentum ad absurdum się przyda.
Kopiemy się z koniem...

231

Beyondblackie napisał/a:

Bzdura. Flirt, nawet konski, nie ma zadnego zwiazku z gwaltem.

Nie każdy facet jest potencjalnym gwałcicielem, to chyba oczywiste i nikt nie postawił tutaj takiej tezy.
Natomiast są pewne zachowania, które nie zatrzymane w odpowiednim czasie mogą (choć nie muszą) się utrwalić i rzutować na przyszłość. Chłopak nauczony, że zabawnie jest klepnąć dziewczynę w tyłek, może nie ogarnąć jak mu jakaś z liścia w odwecie przyłoży i puszczać teksty typu "na żartach się nie znasz" - a to jest agresja, zresztą zawinięcie z liścia też. Dziewczyna, której od małego się uczy, że klepanie w tyłek jest zabawne może wbrew sobie nie zareagować, jeśli jej to klepanie nie bawi.

Żyjemy w takich czasach, że wiedza z różnych tematów jest dostępna na wyciągnięcie ręki. Większość ludzi jest jednak normalna, nie gwałci, nie tratuje granic innych ludzi, a jeśli im się zdarzy rozumie, używa słowa przepraszam i wyciąga wnioski z tej sytuacji. Dlatego uważam i podkreślać to będę za każdym razem, że osoba, która nie ogarnia i nie potrafi przyjąć odmowy posiada braki/deficyty/zaburzenia (niepotrzebne skreślić). Z tego powodu nie można jej nazwać "zwykłą" czy "normalną", te określenia są zarezerwowane dla tych, którzy przestrzegają norm społecznych, a w naszym społeczeństwie (niezależnie od zdania zaburzonych) normalną nie jest ani przemoc fizyczna, ani przemoc psychiczna, ani przemoc seksualna (w dowolnej formie). Porównujmy się do wyższych standardów i do nich zmierzajmy, zamiast podkreślać zachowania nieodpowiednie.

232

Rozumiem autorkę pod tym względem, że również mam najlepszego przyjaciela-geja i wiem jak dobrze się rozumiemy. To może być zgubne, chociaż ja do tego podeszłam na zasadzie " Jak cudownie! Mogę mieć faceta kumpla i robić z nim wszystko i NIGDY nie będzie żadnych dwuznaczności!"

Chociażby wczoraj oglądaliśmy film przytuleni i po godzinie zorientowałam się, że przypadkowo mu rękę położyłam na kroczu. Normalnie zwracałabym na takie rzeczy uwagę, ale z nim nie muszę.

Co do tego gwałtu - może gwałt to za dużo powiedziane, ale na pewno było to molestowanie  seksualne.

Sama autorka to skrajny przypadek egoizmu. Jest tak bardzo skoncentrowana na sobie, że nie obchodzi jej nawet, że facet jest gejem.

Co do twojego postu autorko oskarżajacego nas o brak zrozumienia - nikt tego tutaj nie zrozumie bo ludzie mają własne problemy emocjonalne na które zostali skazani, tymczasem ty sama sobie zrobiłaś krzywdę i jeszcze zamiast to uciąć wpadasz w obsesję.

Żałosny przypadek.

233

Przykro aż się robi czytając. Oszukałaś zwyczajnie chłopaka. On myślał, że się przyjaźnicie, Ty byłaś "zakochana" i nic nie zrobiłaś. Z geja nie zrobisz hetero, serio. Tak jakby Tobie ktoś kazał się przestawić na dziewczyny.
A że wykorzystałaś przyjaciela to już inna sprawa hmm

234

Witaj. Tak naprawde nie wiem co Ci radzic, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale warto porozmawiac  z kims kto Cie zrozumie a nie osądzi, kazdy ma prawo do błedów  ale i prawo do naprawy. Jesli nie radzisz sobie z tym i obwiniasz sie moze pojdz do koscioła i pomodl sie ? nie wiem czy jestes wierzaca, ale kiedy ja byłam w dołku i zycie mi sie waliło, zaczełam sie modlic i prosic o pomoc Boga. Byc moze wyda Ci sie to smieszne ale czasem warto sie wyciszyc i porozmawiac z Bogiem, On nie rozwiaze naszych problemów ale pozwoli nam przez nie przejsc. Spróbuja byc moze Dawid sie odezwie i bedziesz miała szanse z nim porozmawiac i wszystko wyjasnic.

235

Ja Ci mogę powiedzieć ze swojej perspektywy, wcześniej widywałam się z facetami, ale kobiety zawsze mnie intrygowały i w sumie to pociągało mnie kobiece piękno. Ale nie myślałam o związku z kobietą, bardziej o przygodzie, aż któregoś razu poznałam dziewczynę i uderzyło we mnie jak grom z jasnego nieba. Z dnia na dzień, po prostu nic się nie liczyło, tylko ona. I jestem z nią już ponad 4 lata i nie wyobrażam sobie bycia znowu z facetem. Ale prawda jest taka, że mnie kobiety pociągały zawsze, nie umiałam tylko tego sama odkryć, albo nie chciałam się do tego przed sobą przyznać.

Generalnie głupie zakochanie takie w zakresie biologicznym - hormony te sprawy trwa mniej więcej trzy miesiące, więc nie masz się co martwić smile
A tak całkiem poważnie to jesteś jeszcze młoda i myślę, że Ci odwaliło bo straciłaś chłopaka. Ten koleś "gej" też jest jakiś nieogarnięty, skoro pozwolił Ci się całować itd. Powinnaś jak najszybciej skończyć tą znajomość i w ogóle poszukać u kogoś pomocy, bo sama sobie chyba nie do końca radzisz z sytuacją.

Jakbyś chciała popisać to zapraszam na pm

236

Lodywaniliowe napisał/a:

Rozumiem autorkę pod tym względem, że również mam najlepszego przyjaciela-geja i wiem jak dobrze się rozumiemy. To może być zgubne, chociaż ja do tego podeszłam na zasadzie " Jak cudownie! Mogę mieć faceta kumpla i robić z nim wszystko i NIGDY nie będzie żadnych dwuznaczności!"

Chociażby wczoraj oglądaliśmy film przytuleni i po godzinie zorientowałam się, że przypadkowo mu rękę położyłam na kroczu. Normalnie zwracałabym na takie rzeczy uwagę, ale z nim nie muszę.

Co do tego gwałtu - może gwałt to za dużo powiedziane, ale na pewno było to molestowanie  seksualne.

Sama autorka to skrajny przypadek egoizmu. Jest tak bardzo skoncentrowana na sobie, że nie obchodzi jej nawet, że facet jest gejem.

Co do twojego postu autorko oskarżajacego nas o brak zrozumienia - nikt tego tutaj nie zrozumie bo ludzie mają własne problemy emocjonalne na które zostali skazani, tymczasem ty sama sobie zrobiłaś krzywdę i jeszcze zamiast to uciąć wpadasz w obsesję.

Żałosny przypadek.

A z Twojej inicjatywy się przytulacie czy z jego tez jesli moge spytac. W moim przypadku to bylo raczej z mojej.
I jak tam siedzicie przytuleni to nie czujesz nic? Nie mowie o podnieceniu seksualnym ale takie zwykle uczucie bliskosci i jakis taki pociag?
Bo to jednak facet. A nas kreca faceci.
Wiesz on dawal mi dwuznaczne sygnaly pozwalajac sobie na zazyly kontakt intymny przytulanie calowanie w usta ,zasnelam mu na kolanach.. to bylo takie kochane a w dodatku chlopak w moim typie przystojny i tak jak mowisz super się dogadac mozna.. nie moglam nic nie poczuc to bylo silniejsze ode mnie. Na prawde nie wiesz jak mi ciezko.
Moze go ,,molestowalam'' ok.. Ale na koncu uprawialismy sex i doszedl we mnie. To skoro doszedl to musialo mu byc chodz troche dobrze. Tymbardziej ze nie myslalam w ogole o sobie wtedy tylko o nim.

237

Shiobanne napisał/a:

Ja Ci mogę powiedzieć ze swojej perspektywy, wcześniej widywałam się z facetami, ale kobiety zawsze mnie intrygowały i w sumie to pociągało mnie kobiece piękno. Ale nie myślałam o związku z kobietą, bardziej o przygodzie, aż któregoś razu poznałam dziewczynę i uderzyło we mnie jak grom z jasnego nieba. Z dnia na dzień, po prostu nic się nie liczyło, tylko ona. I jestem z nią już ponad 4 lata i nie wyobrażam sobie bycia znowu z facetem. Ale prawda jest taka, że mnie kobiety pociągały zawsze, nie umiałam tylko tego sama odkryć, albo nie chciałam się do tego przed sobą przyznać.

Generalnie głupie zakochanie takie w zakresie biologicznym - hormony te sprawy trwa mniej więcej trzy miesiące, więc nie masz się co martwić smile
A tak całkiem poważnie to jesteś jeszcze młoda i myślę, że Ci odwaliło bo straciłaś chłopaka. Ten koleś "gej" też jest jakiś nieogarnięty, skoro pozwolił Ci się całować itd. Powinnaś jak najszybciej skończyć tą znajomość i w ogóle poszukać u kogoś pomocy, bo sama sobie chyba nie do końca radzisz z sytuacją.

Jakbyś chciała popisać to zapraszam na pm

Czyli jestes bi.
Mialam nadzieje ze on tez taki jest chodz troche...

238

Kornelkaaa, wiele osób rozumie, że Tobie jest źle i ciężko. Zrozumiałym jest zbliżyć się na tyle do przyjaciela, żeby się zakochać. Tutaj nawet to czy on jest gejem czy gejem nie jest sprawą poboczną. Możliwe, że pozwalał sobie na zbyt zażyłą relację z Tobą i nadużył w ten sposób Twojej przyjaźni, przyczyniając się tą swobodą do Twojego obecnego stanu. Miał jednak granicę, która z tego co napisałaś w pierwszym poście przebiegała w okolicach seksu. Napisałaś nam także, że udało się w końcu jak on był po dużej ilości alkoholu. W dodatku poinformował Ciebie, że czuje się wykorzystany. Mogłaś mieć nadzieję na to, że on jednak dojdzie do wniosku, że jest bi. Nawet może kiedyś dojść do takiego wniosku, jednak na pewno takim wnioskom nie sprzyja poczucie wykorzystania przez przyjaciółkę w stanie pomroczności alkoholowej. Zastanów się nad tym co dała Ci ta przyjaźń i wyciągnij z tego wnioski na przyszłość. Może dawał Ci poczucie bezpieczeństwa? Swobody? Skup się na analizie własnych uczuć i potrzeb, pomoże Ci to poukładać sobie całą tę relację w głowie i odłożyć ją w kategorii "życiowe doświadczenia".

239

Bardzo nam przykro, ale myśli ze nie możesz nic więcej zrobić. Najważniejsza rzeczą jest to, aby zamykac drzwi za sobą, ponieważ jak egzotyki spierdolą to straty będą większe niż twoje złamane serce. Pogódź się z tym, ze ma swojego sympatycznego bulbaska i nie zamieni go na cipke i ragdolle.
Pozdrawiamy z balkonu na Białej Rusi.

240

Za dużo alkoholu i natarczywości z twojej strony Było super jak tylko byliście przyjaciółmi a teraz niestety ty to wszystko zepsułaś On czuje się z tym koszmarnie a ty zakochałaś się wiedząc od początku że on ma inną orientacje Zostaw go w spokoju i nie osaczaj go na siłę Twoje groźby wobec niego są po prostu żałosne niby twierdzisz że go kochasz a chcesz mu zniszczyć życie Zrozum że on nigdy z tobą nie będzie

Posty [ 196 do 240 z 240 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochalam sie w geju homoseksualiscie jestem nieszczesliwa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024