Facet grający na instrumencie a powodzenie u kobiet ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet grający na instrumencie a powodzenie u kobiet ...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 96 z 96 ]

66 Ostatnio edytowany przez zabpth (2016-08-18 21:43:11)

Odp: Facet grający na instrumencie a powodzenie u kobiet ...
gojka102 napisał/a:

Zabpth-widać,że Ty  pojątka bladziutkiego nie masz o tym o czym się wypowiadasz.I tu,niestety nie pomoże choćby największa wirtuozeria gitarowa-takiego gościa  co mało wie na temat,na który się wypowiada kobiety szeroookim łukiem omijać będą.

Skrzypce to jeden z instrumentów,na których można zagrać WSZYSTKO-od klasyki przez rytmy bałkańskie,klezmerskie po rocka czy metal.
Widać,że Ty muzyki w ogóle nie słyszysz bo nie wierzę,że nie słuchałeś takich utworów jak   Oriona  Metalliki symfonicznie,tudzież Nothing else Matterrs czy jakiegokolwiek utworu Apocalyptyki.

Utwory i zespoły które wymieniłaś wyżej jak najbardziej, chociaż wole anesthesia metallici no wiesz basista :]. Poza tym więcej luzu, i nie twierdze że jestem jakimś muzykiem, grałem sobie dla frajdy i to było dawno, frajda najważniejsza. Chyba że chcesz się bić tongue.
Generalnie zdziwionym twoimi wynurzeniami na temat mojego talentu tylko dla tego że nie wiem co to robaczek na skrzypcach.
W sumie to nawet nie wiem o co się przyjebała***ś
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

67

gojka102 napisał/a:

Co do grających na gitarze-nie jest mega skomplikowany instrument-sama się grać nauczyłam.

Ale chyba piszesz o prostych chwytach na akustyku,bo na elektrycznej grając ciężką muzę,to na pewno łatwo nie jest,poza tym,
grać ,a grać to jest różnica.

68 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2016-08-19 12:20:34)

Zabpth-jeszcze raz,powoli,dużymi literami bo wydaje mi się,że mimo,że pisałam po polsku i prosto to nie zrozumialeś.Moja wypowiedź dotycząca tego co można na skrzypcach zagrać ODNOSIŁA SIĘ WYŁĄCZNIE DO TEGO CO TU NAPISAŁEŚ:

zabpth napisał/a:

Pozatym taki skrzypek to inny biegun taki smutny romantyk, samotnik- stereotypowo trochę, ale stereotypy z skądś się biorą przecie. Jakoś mi się nasuwa myśl taka zobrazowana już w wyobraźni :], że ze skrzypkiem to tak jak na tych smutnych filmach z miłością i chorą wątrobą w tle. Że on leży na swojej partnerce żadnych ruchów, patrzą sobie w oczy i drży im dolna warga, cicho bezdźwięcznie wręcz posapują, bardziej wewnętrznie przeżywają takie zespolenie. I wychodzi że taki robaczek cokolwiek to jest jest niepotrzebny, a jeżeli to robaczek w gaciach to użycie instrumentu zaczyna brzmieć ciekawie.
Pozdrawiam

No,taaa,skrzypkowie są beznadziejni w seksie bo grają na skrzypcach.Co innego gitarzyści big_smile Żeby to jakość seksu zależała od tego kto i jak na jakim instrumencie gra to Ty- jak sam wspomniałeś-tak sobie brzdąkałeś więc byłbyś w dolnej strefie stanu niskiego-jak mawiają w branży wodowskazów.
Pewnie w życiu na żywo skrzypka nie widziałeś.Jak chcesz zmienić stereotypowe myślenie proponuje sobie Davida Garretta na yt pooglądać.

zabpth napisał/a:

Generalnie zdziwionym twoimi wynurzeniami na temat mojego talentu tylko dla tego że nie wiem co to robaczek na skrzypcach

Gdzie ja cokolwiek na temat Twego talentu napisałam ??
O robaczku napisałam bo to takie techniczne ćwiczenie-ćwiczy palce i polega na przesuwaniu w palcach smyczka do góry i do dołu.

zabpth napisał/a:

W sumie to nawet nie wiem o co się przyjebała***ś

Nie wiem czy mogę wymagać-ale może odrobinę więcej kultury niż pod osiedlowym sklepem monopolowym w weekend w późnych godzinach wieczornych?

69

theonlyone napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Co do grających na gitarze-nie jest mega skomplikowany instrument-sama się grać nauczyłam.

Ale chyba piszesz o prostych chwytach na akustyku,bo na elektrycznej grając ciężką muzę,to na pewno łatwo nie jest,poza tym,
grać ,a grać to jest różnica.

Nie,ja piszę o graniu na gitarze klasycznej,do tego z nut,żadne "proste chwyty" smile

Iceni napisał/a:
Chomikowa napisał/a:

Po prostu jeśli ktoś umie dobrze grać na instrumencie, to zwykle jest to skorelowane z takimi cechami jak wytrwałość, zdecydowanie w dążeniu do celu itd. Do tego gdy ktoś czuje się profesjonalistą w takiej dziedzinie, to zwykle podnosi mu się poziom pewności siebie. A te cechy są bardzo pożądane przez kobiety. Ale sama gra na instrumencie jako taka nie jest raczej żadnym afrodyzjakiem. Po prostu sukcesy w innych dziedzinach nie są tak "medialne", a umiejętnością gry np. na gitarze można się "popisać" na pierwszym lepszym spotkaniu towarzyskim, przy byle okazji. Po prostu łatwiej siebie wyeksponować, będąc muzykiem, zwrócić na siebie uwagę otoczenia i tyle.

no mnie sie wydaje, ze wlasnie o to w tym chodzi, nie o sam fakt trzymania skrzypiec czy gitary w reku. Umiejetnosc gry owszem, jest to pewnego rodzaju " afrodyzjak" tak samo jak wysportowana sylwetka czy poczucie humoru.

Przeciez rowniez piekna sylwetka nie jest afrodyzjakiem sama w sobie czy najwieksza zaradnosc  -  mnostwo cech musi wspolgrac, zeby zadzialalo, i miedzy innymi wlasnie to, co daje "trening" muzyczny rozwija te pozadane cechy.

Bo raczej mowimy chyba o muzykach na wysokim poziomie a nie "muzykach" brzdakajacych na popijawkach przy grillu big_smile

Jak  poczucie humoru może byc skojarzone z afrodyzjakiem ??? Tego jeszcze nie grali, że tak powiem:P

71

nieparzystyGdansk napisał/a:

Jak  poczucie humoru może byc skojarzone z afrodyzjakiem ??? Tego jeszcze nie grali, że tak powiem:P

Poczucie humoru jest jednym z najlepszych afrodyzjaków wink

72 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-08-19 19:15:30)

Nic tak nie pobudza kobiety, jak kij w doopie mężczyzny....
....do śmiechu oczywiście.
Czyli powiadasz, że wątek ten nie powstał bez powodu i rzeczywiście nie masz pojęcia o relacjach damsko-męskich.

73

santapietruszka napisał/a:

Tylko to musi być chyba jakieś specyficzne poczucie humoru, bo moje niestety nie działa smile

74

Brainless napisał/a:

Tylko to musi być chyba jakieś specyficzne poczucie humoru, bo moje niestety nie działa smile

Może właśnie masz jakieś specyficzne wink

75

Brainless napisał/a:

Może właśnie masz jakieś specyficzne wink

Być może, ale wiem jedno. Moje mi nie pomaga. Albo nie jest w stanie przebić innych czynników.
Z instrumentów to otarłem się o flet, klawiszówkę i gitarę. Publicznie grałem tylko na flecie, w szkole. Miałem dzięki temu szóstkę z muzyki smile

76

Sprawa prosta,domeną ludzi z poczuciem humoru jest...taaaadam- inteligencja,a to już jest cecha pożądana u potencjalnego partnera.

77

theonlyone napisał/a:

Sprawa prosta,domeną ludzi z poczuciem humoru jest...taaaadam- inteligencja,a to już jest cecha pożądana u potencjalnego partnera.

Jednakże poczucie humoru i inteligencja nie dają rady, kiedy ktoś nie ma pewności siebie, jest nieśmiały i do tego posiada kilka innych wad. Wtedy "afrodyzjaki" te giną w ich gąszczu.

78

Brainless napisał/a:
theonlyone napisał/a:

Jednakże poczucie humoru i inteligencja nie dają rady, kiedy ktoś nie ma pewności siebie, jest nieśmiały i do tego posiada kilka innych wad. Wtedy "afrodyzjaki" te giną w ich gąszczu.

A może te afrodyzjaki "giną" ponieważ nie potrafi się ich dobrze wyeksponować, ponieważ jest się tylko skupiony na swoich wadach, które wręcz ostentacyjnie się pokazuje?
Może warto eksponować wszystko, a nie tylko wady?

Pamiętaj, ludzie widzą to co im pokazujesz.

P.S. Aleś Ty jest moim przeciwieństwem, Ty szóstka z muzyki, ja niedostateczny. big_smile big_smile big_smile

79

Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:
theonlyone napisał/a:

A może te afrodyzjaki "giną" ponieważ nie potrafi się ich dobrze wyeksponować, ponieważ jest się tylko skupiony na swoich wadach, które wręcz ostentacyjnie się pokazuje?

P.S. Aleś Ty jest moim przeciwieństwem, Ty szóstka z muzyki, ja niedostateczny. big_smile big_smile big_smile

Siedziałaś z muzyki? o.O

O, wierz mi, lepiej się eksponować chyba już nie da. Momentami wygląda to jak kabaret na żywo. Niestety, to wciąż za mało.

80 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-19 19:48:46)

Brainless napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:

Siedziałaś z muzyki? o.O

O, wierz mi, lepiej się eksponować chyba już nie da. Momentami wygląda to jak kabaret na żywo. Niestety, to wciąż za mało.

Nie pamiętam czy miałam jedynkę czy groziła mi w pierwszym semestrze, ale bardziej stawiam, że jednak miałam jedynkę big_smile big_smile big_smile

No dobra, ale właśnie to nie ma być kabaret, to ma być normalne. Ani więcej ani mniej Ciebie, po prostu Ty.

81 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-19 19:51:23)

Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Siedziałaś z muzyki? o.O

Nie pamiętam czy miałam jedynkę czy groziła mi w pierwszym semestrze, ale bardziej stawiam, że jednak miałam jedynkę big_smile big_smile big_smile

No dobra, ale właśnie to nie ma być kabaret, to ma być normalne. Ani więcej ani mniej Ciebie, po prostu Ty.

Ale ja to kabaret. Uwielbiam rzucać dowcipami i ze wszystkiego żartować. Uwielbiam, kiedy w otoczeniu ludzi ciągle coś puentuję, a ludzie się śmieją.
Zresztą moje dowcipy swego czasu trafiły na pewną stronkę, skąd rozpełzły się po całym internecie, były przedrukowane do gazet i cytowane w radiu, więc na pewno są dobre.

82

Brainless napisał/a:

Mam nadzieję,że narządów nie eksponowałeś,bo jeśli tak,to tutaj może być przyczyna... wink

83

Brainless napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:

Siedziałaś z muzyki? o.O

Ale ja to kabaret. Uwielbiam rzucać dowcipami i ze wszystkiego żartować. Uwielbiam, kiedy w otoczeniu ludzi ciągle coś puentuję, a ludzie się śmieją.
Zresztą moje dowcipy swego czasu trafiły na pewną stronkę, skąd rozpełzły się po całym internecie, były przedrukowane do gazet i cytowane w radiu, więc na pewno są dobre.

Podawaj stronkę, poczytam sobie. big_smile

Jeżeli jesteś "strawnym kabaretem" to fajnie, gorzej, jak "niestrawnym".

84

theonlyone napisał/a:
Brainless napisał/a:

Mam nadzieję,że narządów nie eksponowałeś,bo jeśli tak,to tutaj może być przyczyna... wink

Nie, to się przerabiało raczej w czasach podstawówki i to też raczej nie ja to robiłem wink

85 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-19 19:59:43)

Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

PW.

Przepraszam za post pod postem. Żeby nie było odbiegnięcia od tematu napiszę jeszcze, że ogólnie na dzień dzisiejszy tworzę muzykę elektroniczną. W przyszłości planuję własny kanał na jutubie i będę tam wrzucać swoje wypocinki. Zobaczymy, jak to wpłynie na moją atrakcyjność wink

86

Brainless napisał/a:
theonlyone napisał/a:

No tak,to jest jedna z cech pożądanych,ale najważniejsza moim zdaniem jest pewność siebie,bez tego ani rusz.

87 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-19 20:03:33)

Brainless napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
Brainless napisał/a:

PW.

Przepraszam za post pod postem. Żeby nie było odbiegnięcia od tematu napiszę jeszcze, że ogólnie na dzień dzisiejszy tworzę muzykę elektroniczną. W przyszłości planuję własny kanał na jutubie i będę tam wrzucać swoje wypocinki. Zobaczymy, jak to wpłynie na moją atrakcyjność wink

Dzięki. smile
Jak dla mnie "strawny kabaret". Miałam "banana". smile

Spoko, ja się nie gniewam, że post pod postem. big_smile tongue big_smile

Ja tam nie oglądam ludzi na YouTube, więc nie mam pojęcia, czy wpłynie to na Twoją atrakcyjność.
Jak lubisz to robić i wiesz, że to jest dobre, to spróbuj z tym kanałem.
Powodzenia! smile

88

Ja też chcę linka do kabaretu Brainlessa, ja też, ja też!!!
Tylko do sklepu człowiek wyskoczy i takie fajne rzeczy go omijają... sad

89

Wiedziałam.
Ty zawsze chcesz tego co ja!!! tongue tongue tongue

90

Krejzolka82 napisał/a:

Wiedziałam.
Ty zawsze chcesz tego co ja!!! tongue tongue tongue

Chciałabym pierwsza, tylko, że mnie akurat nie było tongue

91 Ostatnio edytowany przez nieparzystyGdansk (2016-08-20 18:59:09)

Ale odbiegliście od tematu...Tym razem promuje występy Brainlessa. A niech mu tam, niech chłopak w końcu znajdzie dziewczyne, nie żałuje mu...
Ma już 33 lata, więc praktycznie zerowe szanse na poznanie kogoś ( z wiadomych przyczyn), więc jedyna szansa to zostac celebrytą.
Taki Wojewódzki ma 50+ a spotyka sie z samymi studentkami (raczej 1 roku niz magistrantkami:P).
Ale wracajac do tematu. A co sądzicie o facetach "pląsających" na parkiecie? Lepsze to niż gra na instrumencie? I czy przekłada sie to jakoś na powodzenie u kobiet?
Dodam tylko, że ja nie mam tego drygu do tańca, jestem nieruchawy, ale chce spróbować mimo wszystko ... Kolega mi mówi, że tylko sie skompromituje, ale ja jestem zdesperowany, zeby kogoś poznać ! A zdesperowany jestem, bo ... mam tyle lat co Brainless smile

92

Ale odbiegliście od tematu...Tym razem promuje występy Brainlessa. A niech mu tam, niech chłopak w końcu znajdzie dziewczyne, nie żałuje mu...
Ma już 33 lata, więc praktycznie zerowe szanse na poznanie kogoś ( z wiadomych przyczyn), więc jedyna szansa to zostac celebrytą.
Taki Wojewódzki ma 50+ a spotyka sie z samymi studentkami (raczej 1 roku niz magistrantkami:P).
Ale wracajac do tematu. A co sądzicie o facetach "pląsających" na parkiecie? Lepsze to niż gra na instrumencie? I czy przekłada sie to jakoś na powodzenie u kobiet?
Dodam tylko, że ja nie mam tego drygu do tańca, jestem nieruchawy, ale chce spróbować mimo wszystko ... Kolega mi mówi, że tylko sie skompromituje, ale ja jestem zdesperowany, zeby kogoś poznać ! A zdesperowany jestem, bo ... mam tyle lat co Brainless smile

To chyba nie ma dla Ciebie dobrych wiadomości, bo mówi się, że podobno "jaki kto w tańcu, taki w łóżku" tongue

93

Dla mnie tańczący facet wygląda bardzo.... nieerotycznie big_smile  tańczący facet wyglada jakos tak... gejowato big_smile a chociaz gejow lubię, to pociagu seksualnego do nich nie czuję tongue

To fakt, koleżanka mi mówiła to samo, że jestem kiepski w łóżku, bo nie potrafie tańczyć. Chciałem jej udowodnić, ze to nieprawda, ale koniec końców powiedziała mi,
żebym już jednak wrócił do tanczenia...więc nie wiem co to miało oznaczać.  Musze przyznać, że zaskoczyły mnie wasze odpowiedzi. Myślałem, że facet grający na instrumencie czy tanczący jest wręcz rozszarpywany przez kobiety, a tu wychodzi, ze tak pół na pół...

95

To fakt, koleżanka mi mówiła to samo, że jestem kiepski w łóżku, bo nie potrafie tańczyć. Chciałem jej udowodnić, ze to nieprawda, ale koniec końców powiedziała mi,
żebym już jednak wrócił do tanczenia...więc nie wiem co to miało oznaczać.  Musze przyznać, że zaskoczyły mnie wasze odpowiedzi. Myślałem, że facet grający na instrumencie czy tanczący jest wręcz rozszarpywany przez kobiety, a tu wychodzi, ze tak pół na pół...

Mi to wychodzi, że jesteś trollem.

Mi to wychodzi, że jesteś trollem.

Przecież ten temat nawet nie nadaje sie do trollowania ... Tu nie ma nic takiego, zwykłe pytanie.

Posty [ 66 do 96 z 96 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet grający na instrumencie a powodzenie u kobiet ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024