Ciaza a petting??? Proszę o poradę! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza a petting??? Proszę o poradę!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66 Ostatnio edytowany przez Alkiii123 (2016-08-19 18:09:12)

Odp: Ciaza a petting??? Proszę o poradę!

Witam big_smile juz mineło sporo czasu tongue byłam u ginekologa z 2 tyg temu ktory nic nie stwierdzil. Chyba nie był zbytnio dobry hmm obecnie czuje sie troche lepiej jednak mam wzdecia, nie moge wciagnac brzucha i ciagle duzo białego sluzu. Robiłam 2 dni temu test i jak sie dobrze przyjrze widac zarysowana 2 kreske. wstawiam zdj ponizej (troche słaba jakość) Zamierzam zrobić drugi jutro. Obawiam sie ze jednak jestem pechowcem i to ciaza . leci mi mnóstwo wody z pochwy

http://wizaz.pl/forum/attachment.php?at … 1471547083

Zobacz podobne tematy :

67

Ten Twój facet to Chuck Norris, że miałby mieć takie żywotne plemniki?

68

Alkiii123 napisał/a:

Witam big_smile juz mineło sporo czasu tongue byłam u ginekologa z 2 tyg temu ktory nic nie stwierdzil. Chyba nie był zbytnio dobry hmm obecnie czuje sie troche lepiej jednak mam wzdecia, nie moge wciagnac brzucha i ciagle duzo białego sluzu. Robiłam 2 dni temu test i jak sie dobrze przyjrze widac zarysowana 2 kreske. wstawiam zdj ponizej (troche słaba jakość) Zamierzam zrobić drugi jutro. Obawiam sie ze jednak jestem pechowcem i to ciaza . leci mi mnóstwo wody z pochwy

http://wizaz.pl/forum/attachment.php?at … 1471547083

Że, co Ci leci? Woda z pochwy ? A może Ci wody płodowe odchodzą i rodzisz, Tomcia Paluszka.
Faktycznie, lekarz nie był zbyt dobry, powinnaś zgłosić się, do specjalisty, ale z innej dziedziny.

69 Ostatnio edytowany przez Alkiii123 (2016-08-19 18:23:21)

Nie wiem : / dla mnie to jest wgl dziwne skoro ginekolog nic nie stwierdziła tongue wiadomo rózne rzeczy sie zdarzają i prawdopodobieństwo zawsze jakies pozostaje

Chodzi mi o to ze nigdy tak nie miałam takich zaburzeń, wzdeć i tych upławów a teraz są i mnie to poprostu nurtuje co to jest hmm

70

A co miał ten ginekolog stwierdzić? Ginekolog nie jest od głowy.

71

Wiem ze nie ale myslałam ze to jakaś infekcja a on nic nie powiedział. Wiem że mam jakas obsesje ale zawsze byłam zdrowa nigdy takich objawów nie miałam i mnie to poprostu martwi. Miałam robione usg jamy brzusznej, zrobiłam badania krwi, moczu i wydaje sie ze jest w porzadku. Narazie mój lekarz rodzinny ma urlop to jeszcze ich nie widział ale raczej wiekszosc w normie.

72

A u psychiatry bylas? Urojona ciaze tez mozna leczyc.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciaza a petting??? Proszę o poradę!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024