Witam juz mineło sporo czasu
byłam u ginekologa z 2 tyg temu ktory nic nie stwierdzil. Chyba nie był zbytnio dobry
obecnie czuje sie troche lepiej jednak mam wzdecia, nie moge wciagnac brzucha i ciagle duzo białego sluzu. Robiłam 2 dni temu test i jak sie dobrze przyjrze widac zarysowana 2 kreske. wstawiam zdj ponizej (troche słaba jakość) Zamierzam zrobić drugi jutro. Obawiam sie ze jednak jestem pechowcem i to ciaza . leci mi mnóstwo wody z pochwy
66 2016-08-19 18:07:11 Ostatnio edytowany przez Alkiii123 (2016-08-19 18:09:12)
Ten Twój facet to Chuck Norris, że miałby mieć takie żywotne plemniki?
Witam
juz mineło sporo czasu
byłam u ginekologa z 2 tyg temu ktory nic nie stwierdzil. Chyba nie był zbytnio dobry
obecnie czuje sie troche lepiej jednak mam wzdecia, nie moge wciagnac brzucha i ciagle duzo białego sluzu. Robiłam 2 dni temu test i jak sie dobrze przyjrze widac zarysowana 2 kreske. wstawiam zdj ponizej (troche słaba jakość) Zamierzam zrobić drugi jutro. Obawiam sie ze jednak jestem pechowcem i to ciaza . leci mi mnóstwo wody z pochwy
Że, co Ci leci? Woda z pochwy ? A może Ci wody płodowe odchodzą i rodzisz, Tomcia Paluszka.
Faktycznie, lekarz nie był zbyt dobry, powinnaś zgłosić się, do specjalisty, ale z innej dziedziny.
69 2016-08-19 18:21:35 Ostatnio edytowany przez Alkiii123 (2016-08-19 18:23:21)
Nie wiem : / dla mnie to jest wgl dziwne skoro ginekolog nic nie stwierdziła wiadomo rózne rzeczy sie zdarzają i prawdopodobieństwo zawsze jakies pozostaje
Chodzi mi o to ze nigdy tak nie miałam takich zaburzeń, wzdeć i tych upławów a teraz są i mnie to poprostu nurtuje co to jest
A co miał ten ginekolog stwierdzić? Ginekolog nie jest od głowy.
Wiem ze nie ale myslałam ze to jakaś infekcja a on nic nie powiedział. Wiem że mam jakas obsesje ale zawsze byłam zdrowa nigdy takich objawów nie miałam i mnie to poprostu martwi. Miałam robione usg jamy brzusznej, zrobiłam badania krwi, moczu i wydaje sie ze jest w porzadku. Narazie mój lekarz rodzinny ma urlop to jeszcze ich nie widział ale raczej wiekszosc w normie.
A u psychiatry bylas? Urojona ciaze tez mozna leczyc.