Mam wszystko a czegoś jednak brakuje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam wszystko a czegoś jednak brakuje.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Mam wszystko a czegoś jednak brakuje.

Czegoś jednak autorowi w tym szczęśliwym związku brakuje, że ma takie rozkminy. Ale to już sam autor musi sobie odpowiedzieć czego.

Może ten brak emocji wiąże się z tym, że już jest na tyle pewny swojej kobiety, że nie musi się o nic starać. Ona tak szaleńczo zakochana, więc można spocząć na laurach. A wtedy być może podniecającym jest fakt, że jeszcze jakaś inna kobieta jest zainteresowana. A jak jest to kusi by sprawdzić na ile.

Zobacz podobne tematy :

67

santapietruszka napisał/a:

Autorze, koniecznie słuchaj rad Rikardo, bo on się zna na kobietach, nie może się od nich opędzić smile

Zbędny sarkazm.

Co do rad to jak coś możecie walić do mnie jak w dym. Chętnie Panowie pomogę gdy zajdzie taka potrzeba.

PS. Mogę wam tylko doradzić byście odstawiali z miejsca partnerki bardzo zazdrosne, bo z takimi ciężko zbudować normalny związek.

68 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-07-07 08:14:54)

Rikardo napisał/a:

Czegoś jednak autorowi w tym szczęśliwym związku brakuje, że ma takie rozkminy. Ale to już sam autor musi sobie odpowiedzieć czego.

To zdanie jest mitem. Takie "rozkminy" mają też faceci, którzy mają piękne kobiety, w pełni zaangażowane, erotyczne, kochające, wierne, itd, itd -- faceci w najlepszych na świecie związkach.

Może ten brak emocji wiąże się z tym, że już jest na tyle pewny swojej kobiety, że nie musi się o nic starać. Ona tak szaleńczo zakochana, więc można spocząć na laurach.

Brak starań jednej strony nie jest związany z zaangażowaną postawą drugiej strony. Zawsze to można stracić. Wg mnie kolejny mit.

A wtedy być może podniecającym jest fakt, że jeszcze jakaś inna kobieta jest zainteresowana. A jak jest to kusi by sprawdzić na ile.

Nie, nie -- raczej nie jest podniecające, że jeszcze jakaś kobieta jest zainteresowana... Tutaj chodzi o to, że ta inna jest obca, nieznana, a "bluszcz zauroczenia" zakradł się do serca autora. On teraz chce być wierny, ale myśli o tej drugiej krążą natrętnie po jego głowie...

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam wszystko a czegoś jednak brakuje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024