Ale sie dzis wydarzylo rzeczy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ale sie dzis wydarzylo rzeczy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ale sie dzis wydarzylo rzeczy

Po pierwsze rano przez kota prawie nie padlam na zawal, bo snilo mnie sie nad ranem"ze bylam tu na forum " a ktos wyslal mi odpowiedz "przeciez wiesz,ze Cie kocham" niestety w tym snie nie moglam widzieć nicka tej osoby , odlozylam telefon i zaczelam iść, nagle poczulam,ze ktos idzie za mna, zaczelam iść szybciej, probowalam sie odwrocic ,zeby zobaczyć twarz tej osoby, a nagle moj glupi kot wskoczyl mi na glowe w lozku i sie obudzilam ludzie ja myslalam,ze bede miec zawal

Po drugie dzis zaczelam 45 minut terapii online.z tym,ze to bylo tak trudno mi mówić o moich atakach paniki. Jakos mialam terapie z facetem i jak on sie mnie pytal czegos to mnie zatykalo, wiec zapytal mnie "czy z kobieta bylo by mi lepiej o tym mówić " to powiedzialam, ze pewnie tak,więc bede miec za tydzien z kobieta terapie online plus grupowa tez pewnie sie zdecyduje

Po trzecie- dobra nowina.  Zadzwonili do mnie ze Wspólnoty Błogosławieństw i powiedzieli, ze bede miec w piatek rozmowe rozeznaniowa taka wstepna, nawet nie wiecie jak sie ciesze  z tego powodu.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ale sie dzis wydarzylo rzeczy

big_smile zastanawiam się nad tym snem i jestem wkurzona na głupiego kota ,gdyby nie wskoczył mi na głowę to bym.zapewne zobaczyła kto za mną lezie w tym śnie

Mam nadzieję,że z kobieta będzie mi lepiej rozmawiać o moich atakach paniki. 

Ludzie wy wiecie,że ja mogę już niedługo należeć do zakonnego zgromadzenia Wspólnoty Błogosławieństw. Uszykuje się na piątek jak najlepiej

3

Nie tylko tobie, Julia, śnią się takie sny, po których się budzisz z biciem serca.

Dwa dni temu przyśniła mi się przyjaciółka z dawnych lat, moja imienniczka zresztą. Kontakt się urwał w momencie kiedy wyemigrowała na inny kontynent. Śniło mi się, że byłam na dworcu w Poznaniu (to nasze wspólne miasto) i nagle M. wyrosła przede mną ni stąd ni z owąd. Popatrzyłyśmy sobie głęboko w oczy i rzuciłyśmy się sobie w ramiona, ona mnie przytuliła tak mocno, że to poczułam na serio i się obudziłam. Naprawdę się ucieszyłam z tego spotkania we śnie.

Nie pamiętam tego, co mi się śni, tylko te sny, które zapowiadają zmiany, ten sen może też coś takiego oznaczać.
Piszę bez ironii.
Zdarzały mi się sny a la prorocze wcześniej.

Caffissimo1 napisał/a:

Nie tylko tobie, Julia, śnią się takie sny, po których się budzisz z biciem serca.

Dwa dni temu przyśniła mi się przyjaciółka z dawnych lat, moja imienniczka zresztą. Kontakt się urwał w momencie kiedy wyemigrowała na inny kontynent. Śniło mi się, że byłam na dworcu w Poznaniu (to nasze wspólne miasto) i nagle M. wyrosła przede mną ni stąd ni z owąd. Popatrzyłyśmy sobie głęboko w oczy i rzuciłyśmy się sobie w ramiona, ona mnie przytuliła tak mocno, że to poczułam na serio i się obudziłam. Naprawdę się ucieszyłam z tego spotkania we śnie.

Nie pamiętam tego, co mi się śni, tylko te sny, które zapowiadają zmiany, ten sen może też coś takiego oznaczać.
Piszę bez ironii.
Zdarzały mi się sny a la prorocze wcześniej.

To piękny sen był.  Ja mam bardzo czesto w nocy  taki sam sen plus kilka innych, bo po tym jednym snie się budze i idę znów spać i wtedy mam też inne sny big_smile

5

Tak już z tymi snami bywa. Miło, jak są przyjemne. wink

Caffissimo1 napisał/a:

Tak już z tymi snami bywa. Miło, jak są przyjemne. wink

To prawda... chociaż mój dzisiaj to był straszny jak ktoś za mną lazil. Najgorsze było to,że nie widziałam twarzy tej osoby, ale czułam, że to ktoś z tego forum i on miał twarz takiego chłopaka, który mi kiedyś w szkole dokuczał  tzn ja jego twarzy nie widziałam w tym snie, ale widziałam ja w myślach w tym snie, a jednocześnie jakiś głos mi powiedział "on tak nie wygląda, ale się tak zachowuje" wtedy właśnie próbowałam się odwrócić w tym snie, a glupi kot skoczył mi na glowe i się obudzilam.... chyba za dużo forum ,bo mnie sie glupoty sniom  big_smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ale sie dzis wydarzylo rzeczy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024