Problem z dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Problem z dziewczyną

Witam wszystkich Od pewnego czasu spotykam sie i pisze z pewną dziewczyną i jak bywa po pewnym czasie zaczyna mi na niej zależeć coraz bradziej .Piszemy ze sobą bardzo dużo na różne tematy i powiedziała że jest ostrożna jeśli chodzi o związki bo wiele razy się sparzyła.Pomyślałem dobrze jeśli tak to niebęde naciskał będe cierpliwy.Bardzo fajnie się nam ze sobą pisze ,mamy kontakt ze sobą praktycznie codziennie i myślałem że wszystko idzie w dobrym kierunku że jej zaczyna zależeć na mnie ,ale pomyliłem się widocznie bo zaczeła mi pisać o jakimś chłopaku .Zabolało mnie to nie powiem i mówi że jej na nim zależy i że nie może przestać o nim myśleć a on ma ją całkowicie gdzieś i dalej snuje swoje wyobrażenia,i że może sie gdzieś spotkają .Pytanie brzmi tak czy dalej mam starać się czy jednak odpuścić sobie aby bardziej niecierpieć a może coś innego mam zrobić ? dodam że nie chce już słuchać ani czytać na temat tego chłopaka.Obydwoje jesteśmy po dwudziesce.Będe wdzięczny za wszelką rade smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z dziewczyną

Witamy we friendzone.

3 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-07-05 09:39:14)

Ona daje znaki, ze nie jest zainteresowana blizsza relacja z Toba.
Moja rada - troche odpusc, oddal sie, popraw sobie humor czymkolwiek.I zobaczysz wtedy.Albo zupelny koniec - czegos, co sie wlasciwie nie zaczelo, albo laskawie zainteresuje sie  Toba, dlaczego ja odpusciles.
Macie nascie lat ? Oj przepraszam.Dopiero doczytalam, ze jestescie po dwudziestce.Myslalam, ze mlodsi...

4

Odpuść, przynajmniej na razie. Im więcej będziesz słuchał o jej obiekcie westchnień, tym bardziej ona będzie Cię postrzegała jako kolegę do wypłakiwania się w rękaw i coraz mniej jak potencjalnego partnera. Jeżeli w przyszłości coś miałoby być, to na pewno póki co musisz wyjść z tej roli.

5

Odpuść...no chyba,że friendzone Ci odpowiada.

6

Friendzone, albo zrobi z Ciebie poduszkę do wypłakania się, którą wyrzuci do prania jak na horyzoncie pojawi się kolejny dorodny ogier.

7

Odpuść smile Jak odpuścisz to sama przybiegnie smile

8

Pinky20 napisał/a:

Odpuść smile Jak odpuścisz to sama przybiegnie smile

Nie przybiegnie. Ale lepiej odpuścić niż tracić czas i nerwy.

9

No cóż... jak rozmawiasz z dziewczynami udając że ONA Cię nie interesuje, bo a nuż pomyśli, że jej się podobasz, albo że co gorsze chcesz z nią seksu.. to potem stajesz się jej aseksualnym kolegą od rozmawiania, a inni koledzy organizują jej sferę uczuciową, seksualną. Tak to jest mieć w głowie złe założenia.

10

Dziękuje za taki odzew odnośnie mojego temat . Macie rację smile

Gary napisał/a:

No cóż... jak rozmawiasz z dziewczynami udając że ONA Cię nie interesuje, bo a nuż pomyśli, że jej się podobasz, albo że co gorsze chcesz z nią seksu.. to potem stajesz się jej aseksualnym kolegą od rozmawiania, a inni koledzy organizują jej sferę uczuciową, seksualną. Tak to jest mieć w głowie złe założenia.

Gary ,co proponujesz zatem? smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024