Nie potrafię zbudować relacji z mężczyzną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie potrafię zbudować relacji z mężczyzną

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131

Odp: Nie potrafię zbudować relacji z mężczyzną
Raider napisał/a:

Nie jestem trollem, po prostu widzę, jak mamusie synusiów się nimi zachwycają, a mamusie córeczek są o nie chorobliwie zazdrosne. Widzę to w swoim otoczeniu. Opuszczam to forum. Brakuje mi rozmowy z ludźmi w realu. Muszę sobie poszukać towarzystwa w realnym świecie, bo widzę, że tutaj na forum nie mam partnerów do rozmowy.

Taaaa. Już ze 4 razy je opuszczałaś i dalej na nie wracasz. ;-)

Zobacz podobne tematy :

132

Raider napisał/a:

Nie jestem trollem, po prostu widzę, jak mamusie synusiów się nimi zachwycają, a mamusie córeczek są o nie chorobliwie zazdrosne. Widzę to w swoim otoczeniu. Opuszczam to forum. Brakuje mi rozmowy z ludźmi w realu. Muszę sobie poszukać towarzystwa w realnym świecie, bo widzę, że tutaj na forum nie mam partnerów do rozmowy.

Raider naprawde nie musisz słuchać naszych rad bo to Twoje życie i Ty poniesiesz konsekwencje zaniedbania swojego zdrowia psychicznego. Chcesz wierzyć w to co Ci podpowiada wewnętrzny głos i katować sie tym (bo tak to wyglada, katujesz sie swoimi chorymi poglądami z których niby jestes dumna) to sie katuj droga wolna. Bądź jednak chociaż w tym konsekwentna i nie zawracaj głowy ludziom na forum jesli nic nie zamierzasz z tym robić i Tobie to podobno pasuje. Tu nikogo do swoich racji nie przekonasz bo to co piszesz niezaburzony człowiek odbiera jako jakies herezje. Współczuje Ci ze takie poglądy ukształtowała Ci choroba (być moze z pomocą innych ludzi) ale wyjście jest jedno albo zaczynasz sie leczyć albo żyj sobie po swojemu i nie zadawaj pytań na ktore i tak Ty najlepiej w swym mniemaniu znasz odpowiedz.
Życzę mądrych wyborów.

133

Radziłbym ci, żebyś w tak trudnej sytuacji zastosowała moje wskazówki. Przecież nie możesz się całować z chłopakiem dopiero poznanym, bo nie będzie uczucia miedzy wami.

U ciebie jest nie tyle problem z lękiem przed seksem, co ze zrozumieniem, że z drugą osobą się jest bo jest wieź uczuciowa. Masz problemy z wyrażaniem uczuć i z potrzebą przyjmowania uczuć.

Będziesz się całować z obcą osobą. Poza tym oboje się napalicie do seksu. Lepiej będzie dla ciebie chodzić z nim dłuższy czas po koleżeńsku. Takie zaburzenia nie przechodzą w ciągu miesiąca. Potrzebujesz kilku lat leczenia. Powiedz chłopakowi na początku że taka relacja jest ci potrzebna.

134 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-13 19:49:49)

Raider napisał/a:

Zauważyłam pewną rzecz-nie mogę znieść, gdy ktoś ma inne zdanie niż ja. Wpadam wtedy we wściekłość, bo mam wtedy wrażenie, że on/ona mnie atakuje i nie pozwala mi mieć własnych poglądów, atakuje moje. Albo jeszcze gorzej-że wyśmiewa moje poglądy, uważa mnie za młodą, naiwną idiotkę. Nie znoszę tego. Dlaczego nikt się nie liczy z moim zdaniem? Dlaczego nikt nie szanuje moich poglądów?

No O.K. Przerobiliśmy z Tobą wątek psychologicznych zaburzeń z uwzględnieniem traumy na punkcie złych doświadzczeń seksualnych, przerobiliśmy wątek psychologiczny, wątek religijny, a teraz przerabiamy wątek społeczny. Wyszystko upadło. Co jeszcze wymyślisz?

Masz za dużo wolnego czasu? Nie pracujesz? Nie uczysz się? Masz czas na te przemyślenia rodem z wenezuelskiej telenoweli?

135 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-14 13:26:31)

SonyXperia napisał/a:

Masz za dużo wolnego czasu? Nie pracujesz? Nie uczysz się? Masz czas na te przemyślenia rodem z wenezuelskiej telenoweli?

Nope. Z innego tematu wiadomo, że Autorka skończyła liceum i chciałaby podjąć jakąś pracę

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie potrafię zbudować relacji z mężczyzną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024