Raczej schodzenie do defensywy poprzez kładzenie uszu po sobie.
Trochę w tym racji jest, chociaż wielkiej różnicy nie ma. Zarówno wersja przed, jak i po są żałosne.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam dość narzucania się dziewczynom
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raczej schodzenie do defensywy poprzez kładzenie uszu po sobie.
Trochę w tym racji jest, chociaż wielkiej różnicy nie ma. Zarówno wersja przed, jak i po są żałosne.
Niebyło mnie dzisiaj cały dzień a tu proszę - trzy tuziny postów. Dobiłem do tego a pozostałe sobie odpuszczę
Tymczasem autor nie wpisuje się sam w kategorie faceta, za którym kobiety się uganiają z uwagi na prezencje (na mnie bluza dresowa, nawet za 300zł <wowowow> LOL, wrażenia nie robi, jeśli ktoś nie potrafi tej bluzy 'ograć', tzn. nie ma stylu zupełnie i uważa, że wystarczy włożyć na siebie coś z metką i dodaje mu to charakteru. Otóż przeciwnie - pokazujesz, że nie potrafisz się ze smakiem ubrać, a dziś większość dziewczyn z uwagi na dostęp do internetów
śledzi trendy i młodsi faceci to samo, więc jak zobaczą Dziadka (pana +30l
w dresowej bluzie, bez 4-ki to raczej nie będą pod wrażeniem.
Elle i widzisz jak ty mało wiesz
Miałem kilka razy sytuacje że włożyłem bluzę za 250zł na imprezkę i ona była tylko dostępna na necie i kilka razy laska w klubie zauważyła mnie chyba dzięki tej bluzie i dostałem propsa, że fajnie się ubieram. Po prostu zagadywały
Na jesieni wybrałem się z kilkoma kumplami do naszej ulubionej knajpy na placu Konstytucji (popularny i czasami bardzo oblegany lokal) - wbiliśmy do lokalu i tak się złożyło że usiedliśmy koło stolika gdzie siedziała piątka kobiet - były w różnym wieku. Zdjąłem kurtkę a pod spodem miałem koszulkę BMW Pumy za 250zł (mniejsza o kasę) ale prawie odrazu przyczepiła się do mnie jedna kobieta z tego stolika obok - no w sumie babka była z nich chyba najstarsza gdzieś tak okolice 40-42l ^^ xDDD i była już troszkę zrobiona zresztą tak jak ja ^^. Można powiedzieć że deko lipy narobiliśmy w knajpie (co tam się nie działo przy tych naszych stolikach ;p) bo w sumie babka w pewnym momencie rzuciła się na mnie i wylądowałem na swoim miejscu z jej cyckami na japie
W sumie to trzeba powiedzieć, że była stara
ale jak na ten wiek to w sumie nawet niezła haha - kumpel mówił żebym brał ją do kibla jak poszła na fajka na dwór
To jest to o czym pisałem. Jedna dostrzeże gościa i popatrzy całościowo. Z japy może być, z ubioru to też nie ma co się przyczepić i jest git. Inna z kolei obczai że nie ma marynary za tysiąc pińcet zielonych i lipa albo że z ryjka wgl. nie podobny do Dicaprio i też będzie na minus
Zdjąłem kurtkę a pod spodem miałem koszulkę BMW Pumy za 250zł(..)
Kochanie, a ja dałam radę doczytać tylko do tego fragmentu.. No comments, ok?
Ewidentnie mamy inne targety i inny poziom ludzi wzbudza nasze zainteresowanie oraz my w ludziach. I tak niech zostanie.
Ludzie, troche dystansu i tak na przyszłość. Jeśli próbujecie coś komus doradzić to nie krytykujcie wszystkiego...Czytałem tutaj wiele postów, ludzi ktorzy mieli faktycznie jakiś problem i po przeczytaniu doszedłem do wniosku, ze teraz mają jeszcze wiekszy. Wy w niczym nie pomagacie, naprawde...Takie cos nie ma sensu. Ja sobie jaja robie, razem z kolegą nakręcamy to, taki dobry i zły glina...Ale jak ktoś ma naprawde poważny problem to go jeszcze bardziej zdołujecie, a nic nie pomożecie...Widocznie taka jest natura ludzka, żeby drugiemu dosrać,nie wiem...Ja w każdym bądz razie kończe temat, już mi sie znudziło, wracam do realnego życia. Ale po raz kolejny sie usmiałem, za bardzo bierzecie wszystko serio... Do zobaczenia Elle88 ))
Reasumując autora i wątek:
Epilog będzie prawdopodobnie taki: autor natrafi w końcu na dziewczynę o nieprzeciętnej urodzie, lubiącą bawić się wyposzczonymi chłopcami. Ona to okręci go sobie wokół palca, a on z racji jej urody i strachu przed jej utratą zrobi wszystko, co ona mu każe
Tomek4811 napisał/a:Przeciętna lesbijka wygląda tak
To najczęściej taki trochę babochłop.Hehe, wygląda mocno jak Ellen Page, notabene też lesbijka.
Ellen Page jest śliczna to mój typ
Miałem kilka razy sytuacje że włożyłem bluzę za 250zł na imprezkę i ona była tylko dostępna na necie i kilka razy laska w klubie zauważyła mnie chyba dzięki tej bluzie i dostałem propsa, że fajnie się ubieram. Po prostu zagadywały
Na jesieni wybrałem się z kilkoma kumplami do naszej ulubionej knajpy na placu Konstytucji (popularny i czasami bardzo oblegany lokal) - wbiliśmy do lokalu i tak się złożyło że usiedliśmy koło stolika gdzie siedziała piątka kobiet - były w różnym wieku. Zdjąłem kurtkę a pod spodem miałem koszulkę BMW Pumy za 250zł (mniejsza o kasę) ale prawie odrazu przyczepiła się do mnie jedna kobieta z tego stolika obok - no w sumie babka była z nich chyba najstarsza gdzieś tak okolice 40-42l ^^ xDDD i była już troszkę zrobiona zresztą tak jak ja ^^. Można powiedzieć że deko lipy narobiliśmy w knajpie(co tam się nie działo przy tych naszych stolikach ;p) bo w sumie babka w pewnym momencie rzuciła się na mnie i wylądowałem na swoim miejscu z jej cyckami na japie
![]()
ale jak na ten wiek to w sumie nawet niezła haha - kumpel mówił żebym brał ją do kibla jak poszła na fajka na dwór
![]()
To jest to o czym pisałem. Jedna dostrzeże gościa i popatrzy całościowo. Z japy może być, z ubioru to też nie ma co się przyczepić i jest git. Inna z kolei obczai że nie ma marynary za tysiąc pińcet zielonych i lipa albo że z ryjka wgl. nie podobny do Dicaprio i też będzie na minus
![]()
Co w tym dziwnego, że niektóre kobiety mają pusto we łbie i zachowują się jak faceci. Omijać takie szerokim łukiem i zostawić desperatom na pożarcie.
Jakby kobiety miały zacząć się rozpisywać jacy i jak się do nich nie dobierali, to byśmy nie byli w stanie tego przerobić.
Ewidentnie mamy inne targety i inny poziom ludzi wzbudza nasze zainteresowanie oraz my w ludziach. I tak niech zostanie.
Ja ci proponuję abyś nie była sztuczna tak jak jakiś plastik xDDD. Ja jestem tego typu że często lecę na żywioł ^^ a przede wszystkim nie mam wpływu na to kto się trafi na mojej drodze
I tak, pozdrawiam kotku :*
Niebyło mnie dzisiaj cały dzień a tu proszę - trzy tuziny postów. Dobiłem do tego a pozostałe sobie odpuszczę
Elle88 napisał/a:Tymczasem autor nie wpisuje się sam w kategorie faceta, za którym kobiety się uganiają z uwagi na prezencje (na mnie bluza dresowa, nawet za 300zł <wowowow> LOL, wrażenia nie robi, jeśli ktoś nie potrafi tej bluzy 'ograć', tzn. nie ma stylu zupełnie i uważa, że wystarczy włożyć na siebie coś z metką i dodaje mu to charakteru. Otóż przeciwnie - pokazujesz, że nie potrafisz się ze smakiem ubrać, a dziś większość dziewczyn z uwagi na dostęp do internetów
Na jesieni wybrałem się z kilkoma kumplami do naszej ulubionej knajpy na placu Konstytucji (popularny i czasami bardzo oblegany lokal) - wbiliśmy do lokalu i tak się złożyło że usiedliśmy koło stolika gdzie siedziała piątka kobiet - były w różnym wieku. Zdjąłem kurtkę a pod spodem miałem koszulkę BMW Pumy za 250zł (mniejsza o kasę) ale prawie odrazu przyczepiła się do mnie jedna kobieta z tego stolika obok - no w sumie babka była z nich chyba najstarsza gdzieś tak okolice 40-42l ^^ xDDD i była już troszkę zrobiona zresztą tak jak ja ^^. Można powiedzieć że deko lipy narobiliśmy w knajpie(co tam się nie działo przy tych naszych stolikach ;p) bo w sumie babka w pewnym momencie rzuciła się na mnie i wylądowałem na swoim miejscu z jej cyckami na japie
![]()
![]()
![]()
To jest Puma Ferrari, nie Puma BMW i kosztowała 465zł Po co kurtke mam zdejmować, skoro kurtka była droższa?:P Ja też zauważyłem róznice, bo wcześniej chodziłem w bluzie za 40zł z Lidla...kobiety widza niuanse. Miałem buty za 40zł, a ostatnio za prawie 400zł i od razu moja dziewczyna je pochwaliła, ze ładne...kobiety znają sie na markach i dobrze wiedza co ile kosztuje...dobra, bo miałem nie pisać, to tylko sprostowanie było:)
Elle88 napisał/a:Ewidentnie mamy inne targety i inny poziom ludzi wzbudza nasze zainteresowanie oraz my w ludziach. I tak niech zostanie.
Ja ci proponuję abyś nie była sztuczna tak jak jakiś plastik xDDD. Ja jestem tego typu że często lecę na żywioł ^^ a przede wszystkim nie mam wpływu na to kto się trafi na mojej drodze
I tak, pozdrawiam kotku :*
Misiu, jesteś nieskomplikowanym chłopakiem z osiedla, którego dowartościowuje fakt, że jakaś pani (w dodatku na bobmie) poleciała na jego bluzę PumaReebok Abibas Feerari coś tam, za czysta złotych.
Mi imponują nieco innej klasy i o innym stylu panowie. Musiałabym Ci to rozrysować z pokazem slajdów, a i tak wątpliwe czy by dotarło.
Bądź pozdrowiony również i ciesze się, że doprecyzowałeś, bo teraz wiem w jakich kręgach masz powodzenie i nie będę brała Ciebie zbyt serio
Misiu, jesteś nieskomplikowanym chłopakiem z osiedla, którego dowartościowuje fakt, że jakaś pani (w dodatku na bobmie) poleciała na jego bluzę PumaReebok Abibas Feerari coś tam, za czysta złotych.
Mi imponują nieco innej klasy i o innym stylu panowie. Musiałabym Ci to rozrysować z pokazem slajdów, a i tak wątpliwe czy by dotarło.Bądź pozdrowiony również i ciesze się, że doprecyzowałeś, bo teraz wiem w jakich kręgach masz powodzenie i nie będę brała Ciebie zbyt serio
Hahaha, to nie bierz. Krzywdy i tak mi nie wyrządzisz tym rotfl. Powiem tylko tyle, że jakbym starał się o powodzenie to by się pewnie kolejka ustawiła . No oczywiście spotkania na zapis z kajetu bo by inaczej ogarnąć nie dało rady
Powiem tylko tyle, że jakbym starał się o powodzenie to by się pewnie kolejka ustawiła
. No oczywiście spotkania na zapis z kajetu bo by inaczej ogarnąć nie dało rady
Bluza za ileś tam set złotych, nie nie mogę, podniecać to się można garniturem od Armaniego albo Hugo Bossa za 10 000 , albo nie lepiej się nie podniecać bo materialistyczne to za bardzo wyjdzie .... , wolę siłę charakteru tego nie można zmierzyć pieniedzmi
Klio, haha dokładnie
Ja tam się nie "staram" o powodzenie, ja je po prostu mam. Chyba tak to powinno działać
Eszz widzę, że posiłki drogiej wyroczni forumowej przybyły. Może porozmawiamy o pogodzie?
jakie posiłki o czym ty piszesz, moje zdanie tylko wyrażam
Eszz widzę, że posiłki drogiej wyroczni forumowej przybyły. Może porozmawiamy o pogodzie?
Nie. Myślę, że możemy jeszcze podrążyć temat Twojego wyimaginowanego powodzenia. Opowiedz jeszcze! Masz już kolejkę, kajecik...
https://www.youtube.com/watch?v=MK2i8aVF_4Q
Aż mi się przypomniała marynarka za 1500 baksów
jakie posiłki o czym ty piszesz, moje zdanie tylko wyrażam
Nie piłem do ciebie ale w sumie kto normalny idzie w garniaku za dychę do "zwykłej jadłodajni" i kto normalny szuka tam takiej osoby xDDD
https://www.youtube.com/watch?v=MK2i8aVF_4Q
Aż mi się przypomniała marynarka za 1500 baksów
Ahahahahahahahahaha, noooooo dokładnie na tym się wzorowałem, na tym kawałku
To nie posiłki.
Ludzie po prostu podążają za tymi, których darzą sympatią i uważają ich wypowiedzi (w tym wypadku) za sensowne.
Też musisz praktykować więcej szczerości ze sobą, zamiast tupania nóżką.
Może linijka by się przydała? Bo chyba mamy tu mały konkursik, kto ma więcej w spodniach.
On-WuWuA-83 napisał/a:Niebyło mnie dzisiaj cały dzień a tu proszę - trzy tuziny postów. Dobiłem do tego a pozostałe sobie odpuszczę
Elle88 napisał/a:Tymczasem autor nie wpisuje się sam w kategorie faceta, za którym kobiety się uganiają z uwagi na prezencje (na mnie bluza dresowa, nawet za 300zł <wowowow> LOL, wrażenia nie robi, jeśli ktoś nie potrafi tej bluzy 'ograć', tzn. nie ma stylu zupełnie i uważa, że wystarczy włożyć na siebie coś z metką i dodaje mu to charakteru. Otóż przeciwnie - pokazujesz, że nie potrafisz się ze smakiem ubrać, a dziś większość dziewczyn z uwagi na dostęp do internetów
![]()
![]()
![]()
To jest Puma Ferrari, nie Puma BMW i kosztowała 465zł
Po co kurtke mam zdejmować, skoro kurtka była droższa?:P Ja też zauważyłem róznice, bo wcześniej chodziłem w bluzie za 40zł z Lidla...kobiety widza niuanse. Miałem buty za 40zł, a ostatnio za prawie 400zł i od razu moja dziewczyna je pochwaliła, ze ładne...kobiety znają sie na markach i dobrze wiedza co ile kosztuje...dobra, bo miałem nie pisać, to tylko sprostowanie było:)
Możesz wytłumaczyć to pogrubione przeze mnie, proszę.
On-WuWuA-83 napisał/a:Niebyło mnie dzisiaj cały dzień a tu proszę - trzy tuziny postów. Dobiłem do tego a pozostałe sobie odpuszczę
![]()
![]()
![]()
Po co kurtke mam zdejmować, skoro kurtka była droższa?:P Ja też zauważyłem róznice, bo wcześniej chodziłem w bluzie za 40zł z Lidla...kobiety widza niuanse. Miałem buty za 40zł, a ostatnio za prawie 400zł i od razu moja dziewczyna je pochwaliła, ze ładne...kobiety znają sie na markach i dobrze wiedza co ile kosztuje...dobra, bo miałem nie pisać, to tylko sprostowanie było:)
co ja zdradzę ci coś jeszcze
małe dzieci też znają się na markach, bo ludzie chodzą tak olejbowani, że nie sposób tej wiedzy sobie nie przyswoić
naprawdę możecie przestać dorabiać ideologię, że kobiety patrzą na kasę , lejby, auta, to zastąpi braki charakteru i osobowości, ale na krótką metę
drogie, drogie, drogie, kasa kasa, kasa, laski+ kasa, do wyrzugu to maglujecie
natomiast ja, zwykła i prosta w myśleniu dziołcha jak widzę faceta w koszulce za prawie 500 zł, to kłuje mnie w okolicy skroni, bo zwyczajnie mózg nie przyswaja wiadomości, że można tyle dać za łaszek, który może być tak łatwo zniszczony, bo można wydać sporo, ale na rzecz trwałą a nie kawałek szmatki
i zaraz za tym podąża uparcie jak komar wieczorem myśl, że facet który tyle wydaje nie nadaje się do życia ze mną, bo ja lubię mieć dużo na koncie a nie drogo na sobie
a dziewczyna z uprzejmości powie, że ładne, bo ze swojego nie dała przecież, ja tak mówię moim koleżankom o ich torebkach- marka na W... zrobionych z prawdziwej skóry (bojkotuje prawdziwą skórę)
edycja: podobnie jak Krejzi zauważyłam zwrot "moja dziewczyna" ale sądzę, że pofantazjowałeś sobie , bo twoim problemem przecież jest jej brak......
czyżby to była prowokacja, no nie ......
Brainless napisał/a:Tomek4811 napisał/a:Przeciętna lesbijka wygląda tak
To najczęściej taki trochę babochłop.Hehe, wygląda mocno jak Ellen Page, notabene też lesbijka.
Ellen Page jest śliczna to mój typ
Zdradzę Ci dwa sekrety, pierwszy: wiem o tym, że jest śliczna i to także mój typ.
Drugi: ta Pani powyżej też byłaby śliczna, gdyby nie robiła się na chłopa.
Jak chcesz mogę Ci znaleźć dwa podobne zdjęcia Ellen. Wtedy zobaczysz podobieństwo :]
Przemuś napisał/a:jakie posiłki o czym ty piszesz, moje zdanie tylko wyrażam
Nie piłem do ciebie ale w sumie kto normalny idzie w garniaku za dychę do "zwykłej jadłodajni" i kto normalny szuka tam takiej osoby xDDD
nie chodziło mi w tym sensie , tylko żeby się tak nie podniecać ubraniami albo nie wiadomo czym na sobie, ale może ty masz inny punkt widzenia, uszanuje to nie chce się spierać, jak masz powodzenie to ok , problem z głowy nie wiem jakie kobiety ci się podobają, zresztą to nie moja broszka to ty masz być szczęsliwy
wolny3city napisał/a:On-WuWuA-83 napisał/a:Niebyło mnie dzisiaj cały dzień a tu proszę - trzy tuziny postów. Dobiłem do tego a pozostałe sobie odpuszczę
![]()
![]()
![]()
I w co tu wierzyć , ludzie nie sprawdzeni wszystko ci napiszą, nawet to że jak słońce świeci to u nich jest noc
Krejzolka82 napisał/a:wolny3city napisał/a:To jest Puma Ferrari, nie Puma BMW i kosztowała 465zł
I w co tu wierzyć , ludzie nie sprawdzeni wszystko ci napiszą, nawet to że jak słońce świeci to u nich jest noc
Chyba napisałem jasno...nie mam zamiaru sie z niczego tłumaczyć. To tylko forum, wyluzujcie..ja nie żyje ani forum, ani srejsbookiem. Mam inne zajęcia i hobby.
Skoro to "tylko Forum" i nie musisz się z niczego tłumaczyć, a nie żyjesz nim, to ciekawe , że 5 lat życia na nie poświęciłeś i obcych osób pytasz o radę.
Biorąc pod uwagę, że temat wyraźnie został wyczerpany oraz kierunek, w którym potoczyła się dyskusja, decyzją Redakcji wątek zostaje zamknięty.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam dość narzucania się dziewczynom
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024