Zazdrość z powodu wyjazdu za granice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zazdrość z powodu wyjazdu za granice

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 82 z 82 ]

66

Odp: Zazdrość z powodu wyjazdu za granice

Szczerze mówiąc gdyby mój facet mi robił jazdy z niezdrowej zazdrości zamiast wspierać w takiej sytuacji, to też bym się wnerwiła i zaczęła go inaczej traktować zamiast głaskać po główce i zapewnianiu po raz setny, że nic się złego nie dzieje.

Zobacz podobne tematy :

67

Ola_la napisał/a:

Dlaczego mówicie ze to taki horror rozstanie?

Może nie horror, ale chyba byś z radości nie skakała, jakby Ci facet wyjechał za granicę na X miesięcy i do tego odzywał się rzadko w sposób mega chłodny?

68

widze ze niektorzy  tutaj myla faktyczna zazdrosc z tesknota za bliska osoba , nie bede tego poraz kolejny tlumaczyl czym sie rozni zazdrosc od tesknoty , ale jezeli by tesnila potrafila by okazac jakies uczucia ona nie okazuje zadnych pozytywnych emocji to ze sie obawiam o to ze mogla by mnie zdradzac jest jak najbardziej wporzadku gdyz daje mi do tego powody , waszym zdaniem powinienem dalej ciagnac ten zwiazek po jej powrocie gdzie sprawila mi wiele przykrosci i jej powrocie do polski mial bym udawac jak by nigdy nic sie nie stalo , powiem wam jeszcze sytuacje , dzisiaj nad ranem mialem okazje z nia pogadac , moze to w pozadku moze nie (ale jestem tutaj osoba anonimowa) byla sytuacja gdzie moglismy , ona mogla zajasc po jakims miesiacu powiedziala ze ma okres i w szystko okejka , dzisiaj nad ranem temat zplyna wlasnie w tym kierunku uswiadaiajac mnie ze na poczatku ciazy miesiaczka jest jak najprawdzej mozliwa , zapytalem ja czy w takim razie miala drugi okres powiedziala ze to nie moja sprawa i ze to sa jej sprawy osobiste . po czym sie rozlaczyla

69

Dziwna jakaś ta dziewczyna... Dziwne ma jazdy. Nie ogarniam. A jak nie ogarniam, to kopię w d***, bo męczą mnie dziwaczne gierki i podchody. A Ciebie, autorze?

70 Ostatnio edytowany przez royce121 (2016-05-12 19:41:06)

CatLady napisał/a:

Dziwna jakaś ta dziewczyna... Dziwne ma jazdy. Nie ogarniam. A jak nie ogarniam, to kopię w d***, bo męczą mnie dziwaczne gierki i podchody. A Ciebie, autorze?

mecza mnie do tego stopnia ze nawet jak ona cos odjebie to zawsze przepraszam ja , potrafi mi tak zamydlic oczy rzeby pozniej tego zalowal , najlepszym wyjsciem w tym momecie  bylo by chyba zeby ona mnie naprawde zdradzila wtedy mial bym swiety spokoj i czyste sumienie ze nie bylo warto , ale mi sie ciagle wydaje ze po powrocie sie zmieni z tym ze juz planuje nastepny wyjazd , ja sie na cos takiego nie pisze , w skrocie nie mam odwagi zeby to zakonczyc ale tym samym brak mi sil zeby to dalej ciagnac .

71

Ci co chcieli znac odpowiedz , to juz wam pisze nie wytrzymalem ze wzgledu na to ze bylem ciagle ignorowany , co lepsze jak do niej dzownilem ze ten zwiazek chyba dobiega konca zaczela sie smiac w tle slyszalem jakiegos kolesia i kazala mi spierdalac .

72

Czyli zerwaliście? Przynajmniej masz jasną sytuację.

73

i czyste sumienie , dziwne uczucie jak w ciagu paru słow osoby do ktorej czolo sie tak wiele nagle czuje sie nienawiezc

74 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-05-12 21:25:05)

royce121 napisał/a:

Ci co chcieli znac odpowiedz , to juz wam pisze nie wytrzymalem ze wzgledu na to ze bylem ciagle ignorowany , co lepsze jak do niej dzownilem ze ten zwiazek chyba dobiega konca zaczela sie smiac w tle slyszalem jakiegos kolesia i kazala mi spierdalac .

Nie no... to chyba już totalnie jasne, ze ma Cię głęboko w tyłku. Choć biorąc rzecz dosłownie - pewnie teraz miewa w tyłku innego.

75

Przykro mi. ..ale lepiej teraz-niz wtedy gdy zamieszkali byście raze m
Czy ona kontaktowala sie z Toba po tej sytuacji?
Ty milcz-nie wylewaj żali jej smsami, bo tylko sobie zaszkodzisz...a ona bedzie miec ubaw i satysfakcję

76

jaMajkaa napisał/a:

Przykro mi. ..ale lepiej teraz-niz wtedy gdy zamieszkali byście raze m
Czy ona kontaktowala sie z Toba po tej sytuacji?
Ty milcz-nie wylewaj żali jej smsami, bo tylko sobie zaszkodzisz...a ona bedzie miec ubaw i satysfakcję

dobijala sie do mnie pare razy , na fb milion wiadomosci ale jej nie odpisuje , tlumaczy to tym ze ona sie w cale nie smiala z tego powodu ze to koncze tylko z jakiegos tam barana ktorego sluszalem w tlumie , heh kurwa ona naprawde chce zrobic ze mnie głupka tongue ale nie zrobie juz nic zeby naprawic z nia jakies relacje bo tego nie chce , odpisal bym jej tylko ze to spierdalaj powinna sobie powiedziec przed lustrem , ale tego nie zrobie bo szkoda mi slow na takie cos , bo tak sie nie zachowuje człowiek

77

No to siły teraz... spójrz jak ona miała Cie za"pewniaka" ze pozwalala sobie na wszystko w Twoja stronę. Teraz nawet znajduje czas i chęć by pisac do Ciebie..a dlaczego? Bo wie ,że przegiela konkretnie...widmo powrotu i braku Ciebie zmotywuje ja do "walki"o Ciebie...zobaczysz...

78

jaMajkaa napisał/a:

No to siły teraz... spójrz jak ona miała Cie za"pewniaka" ze pozwalala sobie na wszystko w Twoja stronę. Teraz nawet znajduje czas i chęć by pisac do Ciebie..a dlaczego? Bo wie ,że przegiela konkretnie...widmo powrotu i braku Ciebie zmotywuje ja do "walki"o Ciebie...zobaczysz...

najgorsze w tym wszystkim jest to ze sam biegalem za nia prawie rok zeby sie ze mna przespala , i nie moge w to uwierzyc ze zrobila to z kims obcym , moze to przez to ze jestem nia zaslepiony ale no coz tak bywa powrotu nie bedzie na 100 % , ja osobiscie na jej miejscu bym sie teraz spakowal i wrocil , ona tego nie zrobi bo do tej pory nie zrobila nic zeby sie poprawilo a widz nie ma oczym gadac , poza tym nawet jak ja ruszy sumienie i cos zrobi w tym kierunku ale powrotu za to co przezylem przez ten czas juz nie bedzie , pokazala raz konkretnie na co ja stac w tym momecie nawet nie mogl bym na nia patrzec bo bym zwymiotowal , tak naprawde teraz zkladam sobie fakty ze znajomym i doszlismy do wniosku ze tak naprawde byc moze ona leciala na moja kase , i ze tak naprawde mnie nie kochala tylko dobrze potrafila sie z tym kamuflowac , dodac do tego fakt ze przez dosc dlugi okres nie chciala mnie poznac z rodzina , tylko sam musialem wyciagnac jako pierwszy reke do jej rodzicow daje tez duzo do myslenia , jak by mnie wtedy szanowala nie miala by z tym problemu , poprostu omamila mnie az w styd sie przyznac i czekala na lepsza okazje , podsumowując w tym momecie mam nadzieje ze ktos tak samo jak ona moimi emocjami zabawia sie jej emocjami a czego bym jeszcze chcial zeby teraz doswiadczyla , tego zeby jej koles kopna ja tak w dupe jak ona mnie kopnela , ale to sa tylko marzenia

79

Wlasnie ja na ten fakt-rodzicow zwrocilam uwagę. ..
Wiem, ze teraz czujesz złość. .ale nie ma co jej źle życzyć. .
zdradze Ci co najbardziej kobiety boli...obojętność
i to jej wystarczy by poczuła Twoją stratę.Z rresztą Ty tez miałeś okazję zasmakowac tej obojętności z jej strony..wiesz jak boli
Jej oczka się otworzą za kilka tygodni...
Ty "wywal"do tej pory całą złość i smutek z siebie.Żeby zastala Cię ogarniętego i opanowanego..powtarzam po raz kolejny..obojętność.
Nie pisz
Nie dzwon
Skoro kazała Tobie "spier..."to niech sie buja big_smile

80

podsumowując minelo pare dni , ale po tych przez te pare dni sie troche pozbieralem , uswiadomilem sobie ze nie warto bylo czekac na kogos kto w brew pozorom wydawal mi sie bliski , wczoraj sie napila i mialem od niej mnóstwo polaczen i esow rzecz jasna nie odebralem ani nie odpisalem bo stwierdzilem ze po tym jak ona mnie traktowala to nie jest warte , poza tym zwiazek jest skonczony , glupio ze wyszlo to w ten sposob ze skonczylo to sie przez fb , no ale coz jak ktos ma siano w glowie bo zobaczyl euro , nie wyobrazam sobie nawet jak by to kiedys wygladalo po slubie , jak mialo by byc tak zawsze ze to tylko i wylacznie ja wyciagam reke i tylko i wylacznie ja czuje sie winny to by mi odjelo 10 lat od zycia przez te wszystkie stresy . dla tych co uwazaja w dalszym ciagu ze jej nie wspieralem , wcale nie bo to ja jej ciagle pokazywalem ze ma do kogo wracac i ze warto jest zeby wrocila bo ktos ja tu kocha , jak widac tego nie doceniala gdyby jej naprawde za lezalo to by miala do tego inne podejscie , i dla tych co twierdza ze polki za granica sie nie zmieniaja , oczywiscie nie chce tutaj uogolniac bo sa takie ktore naprawde tam jada zeby zarobic , ale jak widac czesc naszych rodowitych kolezanek biegna za pieniadzem nie patrzac na nic do tego przejechalem sie na wlasnym przykladzie dlatego moje zdanie do konca zycia bedzie nie zmienne bez urazy dla tych co sa naprawde okej , ale sa ludzie i ludziska , dla tych ktorzy mnie wspierali wielkie dzieki , i nie zycze nikomu zeby kto kolwiek z was byl postawiony w mojej sytuacji pozdrawiam .

81

O matko, nie atakuj teraz Polek, kobiet, bo faceci też potrafią. Wydaje ci się, że faceci to aniołki, że są tam tylko, zeby pracować? A po pracy do domku, spać?

Wyjazd zmienia, owszem, ale nie zawsze na gorsze. Zależy, co kto ma w głowie od początku. Jak Twoja dziewczyna miała w głowie fiu bździu, to taki wyjazd tylko ułatwił jej sprawę, bo będąc w Polsce musiała się pilnować, bo Ty byłeś obok, znajomi jej byli, rodzina. A jak wyjechała za granicę, to nikt jej na ręce nie patrzył i to wystarczyło, by wyszła jej prawdziwa natura. Tyle, że to w niej było od początku, a Ty o tym nie wiedziałeś, bo skąd? To z niej wylazło na wyjeździe - taki test osobowości i związku przy okazji.

Znam sporo Polek tu w UK i wierz mi, wszystkie fajne dziewczyny. Nie dają d*** na prawo i lewo, bo takie nie są i nie były nawet jak były w Polsce.

82

Temat Zamkniety , do usuniecia .

Posty [ 66 do 82 z 82 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zazdrość z powodu wyjazdu za granice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024