Verdad to chodzi o dzisiejszy dzień, bo dziś miał wpaść do mnie do domu na obiad.
Tak, tak, teraz dopiero doczytalam.
majkaszpilka napisał/a:Rozumiem.
Mam nadzieję,że klapki Ci z oczu spadły....dla Twojego dobra.Spadły ale to ciężko zapomnieć o kimś
Nie odpisałam mu to napisał kolejne smsy 'Kotku jesteś zła na mnie?Musisz słodko wyglądać jak się gniewasz :*' a potem 'Przeznaczenia nie można oszukać a my jesteśmy dla siebie stworzeni.Nie czujesz tego?Bo ja tak'
I co o tym mam myśleć teraz?
co ja myśle?
on chcę zebyś była jego koleżanką na ruchanko
milczał lub zbywał a ty ciągle trzymałąś z nim kontakt, wiec wie, że zakręciłaś się na jego punkcie i wydaje mu się, że wie na ile moze sobie z tobą pozwolić
więc odetnij sie od niego i proszę nie reaguj na żadną info od niego
nie umoralniaj go, nie pytaj dlaczego cię olewał, tylko milcz, bo to nie jest wartościowy człowiek, nie jest ego wart- to zwykły ruchacz i sądzi, ze znalazł sobie następna
nie bądź następną/ niech idzie do diabła
Verdad to chodzi o dzisiejszy dzień, bo dziś miał wpaść do mnie do domu na obiad.
ale on nie chcę zjeść z tobą obiadu u ciebie w domu, tylko chcę byś wpadła do niego do domu wieczorem-widzisz różnice???
No dobrze.Jak juz Ci tak maci, to Ty miej mniej czasu na spotkanie.I moze jeszcze wymysl jakis wazny powod.Najlepiej taki, w ktorego rozwiazaniu moglby Ci pomoc.Wtedy zobaczysz, czy jestes dla niego wazna.
Monia, jeśli chcesz wyjść a twarzą, najlepiej zrób tak. Umów się na to spotkanie, jak już będzie ustalone gdzie i kiedy, to napisz mu, że już nie możesz się doczekać. I wiesz co? Wcale na to spotkanie nie idź, jeśli będzie dzwonił czy też pisał, wogóle nie odbieraj i nie zwracaj na to uwagi. A jutro napisz do niego, kotku czy my się czasem nie mieliśmy wczoraj spotkać? Tak się dobrze wieczorem bawiłam ze znajomymi, że całkiem zapomniałam. Ale wiesz co? Przeznaczenia przecież nie da się oszukać. Widocznie nie jesteśmy sobie przeznaczenie.
Monia, jeśli chcesz wyjść a twarzą, najlepiej zrób tak. Umów się na to spotkanie, jak już będzie ustalone gdzie i kiedy, to napisz mu, że już nie możesz się doczekać. I wiesz co? Wcale na to spotkanie nie idź, jeśli będzie dzwonił czy też pisał, wogóle nie odbieraj i nie zwracaj na to uwagi. A jutro napisz do niego, kotku czy my się czasem nie mieliśmy wczoraj spotkać? Tak się dobrze wieczorem bawiłam ze znajomymi, że całkiem zapomniałam. Ale wiesz co? Przeznaczenia przecież nie da się oszukać. Widocznie nie jesteśmy sobie przeznaczenie.
Dobre !!!
Nie odpisałam mu to napisał kolejne smsy 'Kotku jesteś zła na mnie?Musisz słodko wyglądać jak się gniewasz :*' a potem 'Przeznaczenia nie można oszukać a my jesteśmy dla siebie stworzeni.Nie czujesz tego?Bo ja tak'
Ugh... zemdliło mnie. Teksty żywcem wyrwane z Almanachu Żałosnego Podrywacza. I Ty się pytasz co masz teraz myśleć? Jeżeli nie wiesz to podpowiem: półgłówek z niego z przerostem mniemania o sobie.
Jeżeli spotkasz go kiedyś to pogłaskaj po główce i powiedz, że również ludzie niepełnosprytni umysłowo znajdą kiedyś swoją drugą połówkę.
O majgudnes
Jaki słodziaczek-lizaczek
Ma ochotę na dalsze figle
Ma ochotę na dalsze figle
No raczej
A biedna Monia L. nie wie co ma myśleć
77 2016-03-28 12:26:38 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2016-03-28 12:30:05)
Naprawdę nie widzisz jakie to banały? To tani podryw, na który naiwne dziewczyny/kobiety lecą jak lep do miodu. Nie daj się nabierać na te tandetne sztuczki rodem z brazylijskich telenowel.
I co, poszłaś?
I co, poszłaś?
Nie i raczej nie pójdę. Gdyby normalnie przyjechał i porozmawiał to może tak, ale teraz to nie wiem jak to nazwać, dalej zwykłe olewanie.
Może jest pewien swego i dlatego tak po luzacku podchodzi do tematu. Albo zależy mu tylko na jednym dalej
Albo zależy mu tylko na jednym dalej
Jeśli tak było od początku, to nikłe jest prawdopodobieństwo, że to się może jeszcze zmienić.
Monia-L. napisał/a:Albo zależy mu tylko na jednym dalej
Jeśli tak było od początku, to nikłe jest prawdopodobieństwo, że to się może jeszcze zmienić.
Dziewczyny nie widzicie tego, że od początku tak było? Facet mamił ja słodkimi słówkami aby tylko zaliczyć... Dla autorki to jedynie nauczka na przyszłość aby być przekonanym na 100 % czy facet ma dobre intencje i coś czuje zanim pójdzie z nim do łóżka.
Od półgłówków, durni to nie ma co go jechać bo główka to to u niego pracuje.
Wg. mnie najlepiej opisała sytuację Niobe.
On szuka doopy do układu. Ma ochotę w poniedziałek bzyknąć to zaprosi na wieczór na kolację. Po co mu łazić i "obiadkować" się, zjeść to może przecież sam
Ten typ tak ma. Myślę, że większość z nas trafiła kiedyś na kogoś takiego. Monia, nie dziwię Ci się, bo przyjemnie się wierzy w takie miłe słówka. Teraz jak mówisz jak o tych jego smsach, to wydają mi się denne, no ale też kiedyś w takie wierzyłam i przez chwilę było fajnie
potem człowiek przepłacze swoje i życie potoczy się dalej
szkoda czasu na dupka. A tak z ciekawości, ile macie lat?
Monia, ja pisałam poważnie, jeżeli nadal będzie chciał się z Tobą spotkać, to się z nim umów, i nie idź na to spotkanie. Niech widzi, że nie dasz sobą pomiatać. Naprawdę nie widzisz jak on Cię traktuje? Sama pisałaś, że wcześniej, często się spotkaliście, dzwonił do Ciebie, pisał, a teraz wszystko się zmieniło. Tylko się narzucasz. Jesteś bez honoru. On nie daje znaku życia a Ty jak postrzelona małolata, za nim latasz, wydzwaniasz, wypisujesz, a on Ci tylko odburkuje, mówi, że nie ma czasu, a pisałaś że koleżanka go widziała jak się dobrze bawił, ale Tobie i tak mało, trzeba dalej wydzwaniać, i pytać czy w święta do Ciebie przyjdzie, on bezczelnie Ci mówi, że zapomniał, a Ty nadal chcesz się spotkać, bo nie możesz zrozumieć jak można z kimś tak postąpić, Ty musisz usłyszeć to prosto w oczy. Teraz jak święta się kończą, to wieczorem chce się z Tobą spotkać, pewnie stęsknił się za Tobą, wkoncu tak bardzo Cię kocha.
Szanuj siebie dziewczyno, przestań być taka naiwna, masz dopiero 23 lata, więc zdążysz jeszcze znaleźć normalnego faceta, a nie takiego dupka, który się Tobą bawi.
85 2016-03-28 17:31:27 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 17:31:58)
Katerina to nie były tylko piękne słówka w sensie komplementy. Były też słowa jak bardzo się cieszy na ten obiad u mnie i chciałby mnie też swojej rodzinie przedstawić. Pomyślałam, że bardzo poważnie myśli o nas no i pojechałam z nim na ten weekend a to chyba było tylko w jednym celu mówione co mnie najbardziej boli
Żanetko pomysł może i ok, ale ja nie chcę w ten sposób robić. Po prostu nie lubię w tak chamski sposób pogrywać nawet z kimś kto mnie źle potraktował, taka już jestem.
Ale tu chodzi o to, zeby nie myslal, ze jestes frajerka.
I moze na przyszlosc zastanowi sie, nim zarzuci sieci niczym pajak na kolejna ofiare.
Dobrze byloby mu utrzec nosa.
Katerina to nie były tylko piękne słówka w sensie komplementy. Były też słowa jak bardzo się cieszy na ten obiad u mnie i chciałby mnie też swojej rodzinie przedstawić. Pomyślałam, że bardzo poważnie myśli o nas no i pojechałam z nim na ten weekend a to chyba było tylko w jednym celu mówione co mnie najbardziej boli
Żanetko pomysł może i ok, ale ja nie chcę w ten sposób robić. Po prostu nie lubię w tak chamski sposób pogrywać nawet z kimś kto mnie źle potraktował, taka już jestem.
No ale w jaki chamski sposób?
On rozdał karty,Ty sprawdziłaś i okazało się,że to blef.
Znasz powiedzenie, o miękkim sercu i twardej dupie?
Bądź równorzędnym graczem,bo na razie wygląda to tak,że misiek obrał sobie cel i środki,które się sprawdzają.
Więc,albo jesteś naiwna,albo zdesperowana, albo zakochana.
Cokolwiek by to nie było,on ma Cię w głębokim poważaniu.I jak poczuje napięcie seksualne...to przyjdzie ,będzie słodził....bo to skuteczny sposób.
Już nawet nie chodzi o to,żebyś mu pokazała,że on jest frajerem.
Pokaż mu,że Ty nie jesteś.
Niech mu zostanie szukanie kolejnej ofiary,albo hand made.
Szkoda zachodu, dla emocjonalnie upośledzonego chłopczyka,który gra uczuciami,żeby tylko spuścić z krzyża.
88 2016-03-28 18:07:18 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-28 18:08:08)
Bo to nie chodzi o chamski, albo niechamski sposób, ale pozostawienie uchylonych drzwi, bądź ich ostateczne zamknięcie.
Jak misia źle potraktuje, to już nie dostanie mdłego esemeska. Będzie koniec. O uczucia misia trzeba dbać. O swoją godność już nie tak bardzo.
Dlatego misiowi zostawimy uchylone drzwi. Może skorzysta z szansy i przyjedzie. Powie cokolwiek, doda krótkie przepraszam, a drzwi otworzą się na oścież i misio może wchodzić.
Edycja: Mówisz, masz
Dobra, jeden jedyny raz zrobię wyjątek. Napisałam mu czy o 20 może podjechać po mnie w to i to miejsce i zapytałam o której mnie odwiezie. Napisał, że rano prosto do pracy mnie zawiezie. Napisałam, no zobaczymy.
89 2016-03-28 18:07:29 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 18:08:18)
Dobra, jeden jedyny raz zrobię wyjątek. Napisałam mu czy o 20 może podjechać po mnie w to i to miejsce i zapytałam o której mnie odwiezie. Nie minęła nawet minuta i odpisał, że rano prosto do pracy mnie zawiezie. Napisałam, no zobaczymy.
Edycja: Mówisz, masz
Klio ale chodzi o to co Żanetka napisała. Jak już zadzwoni to nie odbiorę i napiszę, że jednak nie dam rady bo coś mi wypadło.
91 2016-03-28 18:16:53 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-28 18:19:53)
Klio napisał/a:Edycja: Mówisz, masz
Klio ale chodzi o to co Żanetka napisała. Jak już zadzwoni to nie odbiorę i napiszę, że jednak nie dam rady bo coś mi wypadło.
Dobra. Jeśli to mieć sens, to nie wykręcaj się przypadkiem i że coś Ci wypadło, tylko napisz, tak jak proponowała, że: widać przeznaczenie tak chciało i nie jesteśmy sobie pisani.
Edycja: W przeciwnym razie desperat gotowy pomyśleć, że naprawdę coś Ci wypadło i dostaniesz kolejną propozycję na kolejny wieczór. A tak zrozumie, że został olany.
No to trzymamy kciuki i czekamy na relacje na zywo.
Naprawde napisal, ze odwiezie Cie rano do pracy ? Czyli jasno daje do zrozumienia, o co mu chodzi.Nawet nie udaje, ze jest inaczej.
No to co mu napisać jeszcze?
94 2016-03-28 18:22:59 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 18:23:34)
No to trzymamy kciuki i czekamy na relacje na zywo.
Naprawde napisal, ze odwiezie Cie rano do pracy ? Czyli jasno daje do zrozumienia, o co mu chodzi.Nawet nie udaje, ze jest inaczej.
Tak napisał. On jest taki pewny siebie.
Nic. Umówiliście się i tyle. Jak napisze z zapytaniem gdzie jesteś, to najlepiej odpisz z opóźnieniem (a niech sobie poczeka), ale dosadnie o niesprzyjającym przeznaczeniu.
96 2016-03-28 18:24:56 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 18:26:07)
Nic. Umówiliście się i tyle. Jak napisze z zapytaniem gdzie jesteś, to najlepiej odpisz z opóźnieniem (a niech sobie poczeka), ale dosadnie o niesprzyjającym przeznaczeniu.
No ale jak mu nie odpowiem to do mnie pod dom może podjechać.
97 2016-03-28 18:25:43 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-28 18:26:27)
hahahha...ależ palantów ta Ziemia nosi.
EDIT:Niech podjedzie,pomachaj mu białą chusteczką z okna
Olaboga. To napisz mu od razu, że się rozmyśliłaś + tekst o przeznaczeniu + możesz dodać jeszcze pieprzu Ja tam bym się z takim nie szczypała.
Czyli jak się nie odezwiesz po dwudziestej,to rano pogadamy Monia
100 2016-03-28 18:28:52 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 18:29:28)
Olaboga. To napisz mu od razu, że się rozmyśliłaś + tekst o przeznaczeniu + możesz dodać jeszcze pieprzu
Ja tam bym się z takim nie szczypała.
No właśnie o to mi chodziło pytając co jeszcze napisać. Napiszę, że sorki ale jednak zmieniłam plany - spotkałam chyba swoje przeznaczenie.
Kurcze ale mnie nakręciłyście
Wiem, ze Ci przykro, bo zaufalas mu, wierzylas w szczerosc jego slow.
Ale dasz rade.
102 2016-03-28 18:30:37 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-28 18:42:10)
Monia. Zbajerował ciebie typowy ruchacz, przepraszam za okreslenie. Pewnie jesteś bardzo miłą, grzeczną i słodką dziewczyną bo na takie własnie najbardziej lecą goście z tej kategorii.
Weź mu coś przysłodź. Że jest taki zajebisty i wspaniały itd... Coś w necie ściągnij albo ja ci napiszę. Może wymyśl ze jesteś akurat u cioci pod Otwockiem i że na niego czekasz spragniona. Walnij jakiś adres pola z google maps i niej jedzie po ciebie. Pogon go jeszcze z dwoma esami.
Może na tym polu załapie że ma się bujać
ed. moja córka tak z jednym zrobiła. Napisała że jest w Derby (150 mil od nas) i że przyjechała do cioci, ale ciocia w szpitalu i ona biedna sama itd... Koleś pociagnął smugę do niej i już więcej się nie odezwał
miał adres basenu miejskiego. Ostatni sms to taki że czeka na niego w zimnej wodzie
103 2016-03-28 18:41:21 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 18:41:39)
Napisał teraz 'Zjemy coś dobrego i napijemy się winka dla lepszego nastroju' odpisałam 'Mam ochotę na winko i na Ciebie, możemy olać kolację'
104 2016-03-28 18:43:35 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-28 18:44:30)
a masz jakieś lokum gdzies dalej? Czy on organizuje?
Przeciągnij go konkretnie, to wzmaga pożądanie
a masz jakieś lokum gdzies dalej? Czy on organizuje?
U niego w mieszkaniu. On zaproponował zamiast obiadu u mnie kolację u siebie, bo niby zapomniał o tym obiedzie i niby gdzieś z rodziną jechał.
106 2016-03-28 18:46:35 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-28 18:47:31)
Pirat, oni już się gdzieś umówili, więc teraz przeciąganie go przez pół Polski nie ma sensu.
Edycja: Swoją drogą Pirat, touche
107 2016-03-28 18:48:28 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-28 18:50:51)
No dobra, ale kobieta zmienna jest. Monia powinna zgłodnieć chociaż. Niech szarpie się na jakąś kolację i poda godzine. Monia wpadnie głodna i spragniona
nooo, właśnie, chyba wciągnę carminadla z lidlabo nic innego do żarcia nie mam w domu
Przeciągnij go konkretnie, to wzmaga pożądanie
Nie lubię tak robić ale zrobię teraz wyjątek.
Odpisał 'Spełnię każde Twoje życzenie, dziś będę uległy jak nigdy. Jak możesz to zrób też coś dla mnie i pomaluj usta i pazurki w mój ulubiony kolor'
o no to świtnie. Wyślij go do jakiej knajpy i miej głoda na coś egzotycznego. A ty malujesz pazurki
Pirat napisał/a:Przeciągnij go konkretnie, to wzmaga pożądanie
Nie lubię tak robić ale zrobię teraz wyjątek.
Odpisał 'Spełnię każde Twoje życzenie, dziś będę uległy jak nigdy. Jak możesz to zrób też coś dla mnie i pomaluj usta i pazurki w mój ulubiony kolor'
Będzie krwista czerwień misiaczku :* A co do życzeń to postaraj się z tym winkiem. Na tanie nie przyjadę. Napisz co wybrałeś :*
Git, zobaczymy jakie
Dobra już nie będę go tak podkręcać. I tak się już napalił.
Hand made mu zostanie
Pal licho napalenie. Niech się szarpnie na winko. Będzie miał czym smutki topić później
115 2016-03-28 19:00:48 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-28 19:03:29)
Dokładnie, niech wyskoczy z winka. I po drodze jakies gumki ananasowe niech kupi. Trochę ruchu przed mu nie zaszkodzi
ed. wiecie co. Gdybym był laską to byłbym strasznie wredna
hahahaha
Pal licho napalenie. Niech się szarpnie na winko. Będzie miał czym smutki topić później
On ma pełno butelek różnych alkoholi w mieszkaniu, chwalił się że zna się na tym. Zresztą przed tamtym weekendem już kilka razy mnie na drinka czy winko zapraszał.
Kurde ale tak szczerze to źle mi z tym. Święta a ja takie rzeczy mu wypisuję. No ale po nim i tak to pewnie spłynie jak po kaczce.
Kurde ale tak szczerze to źle mi z tym. Święta a ja takie rzeczy mu wypisuję. No ale po nim i tak to pewnie spłynie jak po kaczce.
No właśnie święta, a my tacy wredni. Chłopak upojną noc se szykował, a tu takie rozczarowanie
Monia L. bierz się w garść skoro już zdecydowałaś się napisać. Po A trzeba powiedzieć B.
Noo, jesteś miła, grzeczna i słodka dziewczyna.
Noo, jesteś miła, grzeczna i słodka dziewczyna.
Nie lubię krzywdzić ludzi i też chyba za bardzo innym ufam.
Napisz mu,że dał Ci zielone światło z tą jego uległością.To faktycznie było przeznaczone Wam sie poznać.
I doskonale wiedziałaś od początku czego pragnie,dlatego na spotkanie przyjdziesz ze....
Strapem
Niech w końcu pokaże,jak bardzo jest Ci oddany
Tak czy siak zapytaj jakie wino wybierze. Przy okazji poproś o świece w kolorze czerwonym, żeby do pazurków pasowały.
Nie no. Monia to do rany przykładać, ale gdyby na nas trafił to miałby numerek zycia normalnie
Napisz mu,że dał Ci zielone światło z tą jego uległością.To faktycznie było przeznaczone Wam sie poznać.
I doskonale wiedziałaś od początku czego pragnie,dlatego na spotkanie przyjdziesz ze....Strapem
![]()
Niech w końcu pokaże,jak bardzo jest Ci oddany
Ze spotkania byłyby nici
Ale idea sama w sobie słuszna
No dobra.Napisze mu po fakcie,że właśnie dlatego nie mogła przyjść,bo jej wierny przyjaciel gdzieś się zagubił.
A tak chciała sprawdzić jego hauuuuuu,hauuu,hauu...
126 2016-03-28 19:14:16 Ostatnio edytowany przez Pirat (2016-03-28 19:16:25)
hahahahhahaha, dobre
ed. gdy w końcu zapyta dlaczego Monia się spóźnia to wierny przyjaciel raz, ale też sorry bo własnie przyjechał stary znajomy. I może innym razem
127 2016-03-28 19:15:15 Ostatnio edytowany przez Monia-L. (2016-03-28 19:15:44)
No dobra.Napisze mu po fakcie,że właśnie dlatego nie mogła przyjść,bo jej wierny przyjaciel gdzieś się zagubił.
A tak chciała sprawdzić jego hauuuuuu,hauuu,hauu...
Z tym to nie łyknie bo wie jaka jestem.Zorientuje się,że pewnie z jakąś koleżanką robimy sobie jaja także na tym co napisałam poprzestanę.
OK. znaczy że możemy napić się teraz kawy
Pozory mylą Kochana.On na początku tez nie wydawał sie pospolitym ruchaczem.
Szkoda
Bo gdybyś się ubrała jak domina,wzięła pejcze,kajdanki i inne zabawki,to zapewne wzwód by mu szybciej opadł niż szczęka
Monia, bardzo się ciesze, że podjełaś taką decyzję i trzymaj się tego, jak już nie dojdzie do spotkania, to napisz mu, że zapomniałaś ale już wcześniej byłaś z kimś umowiona. Niech Ci nie będzie przykro, bo nie ma powodu, jeśli Ty sama nie będziesz się szanować, inni też tego nie będą robić. Pamiętaj nie jesteś ścieką którą się podetrze i wyrzuci, jesteś wartościową kobietą a nie kimś, kim taki zero będzie pomiatać. Tez nie mieści mi się w głowie, że takie kanalie są wśród nas. Pamiętaj, że jesteśmy tu z Tobą. Każdy z nas na zimno ocenia to co on z Tobą robi, i każdy na swój sposób próbuje Cię przed nim chronić. Pamiętaj jednak, że nikt z nas nie podejmie decyzji za Ciebie. Nie daj się skrzywdzić. Nie zasługujesz na to.