I uszek. Kocie uszka są piękne
Szukanie igły w stogu siana bym powiedziała, ale próbuj.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I uszek. Kocie uszka są piękne
Sorry ale czy normalna reakcja na ekshibicjoniste nie jest niepokoj i szybkie oddalenie sie?
Może i jest, za pierwszym, czy choćby czwartym razem. Zwłaszcza, że pierwsi moi ekshibicjoniści raczyli mnie swoimi wdziękami
kiedy byłam jeszcze w liceum. Wtedy rzeczywiście mnie to dziwiło, szokowało itp. Zauważyłam jednak jak bardzo jara ich taka reakcja i nauczyłam się przyjmować inną. Obecnie parsknięcie śmiechem i spojrzenie pełne politowania, czasem chamski komentarz są najlepszą samoobroną. A ekshibicjoniści to też nie białe kruki, przynajmniej takie jest moje doświadczenie. Zresztą tu na forum też jeden taki wysłał mi swoje zdjęcie. Jedni znajdują na bruku grosika, ja ekshibicjonistę
Rok bez co najmniej trzech, to rok stracony
Kolejna fantazja.
Moja kotka przychodzi z pracy. Klepię ją w tyłeczek i mówię, żeby poszła się przebrać. Nasz ulubiony strój to gorset, czarne pończochy, kocie uszka i oczywiście koreczek z ogonkiem w pupci. Do tego pomalowany nosek
Czeka na mnie w kojcu. Przychodzę z kuchni ze złą wiadomością. Mleko się skończyło, a moja kotka jest bardzo głodna.
Patrzy na mnie błagalnym spojrzeniem. Nie mogę przecież pozwolić, żeby chodziła głodna.
Rozpinam spodnie. Robi mi dobrze ustami, a ja tryskam do jej ulubionej miseczki jej przysmakiem.
Patrzę jak pochyla się nad miską i języczkiem zlizuje to, co jej przygotowałem. Głaszczę ją po głowie i po tyłeczku, delektując się tym wspaniałym widokiem.
Kicia kończy pić. Oblizuje usta. W oczach ma takie spojrzenie, jakby chciała powiedzieć, że zaspokoiła już pierwszy głód, ale ma ochotę na więcej...
No nie mogie
Suczka, konik, piesek, teraz kotek. Co powiesz następnym razem na dziobaka, albo słonika
Nie w moim typie
Skoro usunięto linki do moich sond, czas na podsumowanie:
Sonda nr 1: Co sądzisz o Mike'u?
Jest w 100% normalny
20%
Trochę z niego zboczuszek, ale nie ma się czym martwić
20%
Jestem upadłą suczką i bardzo mnie podniecają jego fantazje
10%
Nie jestem upadłą suczką, ale trochę mi się podoba to, co pisze
5%
Mike, idź się leczyć
45%
----------------------------------------------------
Sonda nr 2: Jak działa na was ten temat?
Jesteś wstrętny, zboczuszku
10%
Super się bawię, jest śmiesznie
40%
Trochę mnie to podnieca wszystko. Dotykam się czasami
5%
Jestem rozpalona. Siedzę z korkiem analnym w pupci i czytam wszystko z wypiekami na twarzy
45%
--------------------------------------------------------------------------------
Sonda nr 3: Gdzie i jak powinni szukać szczęścia zboczuszki pokroju Mike'a?
Prawdziwy świat
11%
Netkobiety
11%
Portale BDSM
33%
Portale randkowe
44%
---------------------------------------------------------------------------
Sonda nr 4: Co byś zrobiła, gdybyś spotkała Mike np. na ulicy albo w sklepie?
Dzwonię po policję
50%
Ściągam spodnie i wystawiam pupcię, żeby pogłaskał wystającą z niej kitkę
50%
Umawiam się na kawę
0%
Nie tracę czasu. Komunikuję, że jestem napaloną, zboczoną suczką i może zrobić ze mną co chce.
0%
Tutaj pojawia się kwestia, którą próbowałem rozwiązać, zakładając ten temat. Czy wg większości jestem normalny czy jednak zboczony?
Szkoda, że moderatorki usunęły linki, bo im większa próbka, tym lepiej.
Klio, która towarzyszy mi w tym temacie od samego początku i jest reprezentatywną członkinią społeczności netkobiety, twierdzi, że moje fantazje są w normie.
Zaledwie 45% osób biorących udział w sondzie wysyła mnie na leczenie
Pojawia się więc zasadne pytanie: czy człowiek z moimi fantazjami koniecznie musi szukać wybranki w środowisku bdsm?
Z uwagi na pożeganie się z Autorem wątku, jego dalsze istnienie nie ma sensu, dlatego temat zostaje zamknięty.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024