Witam jestem Jakub mam 18 Lat. Wiem że to nie ja powinienem o to pytać ale bardzo się martwię. Otóż od pewnego czasu sypiam z moją dziewczyną, stosunki płciowe odbywają się zazwyczaj bez zabezpieczenia jednak nigdy mi się nie zdarzyło dojść w środku mojej partnerki. Będąc wczoraj u niej miała krwawienie ale nie okres tylko lekkie krwawienie. Uznała że skoro ma typowe objawy Okresu jak ból w podbrzuszu to że na pewno to okres. Jednak dziś powiedziała mi że już ich niema ani krwawień ani okresu, jednak bóle występują nadal. Martwi się że jest w ciąży bo okres spóźnia się jej jeden dzień dodam że często ma go nierealnienie i nigdy jej to nie przeszkadzało do teraz i nie wiem czy mam się martwić? Czy ona może być jakimś cudem w ciąży? czy może jeszcze mieć okres na dniach? czy mogłem jakoś nieświadomie w niej skończyć? Czy ma już robić test ciążowy czy czekać jeszcze tydzień ? Jak to jest, bo już naprawdę się pogubiłem a czytając różne tematy coraz bardziej się martwię
Sprawdź u Haliny18 obok Para?
Niestety nie XD
Ale pytam poważnie bo ona się strasznie martwi i nie wiem co mam zrobić nie lubię jej w tym stanie
5 2016-03-13 16:54:09 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-13 16:55:26)
Para nie ta sama, ale rada będzie ta sama.
Test ciążowy i ginekolog. Prochu tu nikt nie wymyśli.
Sprawdź u Haliny18 obok
Para?
Uprzedziłaś mnie Klio
Może lepiej wróćcie do etapu czytania książek,głównie edukacyjnych w sferze seksualności człowieka,jego biologii...a potem zabierajcie się za praktyczne działanie,co?
7 2016-03-13 17:22:54 Ostatnio edytowany przez emde (2016-03-13 17:24:36)
Para nie ta sama, ale rada będzie ta sama.
Test ciążowy i ginekolog. Prochu tu nikt nie wymyśli.
A jeżeli to nie podziała to radzę mocno zacisnąć kciuki.
Ale nie za mocno, żeby nie przeciążyć zwieracza.
Na poważnie: nie czekaj, tylko zabierz ją do lekarza.
Samo się nie wyjaśni.
A co nie chcesz mieć dziecka? Jak to? Przecież się nie zabezpieczaliście, więc oznacza to, że chcecie mieć dziecko.
Chłopie, nie jakimś cudem, tylko normalnie może być w ciąży, bo uprawiacie seks bez zabezpieczenia.
Gratulacje!
Jest coś takiego jak ejakulat, niech zrobi test.
14- sto latki zachodzą, a 18-stki nie ?
,jakims cudem" matko kochana ludzie sie nie zabezpieczaja i mozliwosc zajścia w ciąże nazywaja cudem. To straszne ...