Czy jestem normalny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 332 ]

261 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-16 16:02:34)

Odp: Czy jestem normalny?
Cyngli napisał/a:
adiaphora napisał/a:
Cyngli napisał/a:

A propos tej ostatniej sondy - która dla jaj kliknęła, że siedzi z korkiem w tyłku? big_smile

NIEGODNE STOPY NA ZIEMI PAŃSKIEJ - sorry, posikałam się.

przyznaje sie...

Hahahaha big_smile

ktos musial przetrzec szlaki wink

Majka, wstydam siem....   łeeee, nie umiem wklejac gifow.

potrenuje sobie...
<niecenzuralne slowo>
nie udalo sie.

Zobacz podobne tematy :

262

Gary napisał/a:

Wszedłem na ankiety i kliknąłem korek analny, bo nie można inaczej zobaczyć wyników.

Świat Majka zatrząsł się w podstawach big_smile

263

Krejzolka82 napisał/a:
ruda102 napisał/a:

Drogi Mike'u

Taki z ciebie erotoman-grafoman smile. Porównanie do Greya trafne - jakość prozy i perwersja fantazji na tym samym poziomie. Jesteś całkiem pocieszny, dla mnie zupełnie nie podniecający, ale amatorek ci tu nie brak. Obyś i w realu doświadczył podobnej klęski urodzaju smile

Myślę, że się mylisz co do amatorek... .
Z resztą się zgadzam smile

Oj, chyba nie. Z daleka widać jakie są te Majkowe amatorki. A że on się jara? A niech się pocieszy smile Inni też tu mają radość, choć innej jakości big_smile

264

Widzę że ktoś mnie tu wspomina i to nie raz więc powiem tylko tyle. Zdania nie zmieniam, majk zachowuje się jak pocieszny idiota o zerowych zdolnościach tak pisarskich jak i uwodzicielskich. Ja z tego pociągu absurdu wysiadam. wink

265 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 16:40:26)

******************* OGŁOSZENIE **********************

Gdy dowiedziałem się, że Gary zagłosował na moją ulubioną opcję, straciłem całkowicie zapał do udzielania się w moim autorskim temacie.
Prosiłem facetów, żeby nie wchodzili do mojego tematu, ale Gary przegiął pałę. Gdy wyobraziłem sobie go, jak siedzi z korkiem w środku, to straciłem serce do tego wątku.

Czy jestem prawdziwy? W rzeczywistości jestem trochę inny smile Podnieca mnie większość rzeczy, o jakich pisałem, ale Mike25 to postać fikcyjna. Kto ma choć trochę oleju w głowie, to zauważył, że moje opisy  przesiąknięte są hiperbolami, a moje wynurzenia toną wręcz w absurdzie.
Niestety nie wszyscy załapali, że ten temat ma mieć głównie walory rozrywkowe.

Na razie nie wiem, jaka będzie moja przyszłość na tym forum. Dopóki się nie wyklaruje, AMA (ask me anything) smile
Pozdrawiam, Mike25

266

Klio napisał/a:
Gary napisał/a:

Wszedłem na ankiety i kliknąłem korek analny, bo nie można inaczej zobaczyć wyników.

Świat Majka zatrząsł się w podstawach big_smile

mike25 napisał/a:

Gdy dowiedziałem się, że Gary zagłosował na moją ulubioną opcję, straciłem całkowicie zapał do udzielania się w moim autorskim temacie.

I runął lol

267 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-03-16 16:50:55)

Eeeee... Mike! Zamiast wziąć problem na klatę, to się wijesz jak wąż... Mogło Ci się wydawać, że używając Garego wyjdziesz z twarzą z tego załamania, ale to tak nie zadziała.

Powiedziałbyś "Młody jestem, nabuzowany, mam tutaj wokół wianuszek kobiet, które czytają moje fantazje... No dobra! Ankieta nie wypaliła... Ale która ma ochotę na seks?"

Nie uciekaj z forum... smile

268 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 16:58:40)

Bardzo lubię kobiece tyłeczki (no trollo). Po co Gary wgramolił się swoim dupskiem do mojego tematu? sad
Mam traumę teraz.

Nie uciekam, jestem gotowy odpowiedzieć na wszystkie pytania smile

Jeśli którejś rzeczywiście choć trochę podobały się moje wynurzenia, to pragnę zaznaczyć, że mimo iż wybrałem stylizację na pół żartem pół serio, to w większości spraw nie kłamałem, a najwyżej wyolbrzymiałem trochę.
Pamiętajcie, że wszystkie fantazje są dobre i wszystko z wami w porządku, jeśli wam się podobało smile
Pozdrawiam.

PS. Gary, pisałem, że w moim temacie możecie powiedzieć o wszystkim, ale to było skierowane do kobiet wink Naprawdę to nie było za fajne, gdy dowiedziałem się, że czytasz mój temat z korkiem w dupie sad

269

Co Ty masz chłopie z tymi wydzielinami.
Kolejna fantazja. Zadajesz jej tabaki, a ona nabiera głęboko powietrza i potężnym kichnięciem lokuje soczystego gila wprost na Twoim prawym oku.

270 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 17:04:17)

Super pomysł z tabaką wink. Fajnie gdyby podczas sexu analnego kichała.
To by było takie słodkie wink A gdybym musiał wytrzeć jej nosek chusteczką, cały czas posuwając ją w pupcię...
Super fantazja smile
Dzięki za podsunięcie pomysłu. Nie widziałem tego nigdy w żadnym filmie wink

271

No nie musiałbyś nic robić wtedy, sama by się poruszała jak trzeba w rytm kichnięć.

272

To by było strasznie słodkie wink

273

mike25 napisał/a:

******************* OGŁOSZENIE **********************

Prosiłem facetów, żeby nie wchodzili do mojego tematu, ale Gary przegiął pałę. Gdy wyobraziłem sobie go, jak siedzi z korkiem w środku, to straciłem serce do tego wątku.

Czy jestem prawdziwy? W rzeczywistości jestem trochę inny smile Podnieca mnie większość rzeczy, o jakich pisałem, ale Mike25 to postać fikcyjna. Kto ma choć trochę oleju w głowie, to zauważył, że moje opisy  przesiąknięte są hiperbolami, a moje wynurzenia toną wręcz w absurdzie.
Niestety nie wszyscy załapali, że ten temat ma mieć głównie walory rozrywkowe.

Na razie nie wiem, jaka będzie moja przyszłość na tym forum. Dopóki się nie wyklaruje, AMA (ask me anything) smile
Pozdrawiam, Mike25

Pani Premier, jak żyć, jak się okazało, że Mike25 to postać fikcyjna, no jak żyć? big_smile big_smile big_smile

Załamałam się!!! big_smile big_smile big_smile

I jeszcze się pewnie okaże, że zdjęcie Mike25 to nie Jego zdjęcie tylko porządny photoshop.
No po prostu się załamałam!!! big_smile big_smile big_smile

274

Zdjęcia prawdziwe smile

275

A dlaczego strasznie?

276

Bardzo słodkie. Gdybym posuwał ją w tyłeczek, a ona by sobie niespodziewanie kichnęła. Takie naturalne i spontaniczne.
Po prostu bardzo mnie taka wizja podnieca.

277

mike25 napisał/a:

Jeśli którejś rzeczywiście choć trochę podobały się moje wynurzenia, to pragnę zaznaczyć, że mimo iż wybrałem stylizację na pół żartem pół serio, to w większości spraw nie kłamałem, a najwyżej wyolbrzymiałem trochę.

I ch... bombki strzelił świąt nie będzie. ... kogo ja teraz będę szkolić?

Gary, musiałeś usiąść tyłkiem na ten kołek?... tfu korek?

big_smile

278 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-03-16 17:18:40)

Majk, ja mam podobne zainteresowania do Twoich (no, może poza tymi dot. moczu).

Więc mnie nie wyzywaj od starych zrzędzących bab tongue
Jestem Twoim sprzymierzeńcem!! smile

Jedyne, co mnie razi, to te troszkę prymitywne opowiadania... no i te ankiety - prawdziwa masakra.

279 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 17:44:43)

Toć zaznaczyłem, że specjalnie pisałem w taki absurdalny sposób, bo to miała być rozrywka, ale nie zmienia to tego, że naprawdę mi się te rzeczy podobają smile
Dzikość i brak tabu to jest to, co mnie kręci.

Allama, nic straconego. Trauma się kiedyś skończy wink

280

Eee, a mogło być tak słodko (strasznie). Mógłbyś ją napaść w stroju nietoperza, kiedy by akurat przygotowywała zapas maści wywołującej kurzajki - dla koleżanek.

281

mike25 napisał/a:

Bardzo lubię kobiece tyłeczki (no trollo). Po co Gary wgramolił się swoim dupskiem do mojego tematu? sad
Mam traumę teraz.

Z szacunkiem proszę smile smile

Zaglądnąłem tutaj, bo młody napalony gość pisze fantazje, a kobiety to czytają i im się podoba.
Na pocieszenie powiem Ci, że nie przeczytałem twoich fantazji -- możesz mi nie wierzyć, ale to prawda...

Jeśli którejś rzeczywiście choć trochę podobały się moje wynurzenia, to pragnę zaznaczyć, .... ... jeśli wam się podobało

O widzisz... od razu rozsądniej brzmisz... Są fantazje, są kobiety, które to czytają... są takie którym się to podoba...

PS. Gary, pisałem, że w moim temacie możecie powiedzieć o wszystkim, ale to było skierowane do kobiet wink Naprawdę to nie było za fajne, gdy dowiedziałem się, że czytasz mój temat z korkiem w dupie sad

Choćbyś nie wiem jak się starał, to mnie nie pogrążysz tylko siebie. Naprawdę żadna nie pójdzie do łóżka z facetem, który tak rozpaczliwie się broni.
Powinieneś być spokojny i uśmiechnięty. Tak jak akapit wcześniej.

282

Allama, nic straconego. Trauma się kiedyś skończy wink

Pytanie czy moja też. Mój świat dzisiaj runął dwa razy.
Najpierw okazało się, że sypiasz w barchanach i skarpetach  (w szlafmycy też? ) a teraz, że w ogóle Cię nie ma.

Nie wiem teraz czy wyplace się do końca życia za terapię. .. to gorsze niż kredyt we frankach.

Ot cruel world.

283

Fantazja idealna (COMBO dotychczasowych) smile

1) Dziewczyna bierze prysznic.
2) Wchodzi do pokoju. Leżę na łóżku, a ona zaczyna się łasić.
3) Kładzie się koło mnie. W tyłeczku ma korek analny z końskim ogonem smile
4) Przeglądamy w internecie akcesoria erotyczne
5) Dziewczyna mówi, że chce się jej siku. Zabraniam jej iść. Najpierw musi mnie zadowolić. Kontynuujemy przeglądanie ofert.
6) Zrzucam z niej szlafrok. Jest już gotowa. Nic ja tak nie podnieca jak koreczek i przeglądanie zasobów sklepów erotycznych smile
7) Zaczynam w cipci, potem kolej na pupcię. Wyciągam koreczek i zastępuję go czymś naturalnym smile
8) Dziewczyna kicha, gdy ją posuwam w tyłeczek. Bardzo słodkie, wspaniały widok, a jej pupcia tak fajnie zareagowała smile
9) Kończymy. Leżymy przez chwilę nieruchomo, ale szybko przypomina sobie o potrzebie, którą musiała wstrzymać
10) Idę z nią do ubikacji. Trzymam dziewczynę za rękę, gdy sika. Długo jej to zajmuje. Trochę się nazbierało. Wycieram ją i wracamy do łóżka smile

Allama, sypiam tylko w bokserkach. Napisz po prostu, że nie jestem w twoim typie, a nie zmyślasz historie o skarpetkach wink

284

mike25 napisał/a:

Allama, sypiam tylko w bokserkach. Napisz po prostu, że nie jestem w twoim typie, a nie zmyślasz historie o skarpetkach wink

Na serio, to skąd ja mam wiedzieć czy jesteś czy nie jesteś w moim typie. Nie znam Cię.

A ciągnąc temat skarpetek, to nie moja wina... trzeba było w takiej konfiguracji nie pokazywać się w mojej wyobraźni wink

285

Muszę wniknąć do twojego umysłu i zmienić twoją fantazję. Sexcepja smile
Tylko jak poznam, czy dalej jestem w świecie fantazji czy już wróciłem?
Może zakręcę koreczkiem, a jeśli nie upadnie, to znaczy, że dalej marzę smile

286 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-03-16 20:42:30)

emde napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Emde ja jednak się nie proszę o dostanie w twarz, to nie moje klimaty big_smile

Ale nikt Cię o to nie prosi (mam nadzieję).
Właśnie mi wyrąbało dwustronicowy post do Ciebie. Sorry. Odtworzę go jutro (Jak Majka Słodka pozwoli).
Wszystkiego dobrego.

Jakby co to czuwam jescze smile

Wow, super, że Komuś chciało się pisać dwustronicowy post do Krejzi smile
Jak co, to z chęcią poczytam ten dwustronicowy post smile

287

Zaskakujące wyniki sond.
8 z 18 uczestniczek pierwszej wysyła mnie na leczenie, ale tylko 2 z 16 drugiej twierdzą, że jestem wstrętnym zboczuszkiem. Za to aż 5/16 jest rozpalona i z koreczkiem w pupie i wypiekami na twarzy czyta ten temat. smile

288

mike25 napisał/a:

Za to aż 5/16 jest rozpalona i z koreczkiem w pupie i wypiekami na twarzy czyta ten temat. smile

Tylko tyle? Dziwne.

289

Mało, ale myślałem, że będzie gorzej.
Btw. w jakim mieście prowadzisz szkolenia? smile

290

mike25 napisał/a:

Mało, ale myślałem, że będzie gorzej.
Btw. w jakim mieście prowadzisz szkolenia? smile

Gorzej? Przecież to najbardziej absurdalna odpowiedz ze wszystkich big_smile sama się prosi o kliknięcie.

Wawa

291

Szkoda, daleko mam do Ciebie.

292

mike25 napisał/a:

Szkoda, daleko mam do Ciebie.

Spoko jeśli będziesz przelotem to możesz zawczasu złożyć wniosek u mojego Pana big_smile

293 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 21:34:40)

Myślałem, że jesteś bezpańska wink

Co myślisz o portalu bdsm.pl? Miałaś z tym styczność?

294

mike25 napisał/a:

Myślałem, że jesteś bezpańska wink

Wolę robić zamiast marzyć tongue już o tym pisałam.

Co myślisz o portalu bdsm.pl? Miałaś z tym styczność?

Jest do bani. Idź na fetlife albo na scenabdsm

295 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 22:50:15)

Na tym fetlife można szukać wg innego kryterium niż miejsce zamieszkania?
Nie mogę znaleźć takiej opcji.

296

Fetlife to portal społecznościowy. Wyszukiwanie jest ograniczone smile zarejestruj się na scenie. To mniejszy portal, ma forum i ogłoszenia. Poznasz ludzi i łatwiej Ci będzie poruszać się po FL.

297

Żeby na scenie zarejestrować się potrzebny jest kod.

298

mike25 napisał/a:

Żeby na scenie zarejestrować się potrzebny jest kod.

Ach zapomniałam. Daj mi pw swój mail, wyślę Ci zaproszenie.

Dla swojego własnego dobra pamiętaj tylko, że suki mają kły. Niektóre nawet jadowe wink

299 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 23:15:42)

Wyślij na ten, co jest przypisany do tego forum. Dzięki smile

Masz jeszcze jakieś porady dla mnie, nowicjusza na scenie? smile

Moje fantazje znasz.
Nie interesują mnie jakieś tortury, wiązania czy tym podobne. Szukam suczki o uległej naturze, która jest trochę zboczona (ale nie aż tak, żeby chciała, żebym ją odzierał ze skóry czy coś w tym stylu smile ) i otwarta na takie pomysły, jakie przedstawiłem w tym wątku smile Czyli bardzo dziko, ale powiedzmy, że w granicach normy.
Interesują mnie dłuższe relacje, jednorazowe spotkania nie bardzo mnie pociągają.

300 Ostatnio edytowany przez allama (2016-03-16 23:23:39)

Poszło

Edit : porada? Czytaj i ucz się. To co teraz wydaje Ci się być nieatrakcyjne jutro moze będzie fascynujące. BDSM to szukanie własnych granic (w granicach rozsądku. Nikomu ma się nie dziać krzywda).
I spokojnie. Każdy ma swoje BDSM. Dlatego, jeśli już ludzie się znajdą i okaże się, że się uzupełniają, to są ze sobą wiele lat.

I jeszcze jedno. Unikaj ewidentnych masochistek emocjonalnych, bo zrobią z Ciebie sieczke.

301 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 23:18:12)

Dzięki!

To co mnie kręci:

mike25 napisał/a:

Fantazja idealna (COMBO dotychczasowych) smile

1) Dziewczyna bierze prysznic.
2) Wchodzi do pokoju. Leżę na łóżku, a ona zaczyna się łasić.
3) Kładzie się koło mnie. W tyłeczku ma korek analny z końskim ogonem smile
4) Przeglądamy w internecie akcesoria erotyczne
5) Dziewczyna mówi, że chce się jej siku. Zabraniam jej iść. Najpierw musi mnie zadowolić. Kontynuujemy przeglądanie ofert.
6) Zrzucam z niej szlafrok. Jest już gotowa. Nic ja tak nie podnieca jak koreczek i przeglądanie zasobów sklepów erotycznych smile
7) Zaczynam w cipci, potem kolej na pupcię. Wyciągam koreczek i zastępuję go czymś naturalnym smile
8) Dziewczyna kicha, gdy ją posuwam w tyłeczek. Bardzo słodkie, wspaniały widok, a jej pupcia tak fajnie zareagowała smile
9) Kończymy. Leżymy przez chwilę nieruchomo, ale szybko przypomina sobie o potrzebie, którą musiała wstrzymać
10) Idę z nią do ubikacji. Trzymam dziewczynę za rękę, gdy sika. Długo jej to zajmuje. Trochę się nazbierało. Wycieram ją i ]wracamy do łóżka smile

Jakieś porady, jak ugryźć ten temat? smile

302

No proszę,co ja tutaj paczam tongue big_smile

Zboczuszki jedne big_smile
Oba cwaj

303

allama napisał/a:

Poszło

Edit : porada? Czytaj i ucz się. To co teraz wydaje Ci się być nieatrakcyjne jutro moze będzie fascynujące. BDSM to szukanie własnych granic (w granicach rozsądku. Nikomu ma się nie dziać krzywda).
I spokojnie. Każdy ma swoje BDSM. Dlatego, jeśli już ludzie się znajdą i okaże się, że się uzupełniają, to są ze sobą wiele lat.

" BDSM to szukanie własnych granic"
"Dlatego, jeśli już ludzie się znajdą i okaże się, że się uzupełniają, to są ze sobą wiele lat"

Podoba mi się to smile

304

Jakieś porady, jak ugryźć ten temat? smile

Poczytasz o BHP i będziesz wiedział, że takie rzeczy uzgadnia się na początku znajomości. W trakcie rozmowy, przy kawie wink

305

Wpisałem kryteria: moje miasto, kobieta hetero i wiek 18-25. Znalazło tylko 2 użytkowniczki ze zdjęciem.
To jest normalne czy ja mam jakieś ograniczenia jako nowy?

306

Nie masz. Hihi. Daj chłopie ogłoszenie, rozgladaj się. Myślisz, że zboki leżą o tak o na ulicach? smile
Mój mąż mieszkał 300 km ode mnie.

307 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-16 23:40:36)

"Myślisz, że zboki leżą o tak o na ulicach?"

Dobre smile

Wiadomo, że nie, ale myślałem, że trochę więcej będzie niż na bdsm.pl

308

allama napisał/a:

Myślisz, że zboki leżą o tak o na ulicach? smile

big_smile big_smile big_smile
Cenna uwaga.
Choć z mojej perspektywy wygląda to nieco inaczej. Tylko w przeciągu 2015 roku pięciu ekshibicjonistów uznało, żem warta dostąpienia zaszczytu oglądnięcia ich. Także może i nie leżą, ale na pewno się kręcą wink

309

Pozazdrościć, Klio.
Ja takiego szczęścia nie mam.
W 2015 roku nie zdarzyło mi się ani raz, żeby jakaś dziewczyna do mnie podeszła, polizała (dosłownie) w usta, powiedziała, że jest zboczoną kicią i chce mi pokazać swój korek z ogonkiem smile

310

Choć z mojej perspektywy wygląda to nieco inaczej. Tylko w przeciągu 2015 roku pięciu ekshibicjonistów uznało, żem warta dostąpienia zaszczytu oglądnięcia ich.

Niah niah big_smile mnie zawsze przyprawiali o ból brzucha. ...
... ze śmiechu big_smile
Z drugiej strony, do mnie ciągną ciągle przemili podchmieleni panowie, jeśli Cię to jakkolwiek pocieszy wink

311

mike25 napisał/a:

Pozazdrościć, Klio.
Ja takiego szczęścia nie mam.
W 2015 roku nie zdarzyło mi się ani raz, żeby jakaś dziewczyna do mnie podeszła, polizała (dosłownie) w usta, powiedziała, że jest zboczoną kicią i chce mi pokazać swój korek z ogonkiem smile

Widzisz, aż takiej fantazji nie mieli. I nawet nie wstrzelali się w stereotyp Pana w prochowym płaszczu big_smile
Takie zwykłe ludki, na których pewnie bym dłużej nie spojrzała, gdyby nie fakt, że w pewnym momencie sprawnym i zapewne wyćwiczonym ruchem ściągali gacie big_smile

312 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-16 23:48:58)

allama napisał/a:

Niah niah big_smile mnie zawsze przyprawiali o ból brzucha. ...
... ze śmiechu big_smile

Mnie też niezmiennie big_smile Ostatniemu tylko zdążyłam jeszcze wydusić z siebie czy chce frytki do tego big_smile big_smile big_smile

313

A takie typy to mają w stanie wzwodu, oklapniętego czy trochę tylko nabrzmiałego, gdy prezentują? smile

314

mike25 napisał/a:

A takie typy to mają w stanie wzwodu, oklapniętego czy trochę tylko nabrzmiałego, gdy prezentują? smile

Nie wiem. ... ciężko stwierdzić z reguły ROTFL big_smile

315

mike25 napisał/a:

W mojej karierze z bardzo różnymi się spotykałam. Jeden zaczął nawet się masturbować. Myślałam, że wtedy naprawdę umrę ze śmiechu. Pan się obraził i powiedział: jak nie, to nie big_smile i odszedł.

316

A miał się przynajmniej czym pochwalić czy niespecjalnie? wink

317

Klio napisał/a:

Mnie też niezmiennie big_smile Ostatniemu tylko zdążyłam jeszcze wydusić z siebie czy chce frytki do tego big_smile big_smile big_smile

No ja mojego ostatniego potraktowalam niemile, bo najpierw udlawilam się ze śmiechu a potem poprosiłam o lupke big_smile big_smile big_smile

318

mike25 napisał/a:

A miał się przynajmniej czym pochwalić czy niespecjalnie? wink

Ten był w stanie półspoczynkowym kiedy zaczynał, trudno powiedzieć. Tak czy siak miałam łzy w oczach ze śmiechu więc mało widziałam big_smile tongue

319

Klio napisał/a:

Tylko w przeciągu 2015 roku pięciu ekshibicjonistów uznało, żem warta dostąpienia zaszczytu oglądnięcia ich.

Fajne imprezy masz tam u siebie.

320

Metyl napisał/a:
Klio napisał/a:

Tylko w przeciągu 2015 roku pięciu ekshibicjonistów uznało, żem warta dostąpienia zaszczytu oglądnięcia ich.

Fajne imprezy masz tam u siebie.

Żadna impreza, wystarczy ulica i park. Typy też nieimprezowe, raczej takie szaraczki.

321 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-17 05:12:49)

Kolejna noc, kolejna fantazja.

1)
Dziewczyna jest przeziębiona. Przyjeżdżam do niej, żeby zrobić jej coś do jedzenia. Przynoszę jej do łóżka coś smacznego. Gdy kończy jeść, sprawdzam czy ma gorączkę. Kładzie się na brzuchu. Odchylam jej pośladki i wkładam termometr. Po kilku minutach wyciągam i odczytuję, że ma podwyższoną temperaturę. Całuję ją w czoło i mówię, żeby odpoczywała. Kładę się obok niej i zasypiamy.

2)
Jestem zaspany. Otwieram leniwie oczy. Moja Kicia leży na mnie i mnie liże po policzkach, ustach i szyi. Pytam się jej, dlaczego mnie obudziła. Ona nic nie mówi, tylko schodzi ze mnie i kładzie się w kojcu położonym koło łóżka. Kupiliśmy go wczoraj w IKEI. Kici się bardzo spodobał. Powiedziałem jej, że jak tylko będzie napalona, to niech się w nim położy, a ja się zajmę resztą.
Kochamy się bardzo długo, co chwilę zmieniamy pozycje. Kończymy na tej "od tyłu". Moja ukochana pije z miski mleko, a ją ją trzymam za biodra i posuwam. Jestem w niebie.

Nowa sonda:
[nieregulaminowy link]

322

Drugi obrazek jest słodki. Brakuje mi tylko w nim ogonka big_smile

323

Sorry ale czy normalna reakcja na ekshibicjoniste nie jest niepokoj i szybkie oddalenie sie?

324

Naturalną reakcją jest ciekawość.

325

allama napisał/a:

Drugi obrazek jest słodki. Brakuje mi tylko w nim ogonka big_smile

Zapomniałem napisać o ogonku, ale wiadomo, że musi być. Co to za kicia bez ogonka? smile

Allama, a co sądzisz o tym, że zdywersyfikować źródła i szukać też na "zwykłych" portalach randkowych?
Myślisz, że to ma sens, czy to jak szukanie igły w stogu siana przez takich zboczuszków jak ja?
Serious question.

Posty [ 261 do 325 z 332 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024