Moje fantazje są nieograniczone. Nie wiedziałem tylko, że są użytkowniczki spragnione czytania o tym
Ostatnio często przewija się w mojej głowie taka:
Walentynki. Pięciogwiazdkowy hotel organizuje bal dla singli. Motywem przewodnim stroju dla pań jest ekspozycja pupy.
Przechodzę obok baru. Na wysokim stołku siedzi piękna kobieta, która chce ewidentnie zwrócić moją uwagę. Odwraca się w moją stroną i wypina uwodzicielsko pupcię. Ma skórzane, obcisłe spodnie z wykrojoną dziurą odsłaniającą pośladki. Z jej dupci wypada koreczek analny. Podnoszę go. Kobieta uśmiecha się do mnie i wyciąga dłoń. Mówię jej, że ja się tym zajmie. Dostrzegam w jej oczach błysk. Pytam się, czy ma jakiś lubrykant. Szuka w swojej torebce, a ja cały czas masuję delikatnie jej pośladki, odchylając je od czasu do czasu, żeby podziwiać wspaniałą, ciaśniutką dziureczkę, która się między nimi skrywa.
Kobieta rozsmarowuje delikatnie niewielkie ilości lubrykantu na moim wskazującym palcu, którego delikatnie wsadzam do jej pupy. Gdy pupcia przyzwyczaja się do mojego palca, wciskam korek analny.
Siadam obok kobiety i przedstawiam się. Oboje śmiejemy się, że najpierw zająłem się jej pupą, a dopiero potem się przedstawiłem.
Zamawiamy do picia drinki. Atmosfera staje się luźniejsza, a nam świetnie się rozmawia.
Po godzinie nasze pożądanie jest już nie opanowania. Kobieta coraz częściej wpatruje się w moje usta, jakby chciała mi powiedzieć "głupsze, pocałuj mnie w końcu". Chwytam w końcu pewnie jej kark i przyciągam jej głowę w moją stronę. Nasze usta spotykają się w krótkim pocałunku.
Chwytam kobietę za rękę i biegniemy szybko do mojego pokoju hotelowego. Z impetem otwieram drzwi. Przepuszczam kobietę, zamykam za sobą i rzucam swoją wybrankę na łóżko. Jesteśmy już tak napaleni, że nie potrzebujemy pieszczot. Ściągam raptownie spodnie. Z niej nie muszę, bo jej spodnie mają wykrojony otwór na pośladki.
Ustawiamy się pozycji "na pieska". Ona wypina tak cudownie pupę. Jej dziureczka działa na mnie jak magnes. Nawilżam ją lubrykantem i powoli wchodzę. Kobieta wydaje wspaniałe dźwięki, które jeszcze bardziej mnie podniecają. Robimy to z początku bardzo powoli, ale jestem tak podniecony, że czuję, iż długo nie wytrzymam. Po kilku minutach dochodzę. Było mi tak dobrze, że nie zdążyliśmy nawet zmienić pozycji...
To be continued 
--------------------------------------------------------------------
Stworzyłem sondę: http://sonda.hanzo.pl/sondy,258131,eqD4.html
Interesuje mnie tylko opinia pań