Czy jestem normalny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 332 ]

66

Odp: Czy jestem normalny?
mike25 napisał/a:

W mojej fantazji posprzątałbym z nią, co by nas znowu podnieciło i doszłoby do kolejnego zbliżenia. Na pewno mnie by to podnieciło, a uległej kobiecie musi się chcieć wtedy, gdy mnie, czyli zawsze smile

Nie, nie zawsze. Odróżniaj fantazje od rzeczywistości i naucz się praw, jakie nimi rządzą. Kobieta nie zawsze będzie miała ochotę na seks, nawet ta uległa, nawet ta z wysokim libido. Jeżeli będziesz ją zmuszał uzyskasz efekt odwrotny od zamierzonego.

Zobacz podobne tematy :

67

adiaphora napisał/a:

o, akcja się rozwinęła big_smile no to dopisuję ciąg dalszy...

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

chciałby choć raz w roku
poczuć tę moc w kroku
aż mu będzie buchać para
niczym z samowara

aż dziewczę zakrzyczy: mamusiu!
nie wytrzymam, chcę już siusiu!
lecz kibelek za daleczko
to popuści deczko...

tak to Mike sobie marzy
że się kiedyś zdarzy...
ale nie próżnuje  chłop
przygotował już se mop!

nie mogę dalej, bo sama się posikam zaraz big_smile
ups, sorry Mike...

Nie mogie big_smile

Wymiatasz dzisiaj big_smile big_smile

68

adiaphora napisał/a:

o, akcja się rozwinęła big_smile no to dopisuję ciąg dalszy...

Mike chciałby suczkę
by jej dać nauczkę
liczy, że na priva
przyjdzie jakaś D(z)iva

i zachce jej się siku
a on fiku miku
swym mieczem jej zrobi
niczym mistrz Kenobi 

chciałby choć raz w roku
poczuć tę moc w kroku
aż mu będzie buchać para
niczym z samowara

aż dziewczę zakrzyczy: mamusiu!
nie wytrzymam, chcę już siusiu!
lecz kibelek za daleczko
to popuści deczko...

tak to Mike sobie marzy
że się kiedyś zdarzy...
ale nie próżnuje  chłop
przygotował już se mop!

nie mogę dalej, bo sama się posikam zaraz big_smile
ups, sorry Mike...

Może i Ty się nie posikałaś, ale ja za to tak lol  lol
Mike, uważaj na ciśnienie, bo Ci żyłka pęknie big_smile

69 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-14 01:01:28)

Spoko, ja sobie regularnie upuszczam parę wink

70

dobra, koniec głupot na dzisiaj smile
pa dziewczynki smile
pa Mike smile

71

Nie mogę big_smile big_smile big_smile

Zaraz się ze śmiechu serio posikam.

Adiaphora zgadzam się z Majką wymiatasz dzisiaj.

Idę siusiu, ale ja tu jeszcze wrócę tongue

72

Bye Śmieszko big_smile

73 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-14 01:06:06)

adiaphora napisał/a:

dobra, koniec głupot na dzisiaj smile
pa dziewczynki smile
pa Mike smile

Jakich tam głupot. Adiaphora jesteś teraz obok Mickiewicza w moim kanonie lol
Bajo smile

74

Dobranoc, Adiaphora.

75 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-14 01:13:18)

Żeby Adiaphora miała na jutro materiał do dalszej twórczości, postanowiłem opisać swoje kolejne fantazje:
1) Dziewczyna śpi z korkiem analnym z końskim ogonem smile Mógłbym patrzeć na taką śpiącą królewnę godzinami smile
2) Spacer w lesie. Dziewczyna jest naga i ma smycz na szyi smile
3) Rozbity namiot na jakimś odludziu. Sex przy ognisku.

76

Suczka, konik, piesek... Niedługo cała arka big_smile Mike zmień nicka na dirtyNoe lol

77

Mike25 ja chyba nie doczytałam.
Czy Ty masz już za sobą inicjacje ?

78

Jak przypadkiem kiedyś na portalach bdsm trafisz na profil takiego, to już wiesz, do kogo będzie należeć wink

79

Krejzolka82 napisał/a:

Mike25 ja chyba nie doczytałam.
Czy Ty masz już za sobą inicjacje ?

Tak, ale wtedy byłem normalny. Wszystko zaczęło się pół roku temu. Zaczęły się pojawiać w moim umyśle coraz dziwniejsze fantazje, aż w końcu postanowiłem się poradzić na tym forum, czy ze mną jest aby wszystko w porządku na pewno.

80 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-14 13:27:35)

mike25 napisał/a:

Żeby Adiaphora miała na jutro materiał do dalszej twórczości, postanowiłem opisać swoje kolejne fantazje:
1) Dziewczyna śpi z korkiem analnym z końskim ogonem smile Mógłbym patrzeć na taką śpiącą królewnę godzinami smile
2) Spacer w lesie. Dziewczyna jest naga i ma smycz na szyi smile
3) Rozbity namiot na jakimś odludziu. Sex przy ognisku.

zapomnij :-) adiaphora w poniedzialki to jest polprzytomna po weekendzie. Nie wie jak sie nazywa ani skad przybywa...
A co do fantazji nr 3 to urocza sceneria! Mozecie nawet, w ramach wyrafinowanej gry wstepnej, poskakac przez ognisko  big_smile

http://forum.cdn.mojanorwegia.pl/images/depilacja_l.jpg

81

Dobrze się bawisz, a ja jestem bardziej napalony niż nastolatek.

82

Oj Majk...

Coś słabo z tym Twoim napaleniem.

Jestem zawiedziona,myślałam,że będzie kolejna odsłona erotycznych fantazji...a tu nic zero,nul sad

83 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 05:32:02)

Moje fantazje są nieograniczone. Nie wiedziałem tylko, że są użytkowniczki spragnione czytania o tym smile
Ostatnio często przewija się w mojej głowie taka:

Walentynki. Pięciogwiazdkowy hotel organizuje bal dla singli. Motywem przewodnim stroju dla pań jest ekspozycja pupy.
Przechodzę obok baru. Na wysokim stołku siedzi piękna kobieta, która chce ewidentnie zwrócić moją uwagę. Odwraca się w moją stroną i wypina uwodzicielsko pupcię. Ma skórzane, obcisłe spodnie z wykrojoną dziurą odsłaniającą pośladki. Z jej dupci wypada koreczek analny. Podnoszę go. Kobieta uśmiecha się do mnie i wyciąga dłoń. Mówię jej, że ja się tym zajmie. Dostrzegam w jej oczach błysk. Pytam się, czy ma jakiś lubrykant. Szuka w swojej torebce, a ja cały czas masuję delikatnie jej pośladki, odchylając je od czasu do czasu, żeby podziwiać wspaniałą, ciaśniutką dziureczkę, która się między nimi skrywa.
Kobieta rozsmarowuje delikatnie niewielkie ilości lubrykantu na moim wskazującym palcu, którego delikatnie wsadzam do jej pupy. Gdy pupcia przyzwyczaja się do mojego palca, wciskam korek analny.
Siadam obok kobiety i przedstawiam się. Oboje śmiejemy się, że najpierw zająłem się jej pupą, a dopiero potem się przedstawiłem.
Zamawiamy do picia drinki. Atmosfera staje się luźniejsza, a nam świetnie się rozmawia.
Po godzinie nasze pożądanie jest już nie opanowania. Kobieta coraz częściej wpatruje się w moje usta, jakby chciała mi powiedzieć "głupsze, pocałuj mnie w końcu". Chwytam w końcu pewnie jej kark i przyciągam jej głowę w moją stronę. Nasze usta spotykają się w krótkim pocałunku.
Chwytam kobietę za rękę i biegniemy szybko do mojego pokoju hotelowego. Z impetem otwieram drzwi. Przepuszczam kobietę, zamykam za sobą i rzucam swoją wybrankę na łóżko. Jesteśmy już tak napaleni, że nie potrzebujemy pieszczot. Ściągam raptownie spodnie. Z niej nie muszę, bo jej spodnie mają wykrojony otwór na pośladki.
Ustawiamy się pozycji "na pieska". Ona wypina tak cudownie pupę. Jej dziureczka działa na mnie jak magnes. Nawilżam ją lubrykantem i powoli wchodzę. Kobieta wydaje wspaniałe dźwięki, które jeszcze bardziej mnie podniecają. Robimy to z początku bardzo powoli, ale jestem tak podniecony, że czuję, iż długo nie wytrzymam. Po kilku minutach dochodzę. Było mi tak dobrze, że nie zdążyliśmy nawet zmienić pozycji...
To be continued smile

--------------------------------------------------------------------

Stworzyłem sondę: http://sonda.hanzo.pl/sondy,258131,eqD4.html
Interesuje mnie tylko opinia pań smile

84 Ostatnio edytowany przez allama (2016-03-15 09:52:15)

A to jak o żywo skojarzyło mi się z "przystanią posłuszeństwa " Anderson

Co nie zmienia faktu drogi Majku, że straszny z Ciebie erotoman gawedziarz.

85

Majk...

Nasz Forumowy Kolega,podsunął pomysł,abyś skontaktował się z Autorką wątku "Mój Pan i Władca" tongue

Świetna byłaby z Was para big_smile tongue

86

Tytuł wątku dobrze brzmi! big_smile Coś w tym musi być!
A swoją drogą, żeś się Mike rozpisał, że ho ho. Powinieneś się przenieść do debiutów literackich big_smile

87 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 13:36:37)

allama napisał/a:

A to jak o żywo skojarzyło mi się z "przystanią posłuszeństwa " Anderson

Co nie zmienia faktu drogi Majku, że straszny z Ciebie erotoman gawedziarz.

Traktuję ten wątek jak sesję terapeutyczną. Tak bardzo mi brakuje suczki, że mam już wyłącznie nieczyste myśli. Muszę się tym z kimś podzielić.

Kolejna fantazja. Przykład zredagowanej wiadomości, jaką chciałbym otrzymać od użytkowniczki tego forum:

"Cześć, Mike25
Mam na imię xxx, jestem 21-letnią studentką. Od roku jestem w swoim pierwszym związku. Postanowiłam napisać do Ciebie, bo Tobie mogę powiedzieć o wszystkim i Ty mnie zrozumiesz.
Bardzo kocham swojego chłopaka, ale on nie rozumie mojej natury. Nie mam z kim o tym porozmawiać, bo boję się, że koleżanki wezmą mnie za ździrę.
W życiu jestem przebojową i samodzielną kobietą. W łóżku chciałabym być zupełnie inna. Jestem upadłą, zboczoną suczką. Chcę być nagradzana za posłuszeństwo i karcona za nieposłuszeństwo. Chcę być zabawką do spełnienie potrzeb mojego mężczyzny.
Chciałabym, żeby podczas sexu mój chłopak nazywał mnie szmatą i ściskał gardło, posuwając mnie w tyłek. Rozmawiałam o tym z chłopakiem, ale on nie może przemóc się, żeby mnie tak traktować. Nie lubi też sexu analnego. Czuję się przez to mniej atrakcyjna.
Dziękuję, że mnie wysłuchałeś".

Klio napisał/a:

Tytuł wątku dobrze brzmi! big_smile Coś w tym musi być!
A swoją drogą, żeś się Mike rozpisał, że ho ho. Powinieneś się przenieść do debiutów literackich big_smile

Może to jest rozwiązanie? Napiszę najpierw książkę, a suczki będę szukał na spotkaniach autorskich smile

----------------------------------------------------------------------------------
Przypominam o ankiecie:

mike25 napisał/a:

88

mike25 napisał/a:

Tak bardzo mi brakuje suczki, że mam już wyłącznie nieczyste myśli.

I to straszny błąd. Nie kontrolujesz siebie. Na chwilę obecną, to jedyne co możesz z takim nastawieniem to być czyimś usluznym psiakiem. Szczeniakiem na wychowaniu, blagajacym na kolanach o sex.

Nudy.

89

Błędne koło. Muszę najpierw opanować żądzę, żeby ją zrealizować.

"Szczeniakiem na wychowaniu, blagajacym na kolanach o sex.". Zupełnie nie podnieca mnie to.

90

abyś skontaktował się z Autorką wątku "Mój Pan i Władca" tongue

http://www.netkobiety.pl/t89394.html

Twoja muza nie może sie doczekać Mike.

91

mike25 napisał/a:

Błędne koło. Muszę najpierw opanować żądzę, żeby ją zrealizować.

"Szczeniakiem na wychowaniu, blagajacym na kolanach o sex.". Zupełnie nie podnieca mnie to.

Mówię o tym jak się zachowujesz, nie o tym co Cię podnieca.

92

Mike, a ja myślę że Tobie po prostu brak seksu uderza do głowy i tyle. Nie sądzę że byłbyś w stanie zrobić te wszystkie "śfinstefka" na żywo...

93 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-03-15 15:57:48)

mike25 napisał/a:

Moje fantazje są nieograniczone. Nie wiedziałem tylko, że są użytkowniczki spragnione czytania o tym smile
Ostatnio często przewija się w mojej głowie taka:

Walentynki. Pięciogwiazdkowy hotel organizuje bal dla singli. Motywem przewodnim stroju dla pań jest ekspozycja pupy.
Przechodzę obok baru. Na wysokim stołku siedzi piękna kobieta, która chce ewidentnie zwrócić moją uwagę. Odwraca się w moją stroną i wypina uwodzicielsko pupcię. Ma skórzane, obcisłe spodnie z wykrojoną dziurą odsłaniającą pośladki. Z jej dupci wypada koreczek analny. Podnoszę go. Kobieta uśmiecha się do mnie i wyciąga dłoń. Mówię jej, że ja się tym zajmie. Dostrzegam w jej oczach błysk. Pytam się, czy ma jakiś lubrykant. Szuka w swojej torebce, a ja cały czas masuję delikatnie jej pośladki, odchylając je od czasu do czasu, żeby podziwiać wspaniałą, ciaśniutką dziureczkę, która się między nimi skrywa.
Kobieta rozsmarowuje delikatnie niewielkie ilości lubrykantu na moim wskazującym palcu, którego delikatnie wsadzam do jej pupy. Gdy pupcia przyzwyczaja się do mojego palca, wciskam korek analny.
Siadam obok kobiety i przedstawiam się. Oboje śmiejemy się, że najpierw zająłem się jej pupą, a dopiero potem się przedstawiłem.
Zamawiamy do picia drinki. Atmosfera staje się luźniejsza, a nam świetnie się rozmawia.
Po godzinie nasze pożądanie jest już nie opanowania. Kobieta coraz częściej wpatruje się w moje usta, jakby chciała mi powiedzieć "głupsze, pocałuj mnie w końcu". Chwytam w końcu pewnie jej kark i przyciągam jej głowę w moją stronę. Nasze usta spotykają się w krótkim pocałunku.
Chwytam kobietę za rękę i biegniemy szybko do mojego pokoju hotelowego. Z impetem otwieram drzwi. Przepuszczam kobietę, zamykam za sobą i rzucam swoją wybrankę na łóżko. Jesteśmy już tak napaleni, że nie potrzebujemy pieszczot. Ściągam raptownie spodnie. Z niej nie muszę, bo jej spodnie mają wykrojony otwór na pośladki.
Ustawiamy się pozycji "na pieska". Ona wypina tak cudownie pupę. Jej dziureczka działa na mnie jak magnes. Nawilżam ją lubrykantem i powoli wchodzę. Kobieta wydaje wspaniałe dźwięki, które jeszcze bardziej mnie podniecają. Robimy to z początku bardzo powoli, ale jestem tak podniecony, że czuję, iż długo nie wytrzymam. Po kilku minutach dochodzę. Było mi tak dobrze, że nie zdążyliśmy nawet zmienić pozycji...
To be continued smile

--------------------------------------------------------------------

Ja pierdzielę kolejna polska, forumowa podróba "50 twarzy Grey'a" big_smile big_smile big_smile

P.S. Dopiero po godzinie od paluszka w pupie, idziecie do pokoju hotelowego, nierealne big_smile big_smile big_smile

94 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 16:06:48)

ivy71 napisał/a:

Mike, a ja myślę że Tobie po prostu brak seksu uderza do głowy i tyle. Nie sądzę że byłbyś w stanie zrobić te wszystkie "śfinstefka" na żywo...

To pierwsze na pewno, ale polemizowałbym z dalszą częścią wypowiedzi. Co niby stanęłoby na przeszkodzie?

Tymczasem dla spragnionych mojej twórczości publikuję kolejną fantazję smile

"PREZENT"

Leżę na łóżku i przeglądam internet na laptopie. Do pokoju wchodzi moja kochana sunia. Właśnie wzięła prysznic i jest w samym szlafroku. Staje przy łóżku. Odchylam jej szlafrok, a moim oczom ukazuje się jej wspaniała cipeczka. Bardzo mi się podoba ten widok, ale jeszcze nie mam ochoty jej posiąść. Nie lubię robić tego, gdy przesadny zapach kosmetyków wypiera jej naturalny. Rozkazuje się jej pochylić. Wkładam palca do jej buzi, a ona go zaczyna ssać z czułością. Gdy jest już wystarczająco naśliniony, łapię ją za biodra i mówię, żeby się odwróciła. Moim oczom ukazuje się kolejny smakołyk. Jej pupa. Odchylam pośladki i wkładam jej do dupci palca, którego przed chwilą z taką czułością ssała. Moja sunia podaje mi koreczek analny. Wkładam go do jej nawilżonej pupy, żeby przygotować ją na nasze ulubione igraszki.
Moja kochana suczka kładzie się koło mnie na łóżku i mocno przytula. Przeglądamy razem internet. Mówię, że mam dla niej prezent.  Wchodzę na stronę z akcesoriami erotycznymi. Zauważam błysk w oczach mojej suczki.
- Najwyższy czas, żebym kupił ci obrożę. Nie jesteś już bezpańska - mówię. - Która ci się podoba?
Moja kochana suczka nie wiedziała co powiedzieć. Była bardzo szczęśliwa, że przypieczętujemy w końcu nasz związek. Bardzo się cieszyła, że może wybrać obrożę. W łóżku rzadko daję jej wybór, ale tym razem zrobiłem wyjątek, bo wiem, jakie to ma dla niej znaczenie...

Krejzolka82 napisał/a:

Ja pierdzielę kolejna polska, forumowa podróba "50 twarzy Grey'a" big_smile big_smile big_smile

P.S. Dopiero po godzinie od paluszka w pupie, idziecie do pokoju hotelowego, nierealne big_smile big_smile big_smile

Po raz kolejny zaznaczam, że nie czytałem ani nie oglądałem Greya. Na nikim się nie wzoruję. Opisuje wyłącznie swoje fantazje smile

95

Była bardzo szczęśliwa, że przypieczętujemy w końcu nasz związek. Bardzo się cieszyła, że może wybrać obrożę.

Przypieczetowanie związku "techniczną" obroża?
Łe. .. nie podoba mi się.

96

To tylko symbol. Moje opowiadania są specjalnie bardzo krótkie, pozbawione szczegółów, bo chodzi w nich wyłącznie o to, żeby zarysować moje fantazje.

97

Imho to strasznie słabe te Twoje fantazje. Słabe w kwestii opisywania... No i co jak co ale kontrolę czyjegoś oddawania moczu nie uznaję za normalne (chociaż jestem tolerancyjny, znam osobiście parę osób siedzących dosyć mocno w BDSM itepe) ale to już jest przesada. No i te suczkowanie na każdym kroku.

Niedojrzałe to moim zdaniem jest ale na pewno na beztabu miałbyś szanse. Jakieś...

98

Mike25 , pocieszny jesteś smile
Sonda rozwala big_smile

99

Słodka ta sonda. wink Ciekawie się wyniki na razie rozłożyły: po 38% dla "normalny" i "idź się leczyć".

100

Metyl, mnie interesują tylko opinie pań.

101

mike25 napisał/a:

To tylko symbol.

Szkoleniowa obroża nie przypieczetowywuje związku. Więc skąd ten symbol?

102 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 17:00:13)

Czepiasz się. Wiesz przecież, że nie mam doświadczenia w bdsm. I nie kreuję się na takiego, co by miał. Wyłącznie luźno opisuje moje fantazje smile

Nie zapominamy o sondzie http://sonda.hanzo.pl/sondy,258131,eqD4.html smile

Krejzolka82 napisał/a:

Fantazje rządzą się własnymi prawami. Gdyby od razu doszło w niej do zbliżenia, to by mnie tak nie podniecało.

103

Metyl napisał/a:

No i te suczkowanie na każdym kroku.

E... przesadzasz koledze wymarzyla się sunia, to będzie to odmienial przez przypadki teraz.

Ja natomiast chętnie bym popatrzyła jak w realu szybko by od takiej masolki spieprzal big_smile

104

No dobra, a co zrobisz, jak największa ilość głosów będzie za tym, że masz się leczyć?

105 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 17:02:43)

Udam się na leczenie wink

allama napisał/a:

Ja natomiast chętnie bym popatrzyła jak w realu szybko by od takiej masolki spieprzal big_smile

Bardzo zadziorna jesteś. Może też się marzy upadła suczka albo pies?

106

mike25 napisał/a:

Czepiasz się.

Owszem. Twoje prawo do pisania, moje do oceniania tego co czytam. Nie chcesz, nie pisz.

107

mike25 napisał/a:

Metyl, mnie interesują tylko opinie pań.

A mnie interesuje minimalny poziom merytoryczny wypowiedzi na tym forum.

Serio, idź sobie na beztabu. Może tam znajdziesz upust dla swoich ... fantazji.

108 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 17:22:18)

Dałem ci tylko radę, żebyś nie tracił czasu w moim wątku, bo i tak zdanie facetów mnie nie obchodzi.
Nie jestem gejem. Co mnie obchodzi, czy wg ciebie jestem normalny czy nie? Nie ten target smile Wybrałem to forum, bo jest skierowane do pań.
Na beztabu nie ma sensu zadawać moich pytań, bo nie sądzę, żeby tamtejsi użytkownicy byli obiektywni.
Jeśli nie podoba ci się poziom, to nie musisz czytać.

109

mike25 napisał/a:

Bardzo zadziorna jesteś. Może też się marzy upadła suczka albo pies?

Misiu puszysty, mi się nie marzy. Ja robię a nie rozmyslam.
I dlaczego sądzisz, że nie wolałabym być stroną bottom?

110 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 17:38:37)

Może i wolałabyś. Nie wiem. Pewnie ma to nawet większy sens. Uległe muszą być zadziorne, bo jakby łatwo było je okiełznać, to co to byłaby za przyjemność. Prowadzisz jakąś dziwną gierkę, jakbyś chciała mnie wyprowadzić z równowagi smile
Używanie epitetów dotyczących wyglądu kogoś, kogo się nie zna, żeby go poirytować, to tanie prowo wink

111

mike25 napisał/a:

Może i wolałabyś. Nie wiem. Prowadzisz jakąś dziwną gierkę, jakbyś chciała mnie wyprowadzić z równowagi smile

Uważasz, że moje zaciekawienie to gierka? Jest absolutnie szczere. Uznaj to proszę, jako objaw dobrego serca.

Używanie epitetów dotyczących wyglądu kogoś, kogo się nie zna, żeby go poirytować, to tanie prowo wink

No proszę. Kolega ma nadwagę i w związku z tym pewne tendencje do nadinterpretacji. Co poniekąd tlumaczyloby Twoją chęć do "szokowania".

Przytulanka. Miś. Miś ma futerko. Futerko jest milutkie i puszyste. Miś jest milutki i puszysty. Miś jest puszysty. Jak widzisz, to nie epitet i tym bardziej nie odnoszący się do niczyjej wagi. Wyluzuj.

112

allama napisał/a:

Przytulanka. Miś. Miś ma futerko. Futerko jest milutkie i puszyste. Miś jest milutki i puszysty. Miś jest puszysty.

Tak sugestywnie opisałaś misia, że chyba powstanie nowa fantazja big_smile

113

No i co Majk?
Kontaktowałeś się może z Queen...tej wątku,który Tobie polecaliśmy?

114 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 18:09:05)

allama napisał/a:
mike25 napisał/a:

Może i wolałabyś. Nie wiem. Prowadzisz jakąś dziwną gierkę, jakbyś chciała mnie wyprowadzić z równowagi smile

Uważasz, że moje zaciekawienie to gierka? Jest absolutnie szczere. Uznaj to proszę, jako objaw dobrego serca.

No proszę. Kolega ma nadwagę i w związku z tym pewne tendencje do nadinterpretacji. Co poniekąd tlumaczyloby Twoją chęć do "szokowania".

Przytulanka. Miś. Miś ma futerko. Futerko jest milutkie i puszyste. Miś jest milutki i puszysty. Miś jest puszysty. Jak widzisz, to nie epitet i tym bardziej nie odnoszący się do niczyjej wagi. Wyluzuj.

Nie napisałem, że mam, tylko że ty się zrobiłaś uszczypliwa i na siłę starasz się przedrzeźniać, jakbyś liczyła, że nagle wyjdzie ze mnie natura trolla i zaspamuje swój własny temat wycieczkami osobistymi smile 

To jak z twoją orientacją?

majkaszpilka napisał/a:

No i co Majk?

A to ona jest wolna? Przeczytałem tylko jej opis, jak poznała jakiegoś faceta i umówiła się z nim w hotelu.

Klio napisał/a:
allama napisał/a:

Przytulanka. Miś. Miś ma futerko. Futerko jest milutkie i puszyste. Miś jest milutki i puszysty. Miś jest puszysty.

Tak sugestywnie opisałaś misia, że chyba powstanie nowa fantazja big_smile

Tym razem muszę was rozczarować. Nie kręci mnie to smile

Przypominam o sondzie http://sonda.hanzo.pl/sondy,258131,eqD4.html
Tyle wyświetleń, a tylko 9 głosów...

115

mike25 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

No i co Majk?

A to ona jest wolna? Przeczytałem tylko jej opis, jak poznała jakiegoś faceta i umówiła się z nim w hotelu.

No ja nie wiem...ale chyba warto zapytać?
Wiesz ile razem fantazji moglibyście natworzyć.
Oczywiście,ku uciesze stałych fanów.

O seksie stulecia nie wspomnę tongue

116

majkaszpilka napisał/a:
mike25 napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

No i co Majk?

No ja nie wiem...ale chyba warto zapytać?
Wiesz ile razem fantazji moglibyście natworzyć.
Oczywiście,ku uciesze stałych fanów.

O seksie stulecia nie wspomnę tongue

Bo Mike to na razie dominator na papierze wink Otrzaska się jeszcze i będzie wiedział jakie pytania zadawać i do kogo je kierować.

117 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 18:16:18)

Na kanwie naszej historii powstałaby komedia romantyczna "Netkobiety".
Kogo widzicie w roli głównej? Stuhr mi nie pasuje.

"Bo Mike to na razie dominator na papierze wink Otrzaska się jeszcze i będzie wiedział jakie pytania zadawać i do kogo je kierować"
Szukam tylko bezpańskich suczek smile, jeśli do tego pijesz.

118

No...jak mają być takie jak w sondzie,to faktiko...fest.
Od razu całe schronisko suczek się znajdzie big_smile

119

mike25 napisał/a:

A jaką mamy historię? big_smile

120

Nie napisałem, że mam, tylko że ty się zrobiłaś uszczypliwa i na siłę starasz się przedrzeźniać, jakbyś liczyła, że nagle wyjdzie ze mnie natura trolla i zaspamuje swój własny temat wycieczkami osobistymi smile

Pudło. Ale możesz kombinować dalej big_smile

To jak z twoją orientacją?

Z moją? Wszystko w najlepszym porządku, dziękuję  smile A co, poszkolic Cię? big_smile

121 Ostatnio edytowany przez mike25 (2016-03-15 18:20:57)

Edit: Za szybko pojawiają się nowe posty smile

Klio, to była odpowiedź na post Majki, nie do ciebie smile

allama napisał/a:

Pudło. Ale możesz kombinować dalej big_smile

Liczysz na karę?

122

Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

Prawdziwy dominant.
Już sobie uzurpuje prawo do posiadania historii...NASZEJ historii big_smile

Fajny jesteś...i nawet zabawny,wiesz?Poważnie mówię,bez ironii...auuuuuuu   big_smile

123 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-16 00:15:23)

allama napisał/a:

A co, poszkolic Cię? big_smile

No właśnie o to mu chodzi! Muzy szuka... Wcześniej nawet przygotował odpowiedni formularz mailowy. Uzupełnij dane i ślij lol

majkaszpilka napisał/a:

Fajny jesteś...i nawet zabawny,wiesz?Poważnie mówię,bez ironii...auuuuuuu   big_smile

Tylko on suczki szuka, a nie wilka lol

124

No przecież Autor chce Ciebie, Klio na muzę i terapeutkę w jednym.
Takie 2w1 big_smile

125

Krejzolka82 napisał/a:

Takie 2w1 big_smile

Muzę mam nawet w nicku wypisaną. Cholera, może i trzeba będzie ten formularz uzupełnić! lol

126

Klio napisał/a:
allama napisał/a:

No właśnie o to mu chodzi! Muzy szuka... Wcześniej nawet przygotował odpowiedni formularz mailowy.

Tylko która ma stoper, żeby sprawdzić ile nasz master maestro wyciąga na setkę? big_smile

127

majkaszpilka napisał/a:
Klio napisał/a:
mike25 napisał/a:

Prawdziwy dominant.
Już sobie uzurpuje prawo do posiadania historii...NASZEJ historii big_smile

Nie naszej historii, tylko ewentualnie mojej i tej z tematu, co mi podesłałyście, gdybyśmy się spotkali smile
Rozmarzyłaś się, Majka smile

128

allama napisał/a:
Klio napisał/a:
allama napisał/a:

No właśnie o to mu chodzi! Muzy szuka... Wcześniej nawet przygotował odpowiedni formularz mailowy.

Tylko która ma stoper, żeby sprawdzić ile nasz master maestro wyciąga na setkę? big_smile

No i to jest materiał na "Netkobiety". Będzie blockbuster!

129

Klio napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Takie 2w1 big_smile

Muzę mam nawet w nicku wypisaną. Cholera, może i trzeba będzie ten formularz uzupełnić! lol

Myślę, że autorowi akurat nie zależy na muzie historii big_smile
Więc musisz zmienić nick na inną muzę smile

130

Na razie faworytką wydaje się być Allama. Zdecydowanie najbardziej rozbestwiona i pyskata się zrobiła smile

Posty [ 66 do 130 z 332 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy jestem normalny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024